Op vakantie gaan is heerlijk terugkomen ook met al deze nieuwe titels alleen jammer dat je met AI nog niet automatisch de website enz. kan updaten. 😀

Luxe uitgave:

In oktober verschijnen er bij Khani 2 uitvoeringen van het album De Dertiende Apostel. Zoals in de bijlage te zien, hebben de albums 2 verschillende covers en een andere kleur linnen band. Bij een album zijn de tekeningen op pagina 14 aangepast en hebben de albums ook andere schutbladen. Beide albums bevatten schetsen en in totaal zijn er 8 gesigneerde ex librissen bij elke set. De oplage is beperkt  tot 125 sets.  € 300. Wil je dit album? laat het de Noorman dan weten.

 

stripboekwinkel stripboeken mangastripboekwinkel stripboeken mangastripboekwinkel stripboeken manga

 

 

Nero Het offer stripboekwinkel stripboeken arnhem de noorman strips

Het offer
Nero 1

Bekijk in de webshop

Een nieuwe historische fantasyreeks die fans van het genre voor zich zal winnen! Syrië, jaar 551 van de hidjra, het 58e jaar van een genadeloze strijd. Nero, een felle Arabische strijder, vecht tegen de vijanden van het Oosten. We zitten midden in de kruistochten, een van de donkerste periodes in de geschiedenis. Nero is geen man als de anderen: gevreesd door zowel zijn vijanden als zijn bondgenoten, draagt hij de littekens van een voorouderlijk ritueel op zijn voorhoofd. Het is een litteken dat teruggaat tot zijn jeugd, tot de vervloekte dag waarop zijn eigen vader hem probeerde te offeren aan Iblis, de djinn van het vuur. Tegen hun eigen wil zullen Nero en een christelijke ridder midden in een gruwelijke oorlog hun verschillen opzij moeten zetten en samen moeten vechten tegen een veel groter gevaar: oerwezens die zich voeden met de haat die volkeren verdeelt. Italiaanse sterauteur Emiliano Mammucari levert een ongelooflijk verhaal van fantasie, avontuur en geschiedenis dat zich afspeelt tijdens de kruistochten. Een emblematische held, achtervolgd door een pijnlijk verleden, moet de duistere krachten overwinnen die de mensheid zullen uitroeien.

 

stripboekwinkel strips arnhem Nefilim 1 - In het spoor van onze voorouders de noorman

In het spoor van onze voorouders
Nefilim 1

Bekijk in de webshop

Arkansas, 1864. De Amerikaanse Burgeroorlog woedt volop. Een bataljon Noordelijken, dat volledig bestaat uit zwarte soldaten, krijgt een wat vreemde opdracht ze moeten een wetenschappelijke expeditie begeleiden naar het hart van het Ozarkgebergte. Ze moeten daarvoor de pijlen van de indianen trotseren die de kant van de Zuidelijken hebben gekozen  maar ook de racistische uitlatingen verdragen van hun eigen beschermelingen. Tot ze diep in de onderbuik van de wereld oog in oog komen te staan met een vijand die iedereen verslindt, ongeacht zijn kleur of overtuiging.

 

IDEFIX 4 SPEKTAKEL IN DE ARENA de noorman arnhem stripboekwinkel strips

Idefix 4 Spektakel in de arena

Bekijk in de webshop

Het is het jaar 52 voor Christus. Heel Lutetia is bezet door de Romeinen. Heel Lutetia? Neen ! Een kleine groep onherleidbare Lutetische dieren onder leiding van Idefix weerstaat de indringer keer op keer. En het leven is niet gemakkelijk voor generaal Labienus en de roedel honden die Lutetia proberen te romaniseren.

 

PEER DE PLINTKABOUTER 6 ACHTER DE PLINT

Peer de Plintkabouter 6 Achter de plint

Bekijk in de webshop

Zes jaar na De tydfout schittert Peer de Plintkabouter weer als vanouds achter de plint. Vergeet Paulus en Pinkeltje, want de norse Peer brengt ons met dit nieuwe album weer een hoop lol. Met heerlijke humor, een rijk dossier en unieke gastoptredens van diverse bekende striptekenaars waaronder Eric Heuvel, Dick Heins, Rob Derks, Dirk Stallaert en vele andere, is Peer de Plintkabouter deel 6 een waardige afsluiting van 30 jaar Peer.

 

Zeropedia de noorman stripboekwinkle strips

Zeropedia Alles over alles (en andersom)Alles over alles (en andersom)

Bekijk in de webshop

Wat is een zwart gat? Wat is pointillisme? Waarom schilderden de prehistorische mensen op de muren van hun grot? Wat is acupunctuur? Wat is het absolute nulpunt? Hoe ontstaat huisstof? Wat is er precies gebeurd in Roswell? Hoe warmt een magnetron je eten op? Wat is het Lazaruseffect? Wat is homeopathie? Hoe komen vleesetende planten aan hun voeding? Fabcaro (Asterix) en Julien/cdm beantwoorden al deze vragen (en nog veel meer) in het meest betrouwbare zinloze naslagwerk ooit.

