De boekentour boekwinkel stripboekwinkel manga arnhem

De boekentour

Bekijk in de webshop

Om zijn nieuwste roman te promoten gaat G. H. Fretwell een tweederangs Engelse schrijver een toer doen langs verschillende boekhandels in het land. Alleen, het lijkt erop dat alles wat er mis kán gaan, ook misgaat. Op de koop toe wordt hij ook nog eens door de politie verdacht van betrokkenheid bij een serie mysterieuze verdwijningen en lijkt het erop dat Fretwell’s problemen dan pas echt begonnen zijn. In zijn eerste graphic novel geeft cartoonist Andi Watson een inkijkje in het leven van een auteur. Het ongemak, de onzekerheid en het overleven van genante situaties worden door Watson prachtig en adequaat opgetekend. Grappig, lichtvoetig en een wijze les in loslaten.

 

Noorman stripboekwinkel oude-beloften

Oude beloften 

Bekijk in de webshop

Het leven van Beni Castanera wordt gekenmerkt door bitterheid en koppigheid. Als voet- balmakelaar stond hij in de jaren negentig op het punt om de zoete smaak van succes te proeven toen hij het jonge voetbaltalent Rafael Fernández ontdekte, beter bekend als Fali. Maar na een ernstige blessure viel de droom van Fali in duigen en Beni’s kans om zijn carrière een boost te geven was voorbij. Bijna drie decennia later, met steeds minder potentieel in zijn portfolio, een ontspoord persoonlijk leven en geldproblemen, zou een langverwachte tweede kans zich kunnen voordoen.

 

Noorman stripboekwinkel oude-beloften.jpg

Oude beloften  - hc

Bekijk in de webshop

 

 

Ultimate invasion boekwinkel stripboeken

Ultimate invasion 1/4

Bekijk in de webshop

De Illuminati zijn weer bijeen want de Maker is ontsnapt! De Maker is een van de laatste overlevenden van het oorspronkelijke Ultimate-universum. En nu wil hij ervoor zorgen dat de machtigste helden op aarde nooit helden wórden, zodat hij de wereld en het heelal naar zijn hand kan zetten. Werelden botsen, tijdlijnen kruisen en niets zal nog hetzelfde zijn. De invasie is al begonnen!

 

Ultimate invasion arnhem stripboeken

Ultimate invasion 2/4

Bekijk in de webshop

 

 

De strijd om Gotham city de noorman stripboeken

De strijd om Gotham city 1/2

Bekijk in de webshop

Gotham heeft nieuwe helden en nieuwe schurken! Wanneer de Turtles en hun aartsvijand Shredder plotseling in de wereld van Batman belanden, heeft de duistere ridder zijn handen vol. Types als Penguin en Ra’s al Ghul willen maar al te graag profiteren van Shredders sinistere plannen. De Turtles willen vooral terug naar huis, maar lukt dat voordat het mutageen in hun lichaam is uitgewerkt?

 

De strijd om Gotham city de noorman stripboeken manga

De strijd om Gotham city 2/2

Bekijk in de webshop

 

 

Sigi 1 de noorman manga stripboeken

Operatie Brunnhilde
Sigi

Bekijk in de webshop

Kruip achter het stuur met Sigi, de eerste vrouw die per auto een wereldreis maakte! In het Berlijn van eind jaren 20 droomt Sigi ervan om een ​​wereldreis te maken om te bewijzen dat autorijden geen luxe is voorbehouden aan mannen die vrouwen achter het fornuis willen houden!

 

Orgies & barbaren 5

Orgies & barbaren 5

Bekijk in de webshop

Erotische fantasieverhalen waarin dezelfde vurige, sensuele en onafhankelijke wezens met weelderige rondingen de hoofdrol spelen. Deze dames zijn seksueel zeer actief en hebben geen remmingen om hun charmes te tonen, zonder echter in de val te trappen van mannelijke boosaardigheid.

