Jerom integraal 1 de noorman stripboekwinkel boekwinkel arnhem manga

Jerom integraal 1

Bekijk in de webshop

De allereerste twaalf avonturen van Jerom gebundeld in twee integrales, elk voorzien van een 14 pagina’s tellend dossier. Deze eerste integraal bevat de verhalen Het geheim van brokkelsteen, De verborgen kroon, Koning van de wildernis, De gouden tomahawk, De bronzen kabouter en Het groene eiland. Jerom, de stille kracht uit de avonturen van Suske en Wiske was mateloos populair en kreeg daarom in 1960 zijn eigen avonturenreeks. De eerste twaalf albums, die door Vandersteen zelf werden gemaakt, worden nu opnieuw uitgebracht in twee integrales.

 

Biggless integraal 4 stripboekwinkel de noorman stripboeken arnhem

Biggless integraal 4

Bekijk in de webshop

In 1965 start Willy Vandersteen, op vraag van Standaard Uitgeverij, een spannende avonturen- en spionagestrip op met majoor James Bigglesworth in de hoofdrol. Hij ontleent dit personage aan de jeugdboekenreeks van de Engelse schrijver piloot W.E. Johns. Tijdens zijn opdrachten wordt de squadron leader en onkreukbare agent van de International Air Police bijgestaan door zijn vrienden Algy en Ginger. Standaard Uitgeverij bundelt alle 21 verhalen nu voor het eerst in lijvige integrales mét een achtergronddossier. Avonturen in dit deel: Mato grosso, Afrekening in Caïro, Oriënt Express, De terugkeer van Hawk en Het laatste konvooi.

 

Vaarwel Birkenau grafich novel stripboekhandel de noorman stripboeken

Vaarwel Birkenau

Bekijk in de webshop

In april 1944 wordt Ginette Kolinka gedeporteerd naar Auschwitz II-Birkenau. Ze is amper 19 jaar. Vijftig jaar lang praat ze niet over die periode, tot ze instemt met een reportage voor de Shoah Foundation van Steven Spielberg. Tot haar grote verrassing komen de verdrongen herinneringen weer naar boven. In oktober 2020 nodigt ze Victor Matet en Jean-David Morvan uit voor een van haar groepsreizen naar Polen. Na die reis besluit ze nooit meer terug te gaan. In dit aangrijpende album vertelt Ginette Kolinka over haar eerste en haar laatste bezoek aan het grootste kerkhof ter wereld, op haar kenmerkende manier krachtig, hoopvol en humoristisch.

 

Suske en Wiske 373-Klaartje wakker

Klaartje wakker
Suske en Wiske 373

Bekijk in de webshop

Waar Klaas Vaak met zijn slaapzand mensen helpt inslapen, is Klaartje Wakker degene die ze weer wakker maakt. Helaas kent iedereen Klaas Vaak, maar weet niemand wie Klaartje is. Daar is ze heel erg jaloers op. Zo erg zelfs dat ze Klaas Vaak een flinke loer wil draaien. Op een dag ontdekt ze dat ze heel veel energie haalt uit het blauwe licht van smartphones. Als ze daarmee in het gelaat van mensen flitst, veranderen deze in slapeloze zombies. Tot overmaat van ramp is het slaapzand van Klaas daartegen niet opgewassen. Klaartje is vastbesloten de hele mensheid voor altijd wakker te houden. Onze vrienden proberen haar te stoppen, maar dat is moeilijker dan gedacht. Zeker wanneer ook Wiske en Sidonia slaapzombies worden en zich tegen hun vrienden keren…

 

milo stripboekwinkel de noorman stripboeken kinderboeken

Milo - Droomclip

Bekijk in de webshop

In dit eerste stripalbum verneemt Milo dat Liam audities uitschrijft om danseressen te zoeken voor zijn nieuwe muziekclip. Milo meldt zich aan, maar ze is niet de enige. Ook Robyn, Victorine, Sofia, Aïcha en vele anderen, waaronder zelfs Fran, schrijven zich in. Maar er zijn maar drie plaatsjes. Wanneer de danseressen het script onder ogen krijgen, en blijkt dat een van hen op het einde Liam mag kussen, gaan de poppen aan het dansen.

