Nautilus 3  stripboekwinkel stripboeken de noorman manga arnhem

Nautilus 3

Bekijk in de webshop

Kimball O’Hara is een agent van de Britse geheime dienst aan het einde van de 19e eeuw. Van Ierse afkomst, maar opgegroeid in India maken zijn intelligentie, zijn uitstekende fysieke conditie en zijn morele oprechtheid hem tot een belangrijke beschermer van de kroon. Maar zijn toekomst wordt op zijn kop gezet als hij zich op een avond in 1899 in Bombay op een Engelse regeringsboot bevindt. Door intriges van een Russische agent ontploft een bom tijdens het officiële feest. Om zijn onschuld te bewijzen, zal hij zich 20.000 mijl onder zee moeten begeven, samen met de legendarische kapitein Nemo en zijn Nautilus.

 

mara de noorman strips stripboekwinkel manga

Glasheldere gekte
Mara 1

Bekijk in de webshop

Spannende erotische thriller van Cosimo Ferri, de tekenaar & schrijver van succesvolle reeksen als Achilles & Odysseus. De 29 jarige Mara is en schrijfster van misdaadromans. Ze heeft een passie voor onopgeloste zaken en voor inspiratie doet ze zelf onderzoek en onthult zo de dader. Maar hier komt de duistere kant van de mooie jonge vrouw naar voren. Omdat ze geen vertrouwen heeft in het rechtssysteem, besluit ze de schuldige zelf te straffen. Met haar schoonheid en ongeremdheid weet ze haar prooi handig in haar web te lokken. Waar komt deze honger naar gerechtigheid vandaan? Welke beproeving kan een jonge, vrolijke, getalenteerde en mooie vrouw veranderen in een sinistere schurk? Ongetwijfeld een geheim dat ze diep in haar geheugen verborgen houdt.

 

mara2 de noorman stripboeken

Het theather van de verloren onschuld
Mara 2

Bekijk in de webshop

 

 

deep 6 de rode baron

Deep 6 de rode baron

Bekijk in de webshop

De zomer van 2018 lijkt er een als zovele in Conrad, Montana. Tot er zich bij een zestal inwoners onverklaarbare gebeurtenissen voordoen en alle verbindingen met de buitenwereld uitvallen. Sein voor het FBI om agenten Murphy O’Neill en Cooper Bell eropaf te sturen. Hun gezond verstand krijgt het zwaar te verduren in dit al te stille stadje.

 

Young Lion de noorman stripboekwinkel arnhem manga en comics

The young lion

Bekijk in de webshop

Prachtig getekende vliegtuigstrip over luchtgevechten in de Tweede Wereldoorlog. Compleet afgerond verhaal in 1 album. Gyula Pozsgay maakte naam met het album The Old Tiger. Liefhebbers van Romain Hugault (Angel Wings) zullen smullen van de schilderachtige tekenstijl en de gedetailleerde vliegtuigen. Aan de rand van Sopron, Hongarije, ligt een kerkhof vol helden. Hier staat een bijzonder monument. Een grafsteen versierd met een verwrongen propeller, afkomstig van een neergeschoten vliegtuig tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hier rust een jongeman samen met zijn familie. Zijn naam is László Molnár; tot aan zijn dood was hij de meest doeltreffende gevechtspiloot van Hongarije. Zijn bijnaam was lion. Dit is zijn verhaal.

 

Molly West De duivel in een rok

De duivel in een jurk 
Molly west 1 - sc

Bekijk in de webshop

Het Amerikaanse Zuiden wordt aan het einde van de Burgeroorlog verrast door de komst van een vrouw uit de Noordelijke Staten. De verfijnde en hoffelijke manieren van Isabelle Talbot zijn perfect geschikt voor haar onderwijsopdracht, maar staan haaks op de ruwe en grimmige sfeer in de Texaanse steden en dorpen. Maar wee degenen die haar goede manieren verwarren met naïviteit of domheid. Want achter haar masker van zachtheid heeft Isabelle sporen begraven van een verleden vol leed dat in de loop der tijd is omgezet in sluimerende woede. En daar zullen degenen die deze ogenschijnlijk vriendelijke dame een streek willen leveren maar al te gauw achter komen.

