We hebben meer informatie over het nieuwe hommagealbum van Blake en Mortimer door Floc’h Deze komt in Softcover en in een Bibliofiele editie.  Het is een hommage album gemaakt door Floc’h dus niet in de reguliere Blake en Mortimer reeks nummering. Maar zeker zal het onder de vlag van Blake en Mortimer vallen zoals bijvoorbeeld het album van Blake en Mortimer gemaakt door Schuiten.  Interesse in de biblio uitgave? Laat het de Noorman dan snel weten.

  • Softcover
    Afbeeldingen staan onder embargo, dus helaas geen voorbeelden 140 pagina’s een album volgens de klare lijn
  • Bibliofiele editie
    140 pagina’s met grote waarschijnlijkheid een ex-libris  en een extra dossier, hardcover, mooi uitgevoerd, gelimiteerd € 65,-
  • Murena Schetsen 12
    Tekeningen die geleid hebben tot het nieuw Murena album wat nog verschijnt. Er verschijnt alleen een HC editie van de Murena Schetsen.  €23,99.

 

mangawinkel marvel strips arnhem

Een van de favorieten van de Noorman. Irena

Irena 03: Warschau

Warschau 
Irena 3 -sc

Bekijk in de webshop

De Poolse verzetsstrijdster en activiste Irena Sendlerowa overleden in 2008, uitgeroepen tot Rechtvaardige onder de Volkeren in 1965, was een van de grootste heldinnen van de Tweede Wereldoorlog. Ze redde bijna 2500 Joodse kinderen uit het getto van Warschau. En toch ontbreekt ze in de geschiedenisboeken. Jean-David Morvan las bij toeval een artikel over haar en begreep haar leven moest verteld worden. Met Séverine Tréfouël en David Evrard beschrijft hij in vijf albums de humanistische strijd van deze ‘moeder van de kinderen van de Holocaust’.

 

Irena 03: Warschau

Warschau 
Irena 3 -hc

Bekijk in de webshop

 

 

europa duizelingen stripboek mangawinkel de noorman arnhem

Duizelingen 
Europa 2 - sc

Bekijk in de webshop

Op Europa, de vierde maan van de planeet Jupiter, bevindt zich een kleine wetenschappelijke basis waar de vloeibare oceaan onder het ijs wordt bestudeerd. Maar daar gebeuren vreemde dingen. Niemand weet wat er precies is gebeurd met de vorige expedities naar Europa. De mogelijkheid van sabotage wordt hoe langer hoe waarschijnlijker. Op Aarde roert een groep van fanatieke creationisten zich. Volgens hen hebben er nooit ruimtereizen plaatsgevonden. Maar toch bevinden zich er heel wat mensen op Europa. En die hebben hard hulp nodig.

 

europa duizelingen stripboek mangawinkel de noorman arnhem

Duizelingen 
Europa 2 - hc

Bekijk in de webshop

 

 

Levensfase(s)

Levensfase(s)

Bekijk in de webshop

Het leven van een man vertellen, vanaf zijn geboorte tot aan zijn dood, één pagina per geleefd jaar, in de vorm van een humorstrip. Dat is de uitdaging die auteur James zichzelf heeft gesteld. Ontdek het leven van Arthur, van zijn geboorte tot aan zijn dood, in momentopnamen van het leven op elke leeftijd. Arthur is een jongen, en daarna een doorsnee man. Hij ontdekt de verschillende levensfasen (kindertijd, puberteit, emancipatie, samenwonen, kantoorleven, vaderschap) om uiteindelijk te proberen als moderne man zijn plek te vinden in een veranderende samenleving. James ontleedt in dit album de fases die het leven van een man vormen, door met tederheid en humor te putten uit zijn persoonlijke ervaringen en herinneringen.

 

marvel strips stripboekwinkel

Bretagne
Het magieboek van Elfie - sc

Bekijk in de webshop

Het magieboek van Elfie is een lief en avontuurlijk verhaal over de mysteries en charme van het dagelijks leven, geschreven door Christophe Arleston en Audrey Alwett. Sinds hun moeder is overleden wonen Elfie en Magda bij hun chagrijnige tante. Maar dan komt hun oudste zus terug uit Londen. Ze heeft een dubbeldekker omgetoverd tot mobiele boekwinkel om ermee van dorp naar dorp te rijden. Dat is de start van een nieuw leven! Hun eerste stop is op een Bretons eiland waar een oude ruzie vanwege een geheimzinnige verloren gegane postzegel de bevolking bezighoudt. Bovendien ontdekt Elfie dat ze het talent voor magie van haar moeder heeft geërfd, samen met een magisch boek dat ze moet voeden met haar verhalen. Het magieboek van Elfie is een lief en avontuurlijk verhaal over de mysteries en charme van het dagelijks leven, geschreven door Christophe Arleston en Audrey Alwett. Een absolute aanrader voor lezers van Het dagboek van Cerise.