 

De nieuwe avonturen van de Kiekeboes 1 - Uranium-235

De nieuwe avonturen van de Kiekeboes 1 - Uranium-235

Bekijk in de webshop

Fanny is net eenentwintig geworden, heeft een opleiding journalistiek achter de rug en woont op een appartement in de stad. Voor Fanny's Factcheck, een vlog voor diepgravend onderzoek, start ze een reportage over kernenergie. Voor ze er erg in heeft, zit ze kniediep in een louche smokkelaffaire van radioactief afval. Wordt ze op straat echt gevolgd of beeldt ze het zich alleen maar in? En wie is die geheimzinnige tipgever die haar via het internet benadert? Voor een koffieklets met Alanis en Tomboy kan ze nauwelijks tijd vrijmaken, en ook moemoe wil ze het liefst uit het zicht. Maar gelukkig laat haar kranige oma zich niet makkelijk afwimpelen, want tegen doomsday-terroristen kan Fanny wel wat hulp gebruiken.

 

de buizerd eeuwigheid de noorman strips manga en stripboeken boekwinkel arnhem

De buizerd 2 - Voor de eeuwigheid

Bekijk in de webshop

Wie heeft er nooit van gedroomd een piratenschat te vinden? Olivier Levasseur is een van de talloze kapers die na afloop van de Spaanse Successieoorlog zonder werk zitten. Zeven jaar lang zwerft hij over de zeven zeeën. In april 1721 schrijft de piraat met de bijnaam De Buizerd geschiedenis, door een combinatie van durf en geluk. Met onthutsend gemak kaapt hij de Nossa Senhora do Cabo, een Portugees schip dat volgeladen is met alle schatten van de onderkoning van Oost-Indië! Het avontuur eindigt helaas slecht voor de piraat in de zomer van 1730 wordt De Buizerd gearresteerd en naar het schavot gebracht. Daar haalt hij zijn laatste stunt uit. Voor de ogen van het volk dat zijn doodsstrijd komt bijwonen, schreeuwt hij Mijn schat is voor diegene die hem vinden kan! De mythe is geboren!

 

jommek ongeluksbeeld de noorman stripboeken arnhem manga

Het ongeluksbeeldje
Jommeke strip 320

Bekijk in de webshop

Wanneer Jommeke en zijn vrienden op een rommelmarkt een cadeautje willen kopen voor professor Gobelijn, worden ze opgezadeld met een zogezegd ongeluksbeeldje uit het Amazonewoud. De professor vindt het allemaal bijgeloof en wil ter plaatse gaan onderzoeken waar het beeldje vandaan komt. Hij beseft echter niet dat hij wordt gemanipuleerd door de verkoper van het beeldje, die hele andere plannen heeft, daar diep in het Amazonewoud.

 

kampioenen de noorman stripboeken

Xavier rebelleert
F.C. De Kampioenen 130

Bekijk in de webshop

Xavier ligt van alle kanten onder vuur. Pol verwijt hem dat hij een slechte keeper is, waardoor de Kampioenen alsmaar verliezen. Carmen schaamt er zich over dat ze met de slechtste keeper ter wereld is getrouwd. De arme Xavier is het mikpunt van spot. Hij zit in zak en as. Een collega in de kazerne raadt hem aan een psycholoog te raadplegen om meer zelfvertrouwen te kweken. Maar dat is niks voor Xavier.

 

nachtwacht stripwinkel boekewinkel manga arnhem

De Bloedheks
Nachtwacht 16

Bekijk in de webshop

Een muggenplaag teistert Schemermeer. De vervelende muggen bijten alle inwoners, die daardoor hun energie verliezen. De muggen drinken ook het bloed van Keelin, Wilko en Vlad, maar zuigen tegelijk ook hun speciale krachten op. De Nachtwacht ontdekt dat de gevaarlijke insecten worden gestuurd door de Bloedheks, en die heeft een duister plan…