 

molly west western strips arnhem

De wraak van de duivel 
Molly west 2 - sc

Bekijk in de webshop

Nadat ze haar zoon verloor in de laatste uren van de Amerikaanse Burgeroorlog, verhuisde Molly West naar Texas waar ze nu een gezochte outlaw is! Deze vastberaden, vrije en geletterde vrouw heeft het idee om een ambitieus project op te zetten een reizende bibliotheek die uitsluitend door vrouwen wordt gerund om zo de toegang tot informatie makkelijker te maken voor boeren die in afgelegen gebieden wonen. Vergezeld door de jonge Artemus en de raadselachtige Diego, rekruteert Molly een bont gezelschap vrouwen om haar ambitieuze project uit te voeren. Maar dan krijgt ze te maken met felle oppositie van een sleutelfiguur in de regio: Majoor Hood. Hij droomt van een grote politieke carrière, en als white supremacy politicus wil hij zich sluiten bij de opkomende Ku Klux Klan.

 

stranger things

Science camp 1/2
Stranger Things

Bekijk in de webshop

Dustin komt aan bij Camp Know Where om de nieuwe sociale hiërarchie te navigeren zonder de steun van zijn avontuurlijke groep uit Hawkins. Naast te maken te hebben met nerdy pestkoppen, wordt de jonge wetenschappers en kampbegeleiders ook geconfronteerd met een nieuwe dreiging. Een mysterieuze figuur met sinistere bedoelingen arriveert om de serene bosscène te verstoren. Wanneer kampbegeleiders beginnen te verdwijnen, zal de oplossing geen hogere wiskunde zijn, maar Dustin zal op dezelfde golflengte moeten komen als Suzie en de andere kampeerders voordat de spanning een kookpunt bereikt.

 

9789464605136 stranger things stripboeken boekwinkel

Science camp 2/2
Stranger Things

Bekijk in de webshop

 

 

Teenage Mutant Ninja Turtles The Last Ronin 3 (van 4)

TMNT The last Ronin 3/4

Bekijk in de webshop

In het New York van de toekomst ziet het er somber uit. De straten zijn veranderd in een slagveld en de stad wordt met ijzeren hand geregeerd door de Foot Clan en zijn cybernetische soldaten. Maar uit het niemandsland buiten de muren van de stad duikt de laatst overlevende Turtle op een eenzame ronin met een kansloze missie. Kan hij de oude familievete beslissen of is dit het einde?

 

Teenage Mutant Ninja Turtles The Last Ronin 4 (van 4)

TMNT The last Ronin 4/4

Bekijk in de webshop

 

 

Batman/Flash: The Button 1 (van 2)

Batman Flash The Button 1 (van 2)

Bekijk in de webshop

De prelude van Doomsday clock. Een compleet afgerond verhaal in 2 delen. Met tekeningen van Jason Fabok. Er is een mysterie dat Batman niet eens kan oplossen, een vreemd met bloed bevlekt smiley gezichtsknop ingebed in de muur van de Batcave. Alle analyses suggereren dat de knop niet uit dit universum komt.

 

Batman Flash The Button 1 (van 2)

Batman Flash The Button 2 (van 2)

Bekijk in de webshop

 

 

Spider-man Fake red 1

Spider-man Fake red 1

Bekijk in de webshop

Er is een nieuwe Spider-Man opgestaan, maar hij moet nog veel leren hoe het is om een echte held te zijn! Een sullige tiener trekt het pak van Spider-Man aan, maar komt er dan achter dat het leven van een superheld uit meer bestaat dan likes op social media. Yu vindt het maar niets op zijn nieuwe middelbare school. Hij doet het niet goed in de lessen en niet goed in de groep. Alles wordt anders wanneer hij in een steegje het pak van Spider-Man vindt. Het pak aantrekken en voor held spelen is eerst nog leuk, maar als er dan ook superschurken opduiken, is het ineens geen spelletje meer. Maar de echte Spider-Man is er niet en iemand moet de stad toch redden.

 

Wolverine origin death collectorspack

Wolverine origin death collectorspack

Bekijk in de webshop

Mark Millar en Steve McNiven de makers van Civil War, vertellen één van de meest opzienbarende verhalen in de geschiedenis van Wolverine. Niemand weet hoe de helden ten onder zijn gegaan. We weten alleen dat ze zijn verdwenen. Het kwaad heeft gewonnen en de bad guys maken nu de dienst uit. Het is een raadsel wat er met Wolverine is gebeurd. Al vijftig jaar heeft niemand meer van hem gehoord. In zijn plaats staat een oude man genaamd Logan een man die voor de belangrijkste beslissing in zijn leven staat. Wolverine, Origin & Death of Wolverine 2 complete verhalen