 

Het magieboek van Elfie 01: Bretagne kinderboekwinkel arnhem

Bretagne
Het magieboek van Elfie - hc

Bekijk in de webshop

 

 

De Legendariërs - Missies 01

Het ontwaken van Kilimatsjoe
De Legendariërs - Missies 01

Bekijk in de webshop

Een nieuwe reeks in de wereld van de Legendariërs Missies. Ieder deel is een compleet verhaal! Er gebeuren vreemde dingen in de streek. De dieren worden plots bang, de aarde schudt en beeft zoals nooit tevoren rond de vulkaan Kilimantsjoe. De Legendariërs proberen het zaakje te onderzoeken, maar de inwoners van Alysia zijn kinderen geworden en geven onze helden daar de schuld van, en willen hen niet helpen. Maar er is meer nodig om de Legendariërs te ontmoedigen!

 

De Legendariërs 17: De exodus van Kalandre

De exodus van Kalandre
De Legendariërs - 17

Bekijk in de webshop

Het moment is eindelijk aangebroken waarop Danaël en de Legendariërs, zijn vroegere gezellen, elkaar weerzien! Maar er is geen reden tot feesten. Het Jovenia effect, dat de inwoners van Alysia heeft verjongd, is aan het veranderen in een dodelijk gif dat elk leven bedreigt. Maar één persoon lijkt in staat om de wereld te redden: Kalandre, de mysterieuze vrouw die Danaël tot leven heeft gewekt! Is ze door de goden gezonden om de Alysiërs naar hun redding te leiden, zoals ze beweert?

 

Te paard! 09 stripboekwinkel marvel strips

Laat ze maar aanmodderen
Te paard 9

Bekijk in de webshop

Het is zomer, de lessen zijn afgelopen, dus nu is er ruimte voor vakantiekampen. Op het programma staan equitherapie, allerlei spelletjes en logeren in tenten. En wees gerust, het warme seizoen weerhoudt onze vierbenige vrienden er niet van om hun hersenen op hol te laten slaan! Spring in het zadel voor een verfrissend album!

 

Happy Campers 01. Camping Mooizicht

Camping mooi zicht
Happy campers 

Bekijk in de webshop

Of ze nu fan zijn van het onverslijtbare tweepersoonstentje, van de caravan met alles erop en eraan, van de quasi onbestuurbare touringcar, niets kan het enthousiasme temperen van deze moderne nomaden, zelfs niet de zeer twijfelachtige gemeenschappelijke toiletten. Ze staan te popelen om te chillen bij het zwembad en 's avonds een dansje te maken met buitenlandse campinggasten (en wie weet wat daaruit voortkomt).

 

Kale Kop  De grote dag stripboeken manga kopen

De grote dag
Kale kop

Bekijk in de webshop

Hallo, ik heet Zita. Zita Sayyah. Maar hier, in ziekenhuis De Wafel, noemt iedereen me Kale Kop Ik ben 13. Ik weet het, dat zou je niet zeggen. Ik woon op de 6e verdieping. Daar vind je kinderen na een auto-ongeluk en kinderen met een zware ziekte. Kinderen die het echt niet hebben getroffen.

 

Lulu en Nelson 2 - Lulu en Nelson 2: Het leeuwenrijk

Het leeuwenrijk
Lulu en Nelson 2 - sc

Bekijk in de webshop

Lucia maakt met haar vader deel uit van een circusgezelschap. Maar na een brand besluit ze naar Afrika te gaan. Van de tekenares van 'Het dagboek van Cerise'!

 

De Legendariërs - De kronieken van Darkhell

Tenebris
De Legendariërs - De kronieken van Darkhell

Bekijk in de webshop

100 jaar voor het Jovenia incident en de opkomst van de Legendariërs, heerst er in Alysia angst en chaos. Terwijl er een meedogenloze oorlog woedt tussen Magicors en de orde van Arkanis, staat een kleine jongen met een vervloekte lotsbestemming op het punt de wereld te veranderen. Ontdek het verhaal van de jongen die later DARKHELL, de zwarte tovenaar, zal worden genoemd.

 

rita stolp graphic novel

Rita - Stolp

Bekijk in de webshop

Futuristisch, anti-utopiaans, experimenteel detectiveverhaal in waanzinnig beeld vervat