Tex willer de noorman stripboekwinkel mangawinkel manga

Tex Willer pocket 133

Bekijk in de webshop

In september 2023 is het vijfenzeventig jaar geleden dat de Italiaanse westernreeks Tex Willer voor het eerst verscheen. Tekenaar Aurelio Galleppini en scenarist Giovanni Luigi Bonelli maakten toen het eerste deeltje van de bekendste en langst lopende Italiaanse stripreeks waarvan maandelijks een nieuw deel verschijnt en ook tal van nevenreeksen kende. In zijn topdagen haalde de reeks een maandelijkse verkoop van 700.000 exemplaren. In 2010 was dat nog 200.000 exemplaren, sowieso fenomenaal hoog voor een Europese stripreeks. Intussen zijn meer dan 750 Italiaanse pocketdeeltjes verschenen en nog een hoop albums in nevenreeksen.

 

Spider-man Clonepool 1 marvel de noorman boeken stripboeken

Spider-man Clonepool 1

Bekijk in de webshop

Spider-man en Deadpool vechten in 2 tijdperken. In het heden vechten ze tegen dubbelgangers van Deadpool. In de toekomst hebben Old Men Parker en Wilson zo hun eigen problemen. Beide tijdlijnen komen nu bij elkaar dankzij Clonepool! Wie is hij, wat is hij en waar komt hij vandaan? En kunnen twee chagrijnige oude superhelden de fouten van hun jongere ik rechtzetten? Plus wie zijn de Fantastic Four van de toekomst?

 

Spider-man Clonepool de noorman stripboek winkel arnhem manga strips

Spider-man Clonepool 2

Bekijk in de webshop

 

 

stripboekwinkel de noorman thracie

Lupi fratres amantes - sc
Thracie

Bekijk in de webshop

In 79 na Christus ontsnappen Adriana Pollia en haar slaaf Cleio op wonderbaarlijke wijze aan de toorn van de Vesuvius. Maar wanneer ze worden opgevangen door Adriana’s oom, wordt Cleio op brute wijze afgetuigd, waardoor hij voor dood achterblijft. Adriana heeft geen andere keuze dan haar lot te volgen en een oude senator te trouwen. Maar op de dag dat ze in het Colosseum getuige is van het debuut van een jonge gladiator zal het verleden haar inhalen want in hem herkent ze haar jeugdliefde.

 

De opstand van Shimanbara 1 - sc

De opstand van Shimanbara 1 - sc

Bekijk in de webshop

Japan, 1637. Hiroshi neemt deel aan de keizerlijke represailles tegen de christenen,  Hij is een dappere samoerai die deelneemt aan de vervolging, terwijl hij wanhopig probeert zijn zieke zoon te redden. Hij vindt echter kracht in het gebed van zijn vijanden en geloof op het slagveld. De onverwachte genezing van zijn kind drijft hem naar de woestijn waar hij zichzelf uitroept tot rebellenleider. Dat blijft hij tot het laatste en legendarische conflict van Hara.

 

De opstand van Shimanbara 1 - sc

De opstand van Shimanbara 2 - sc

Bekijk in de webshop

 

 

vinland de noorman stripboekwinkel manga boekwinkel

Vinland voor de nieuwe wereld

Bekijk in de webshop

De ontdekking van Noord Amerika door de Vikingen. Wanneer Ottar Karlsen op de kade van Herjólfsnes Leif Erikson ontmoet,de zoon van Erik Rauda de Rode, heeft hij geen vermoeden dat de vader van zijn jeugdvriend hem heeft voorbestemd om deel uit te maken van een ambitieuze ontdekkingsreis. Gedreven door de gedachte om een einde te maken aan het isolement en de afhankelijkheid van Groenland, speelt Ottar een belangrijke rol bij de oprichting van een Vikingkolonie in het hart van de Nieuwe Wereld, 500 jaar voor de komst van Christoffel Columbus.

 

batman marvel stripboekwinkel de noorman

Batman one bad day the riddler

Bekijk in de webshop

The Riddler is een van de meest intellectuele schurken van Batman en degene die zijn aanwijzingen het meest doelbewust uitzet. The Riddler speelt altijd een spel, er zijn altijd regels. Maar wat gebeurt er als The Riddler iemand midden op de dag lijkt te vermoorden zonder duidelijke reden? Geen spel om te spelen. Geen code om te ontcijferen. Batman zal tot het uiterste worden gedreven om de ware motivatie van The Riddler te achterhalen in deze ongelooflijke thriller!

