Het heeft bloed, zweet en tranen gekost maar we hebben ze binnen, de nieuwe titel met natuurlijk DirkJan 29.

 

Dirkjan 29

Dirkjan 29

Bekijk in de webshop

De strip DirkJan is een absurd hoogtepunt van de vaderlandse stripgeschiedenis. Ieder album staat vol met spitsvondige grappen van ogenschijnlijke eenvoud en juist daarin schuilt de kracht van deze strip.

 

Een misrekening

Een misrekening

Bekijk in de webshop

Ik ben rechter. En noodgedwongen ben ik ook een moordenaar. Adembenemende thriller vol manipulatie, lust en bedrog. In een stad in het oosten van Frankrijk start het laatste proces van het Hof van Assisen waarin Sylvestre Ruppert-Levansky als voorzitter zetelt. Zijn carrière zal eindigen waar ze is begonnen. Hij herinnert zich Rachel, zijn eerste vriendin, en vooral Mathilde, een duivelse en manipulatieve seriemoordenares. De oude rechter heeft een vlekkeloze reputatie. Hij staat bekend als een tolerant en rechtvaardig man. Maar dan vraagt een politieagent, die hij nog kent uit die periode, om hem te spreken. Elke gelijkenis met bestaande personen of situaties berust op een vreemd toeval.

 

De laatste lap de noorman stripboeken

De laatste lap

Bekijk in de webshop

In Kautokeino, een Sami-dorp (de echte naam van de Lappen) dat veertig dagen lang in de poolnacht is gedompeld, is een heilige trommel gestolen en een rendierhoeder vermoord. Zijn de twee zaken met elkaar verbonden? Dat denken Klemet, de onderzoeker van de Lappen, en zijn jonge partner Nina, die net uit het zuiden van het land is aangekomen. Maar in Kautokeino houdt men er niet van om oude verhalen op te rakelen.

 

Noem me Nathan de noorman strips stripboeken arnhem manga

Noem me Nathan

Bekijk in de webshop

De puberteit is voor veel jongeren verwarrend, maar voor Nathan is het extra heftig. Hij voelt zich verraden door zijn eigen veranderende lichaam. Die borsten horen niet bij hem! Wanneer Nathan in de spiegel kijkt, ziet hij hoe zijn omgeving hem ziet: als een meisje. Door zijn wanhoop sluit Nathan zich af voor vrienden en familie. Maar wanneer hij zich langzaam maar zeker openstelt, reageert zijn omgeving liefdevol en kan hij beginnen aan de reis naar wie hij werkelijk is.

 

Horizontale collaboratie stripboeken strips manga arnhem

Horizontale collaboratie

Bekijk in de webshop

Horizontale collaboratie, het is een weinig deugdzaam hoofdstuk in de geschiedenisboeken. Terwijl soldaten het leven lieten, verzetshelden een bittere strijd leverden en onschuldigen letterlijk werden uitgeroeid, waren er ook Duitsers en Françaises die naar elkaars strelingen en liefde verlangden. Zij gingen niet alleen slapen met de oorlog en stonden niet alleen op met de wereldbrand.

 

De Bergenvaarders

Een Alchemist in Brugge
De Bergenvaarders SC 2

Bekijk in de webshop

Een historische avonturenstrip over de Hanzegeschiedenis zet koers richting Vlaanderen. Onze helden reizen af naar Vlaanderen en bezoeken Hanzestad Brugge. Daar wacht een nieuw avontuur op De Bergenvaarders. Dit album bevat een extra educatieve bijlage van 16 pagina's.