 

Agatha Christie 13: En het einde is de dood

Titel

Bekijk in de webshop

Wanneer Reniseb terugkeert naar haar familie na de dood van haar echtgenoot, lijkt het huis onveranderd. Maar haar vader, Imhotep, heeft een nieuwe bijvrouw en zij lijkt de volledige controle over het huishouden te hebben overgenomen. Door haar ontstaan jaloezie, chaos en haat. Voor de allereerste keer in haar carrière plaatst Agatha Christie haar verhaal buiten de 20e eeuw. En niets minder dan het oude Egypte vormt het decor voor een nieuw meesterwerk.

 

Amor et Gloria Thracie 2  de noorman stripboekwinkel arnhem

Amor et Gloria Thracie 2 

Bekijk in de webshop

Na elkaar jaren niet meer te hebben gezien, hebben Cleio, de Gallische slaaf, en Adriana, de mooie patriciër, elkaar eindelijk teruggevonden maar hij is nu een gladiator en zij is inmiddels getrouwd. Hun liefde lijkt meer dan ooit onmogelijk. Terwijl Cleio vecht voor zijn leven in de arena, tegen de gevaarlijkste veteranen van Rome, speelt Adriana een nog gevaarlijker spel door zich te verdiepen in de intriges van de Romeinse aristocratie om haar jeugdliefde vrijheid te schenken. Zullen de vervloekte geliefden elkaar kunnen vinden ondanks de intriges en samenzweringen aan het hof van keizer Domitianus?

 

De mysterieuze stad Ofir Transvaal 1

De mysterieuze stad Ofir
Transvaal 2 - sc

Bekijk in de webshop

Na vele avonturen komen Marleen, Pit en Ortzi aan in het Drakensbergmassief. In het hart van dit gebied, dat door de Zoeloes sinds mensenheugenis als heilig wordt beschouwd, zou het goud van de Republiek Transvaal verborgen liggen. Rex Sullivan en zijn Bush Rangers zitten hen op de hielen en richten een reeks bloedbaden aan onder de Zoeloes in de regio. Zullen onze helden, tussen de wreedheid van hun achtervolgers en het wantrouwen van de plaatselijke bevolking, hun bestemming - de mysterieuze stad Ofir- veilig en wel bereiken?

 

transvaal de noorman stripboeken arnhem

Het goud van Kruger
Transvaal 1- sc

Bekijk in de webshop

Het begin van de 20e eeuw. Pit, een ex-officier van de Amerikaanse cavalerie en Ortzi, een Baskische anarchist, komen aan in Zuid-Afrika. De oude Paul Kruger, president in ballingschap van de republiek Transvaal die oorlog voert met de Britten, heeft hen een missie toevertrouwd: het vinden van een schat die verborgen werd tijdens het Britse offensief, met een gewicht van maar liefst 250 ton goud! Terwijl ze zich een weg banen over de Afrikaanse savanne met al zijn wilde dieren en gevaren, kruist hun pad dat van Marleen, de felle Boeren Amazone, en haar commando van guerrillastrijders. Ze ontmoeten ook historische figuren zoals de jonge oorlogscorrespondent Winston Churchill, en krijgen het aan de stok met gevaarlijke criminelen die hen op de hielen zitten.

 

Marvel Action Spider-Man Gevecht op school 1

Marvel Action Spider-Man Gevecht op school 1

Bekijk in de webshop

Peter Parker heeft de straten van New York City verdedigd tegen allerlei schurken, maar hij zal ontdekken dat de gangen van zijn nieuwe school misschien NOG gevaarlijker zijn!

 

Marvel Action Spider-Man Gevecht op school de noorman arnhem manga stripboekwinkel boekwinkel

Marvel Action Spider-Man Gevecht op school 2

Bekijk in de webshop

 

 

Batman Joker Deadly Duo 3

Batman Joker Deadly Duo 3

Bekijk in de webshop

Incl. uitgebreid dossier. Marc Silvestri is bekend als een van de founding fathers van Image comics. Hij is de bedenker van Witchblade & The Darkness. Hij is een van de weinige auteurs wiens dynamische tekenstijl kan wedijveren met die van Jim Lee. Wanneer mysterieuze wezens Gotham-bewoners ontvoeren, staat Batman voor de uitdaging om samen te werken met zijn aartsvijand, The Joker, om zijn stad te beschermen.