 

batman de noorman stripboekwinkel manga en comics

Batman one bad day

Bekijk in de webshop

Two-Face wordt altijd beschouwd als de meest tragische tegenstander van Batman. Als Harvey Dent niet was verminkt door zuur, had hij zijn goede werk als aanklager in Gotham City kunnen voortzetten en misschien wel Batman's meest loyale bondgenoot en vriend kunnen worden toch? Of heeft Batman Harvey Dent te veel kansen gegeven in zijn herhaalde pogingen tot rehabilitatie? Batman zal aan zichzelf twijfelen, want Harvey Dent is opnieuw vrij, verminkt maar schijnbaar bevrijd van de invloed van Two-Face. Maar wanneer blijkt dat Harvey Dent's vader wordt bedreigd met moord op zijn 88e verjaardag, zal Two-Face dan in staat zijn om deel te nemen aan het feest?

 

De sarcofaag der zielen stripboekwinkel strips arnhem noorman

De sarcofaag der zielen - sc

Bekijk in de webshop

Salem, einde van de eeuw. Olivia, de jonge weduwe van Métis, wordt beschuldigd van hekserij. Ze vindt alleen redding door haar dochter, Mercy, toe te vertrouwen aan haar beste vriendin, de eigenaar van een bordeel. Helaas is de vrouw van de plaatselijke rechter, mevrouw Ruth Taylor, hier tegen en neemt het kind onder haar hoede. Mercy wordt gemanipuleerd om een duivelse val voor haar moeder te zetten. Een val waar de bewoner van een vreemde sarcofaag al eeuwen op wacht want dan kan hij weer tot leven komen!

 

Professor Baltimont de noorman stripboekwinkel boekwinkel

De rode maan
Professor Baltimont 3 - sc

Bekijk in de webshop

New York, herfst 1953. Professor Baltimont verlaat de universiteit waar hij werkzaam is, wanneer onbekenden hem onverwachts verdoven en ontvoeren. Als hij weer bijkomt, bevindt hij zich vastgebonden aan zijn zitplaats in een ruimtevaartuig dat de atmosfeer verlaat. Naast hem zitten twee leden van zijn voormalige onderzoeksteam, ook vastgebonden. Door een patrijspoort ziet hij dat ze in razend tempo op weg zijn naar de maan!

 

TMNT The last Ronin 1/2

TMNT The last Ronin 1/2

Bekijk in de webshop

In het New York van de toekomst ziet het er somber uit. De straten zijn veranderd in een slagveld en de stad wordt met ijzeren hand geregeerd door de Foot Clan en zijn cybernetische soldaten. Maar uit het niemandsland buiten de muren van de stad duikt de laatst overlevende Turtle op een eenzame ronin met een kansloze missie. Kan hij de oude familievete beslissen of is dit het einde?

 

 

TMNT The last Ronin 1/2

TMNT The last Ronin 2/2

Bekijk in de webshop

In een toekomstig New York City dat heel anders is dan het huidige, begint een eenzame overlevende Turtle aan een ogenschijnlijk hopeloze missie om gerechtigheid te krijgen voor zijn gevallen familie en vrienden.

 

Teenage Mutant Ninja Turtles stripboekwinkel manga arnhem

Teenage Mutant Ninja Turtles pakket 1

Bekijk in de webshop

De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn voor goed terug voor een reeks spannende avonturen. De groep is niet compleet zonder Raphael. Hij zwerft langs de straten van New York op zoek naar eten en onderdak. Zijn broers en meester Splinter zijn naar hem op zoek maar het enige wat ze tot nu toe gevonden hebben zijn problemen in de vorm van de gemuteerde kat Ouwe Hob en zijn bende criminelen. Het voortbestaan van de Teenage Mutant Ninja Turtles staat zelfs op het spel! Volg Tom Waltz, Dan Duncan, en Teenage Mutant Ninja Turtles co-creator Kevin Eastman op een woeste trip door de straten van New York!

 

Teenage Mutant Ninja Turtles stripboekwinkel manga arnhem

Teenage Mutant Ninja Turtles pakket 2

Bekijk in de webshop