Afgelopen zaterdag signeerde Aimée de Jong bij de Noorman. Dit was erg gezellig en wat een mooie aquarellen maakte ze in elke stripboek. De meeste mensen hebben we al bericht maar ieder die gevraagd heeft om een titel te laten signeren, hij ligt gereed voor je bij de Noorman. Deze week bijna geen nieuwe titels hopelijk volgende week meer want we hebben wel vers leesvoer nodig wanneer we op vakantie zijn :-).

 

Grootse avonturen van een kleine schrijver
Jules Verne

Bekijk in de webshop

Jules Verne de strip gaat over zijn tijd als 11-jarige waarin de beroemde Franse schrijver spannende avonturen beleefde die als inspiratie dienden voor zijn latere boeken. Wie kent de fantastische verhalen van de beroemde Franse schrijver Jules Verne (1828-1905) niet? Maar weten jullie ook waar hij de inspiratie voor boeken als ‘20 000 mijlen onder zee’, ‘Reis om de Wereld in 80 Dagen’ en ‘Naar het Middelpunt van de Aarde’ vandaan haalde? Mon dieu! Wie had ooit kunnen vermoeden dat de 11-jarige Jules al net zo’n avonturier was als de personages in zijn latere boeken. Dit eerste deel van de grootse avonturen van een kleine schrijver bevat de drie korte verhalen: ‘De Pompilius’, ‘De Droom’ en ‘Het Geheimzinnige Eiland’. Hierin ontmoet Jules op de bodem van de oceaan zijn grote vrienden Kapitein Demo en Passieparvous, reist hij naar de maan en ontdekt hij een geheimzinnig eiland. Parbleu! Je zou na het lezen bijna zelf schrijver willen worden! 

 

Donald Duck het verdwenen strand

Bekijk in de webshop

Het is weer zomer en heel Duckstad koelt af op het strand, tot grote ergernis van Donald. Hij heeft ruimte nodig voor zijn training om een kitesurfwedstrijd te kunnen winnen en wil dat iedereen verdwijnt. Maar wat als niet alleen de mensen, maar het hele strand verdwijnt…?"
 

 

Modellen met stijl

Bekijk in de webshop

 Vorige week vergeten er bij te zetten. 1934, Autosalon van Parijs… Tijdens het Interbellum is de autoproductie in volle groei. Op het grote Parijse evenement wordt de toekomstige Traction 22 aan het publiek gepresenteerd, maar voor constructeur Citroën lopen de zaken moeilijk en bij de ontwikkeling van dit nieuwe model komen heel wat problemen kijken. In de fabriek aan de Quai de Javel wordt volop naar oplossingen gezocht. En als de promotie van de nieuwe wagen nu eens werd gekoppeld aan een modeshow? Wie weet kan de elegantie van de populaire Margot helpen om die van het automodel in de verf te zetten…