 

De avonturen van ridder Dolf 4 - De Franse Connectie

De avonturen van ridder Dolf 4 - De Franse Connectie

Bekijk in de webshop

Als Ridder Dolf naar Frankrijk vertrekt voor een geheime missie, maakt het leger van de Hertog van Gelre snel gebruik van de situatie en bezet de stad. Er volgt een waar schrikbewind. Dolf heeft intussen zijn handen vol in Frankrijk en weet van niets. Hoe moet dat allemaal nog goed komen?

 

9789492672711 landloos de noorman stripboeken strips arnhem

Landloos als de wind

Bekijk in de webshop

Vensterramen zijn openingen naar de hemel en de aarde. Naar de zon en de regen, naar de bomen. We begroeten het leven of nemen afscheid van elkaar door de ramen. Wie herkent het niet? Door het raam van een auto of trein het landschap voorbij zien flitsen en je afvragen: wie zou daar wonen? Welke verhalen zouden zich daar afspelen? In de huizen, in de straten, in de hoofden van mensen aan de rand van de weg? In 22 wandelhoofdstukken brengen Jeroen Janssen en Arezoo Moradi een fascinerende verborgen

 

Peter's Zeurkalender 2024

Peter van Straaten Peter?s Zeurkalender 2024

Bekijk in de webshop

 

 

marshal bass 9 stripboeken de noorman strips marvel

Texas rangers
Marsal Bass 9

Bekijk in de webshop

De Marshal zit een bende woeste Comanches achterna, in het gezelschap van zeven Texas Rangers die in naam van de gerechtigheid het geweld niet schuwen. Maar Bass heeft al snel door dat de Rangers en hijzelf niet helemaal op dezelfde golflengte zitten. Geheimen die iedereen liever achter zich zou willen laten komen aan de oppervlakte. Ieder deel van Marshal Bass is een afgerond verhaal.

 

de noorman stripboekwinkel arnhem strips stripboeken

Titel

Bekijk in de webshop

Alle religies van de wereld zeggen dat de dood geen einde is, maar een begin. Bijna alle religies in de wereld geloven in reïncarnatie, maar niemand herinnert zich hun vorige leven. In theorie. Als je sterft, ga je naar een andere wereld, en volgens de kwantumtheorie zijn er oneindig veel werelden. De schok van de reis doet ons alles vergeten, maar sommige mensen, de Reizigers, herinneren zich hun vorige levens. Berg is zo iemand. Berg is een voormalig agent van Mont, maar je neemt niet zomaar ontslag bij Mont. Berg wordt gerekruteerd voor een nieuwe missie: jacht maken op een andere Reiziger, een seriemoordenaar. Mobius is een buitengewoon fantastische trilogie, getekend door Igor Kordey (Marshal Bass).

 

Saboteuses 2

Mol
Saboteuses 2

Bekijk in de webshop

Haar gedrevenheid en kennis van het Frans maakt Paulette tot een zeer waardevolle rekruut voor missies in bezet gebied. Haar codenaam verzint ze zelf. Ze noemt zichzelf ‘Naald' en is een saboteuse. Normandië, 1942. De saboteuses nemen elk hun positie in op het Franse grondgebied. Voor Paulette Kincaid, codenaam Naald, lijkt het leven een avontuur, met aan de ene kant de liefde voor een slagersjongen en aan de andere de radioboodschappen waarmee ze de bondgenoten informeert over de toestand in Frankrijk. Maar sinds de executie van een belangrijke pion in het netwerk groeien de twijfels. Er zou een mol in het maquis zitten. Het vervullen van de opdrachten vereist steeds grotere risico’s, en contacten met de bezetter wekken meteen argwaan. In vijandig gebied hangt het verschil tussen leven en dood vaak aan een zijden draadje.

 

Golden City 15 Een dag vol angst

Een dag vol angst
Golden City 15

Bekijk in de webshop

Een uniek sciencefiction-avontuur in een niet zo heel verre toekomst  2099. Als je dacht dat de plunderaars van wrakken uit vorige verhalen al erg waren staat je een verrassing te wachten! In dit nieuwe verhaal moet Harrison Banks Golden City redden van een gevaar van ongekende omvang! Bovendien zijn mensen van Golden City zijn bang en die paniek leidt al snel tot chaos. Een nieuwe ramp hangt de inwoners van Golden City boven het hoofd: een meteoriet dreigt op de stad in te slaan. Op onverklaarbare wijze komt die echter net voor de impact tot stilstand. Harrison Banks laat de meteoriet analyseren en ontdekt dat die eigenlijk een buitenaards organisme is! Wanneer het wezen ontsnapt veroorzaakt het paniek in de hele stad. En dan neemt het nog eens de stuwmotoren van Golden City over en stuurt de stad recht op de Aarde af.

 

stripboekwinkel manga de noorman arnhem

Arsene Lupin tegen sherlock Holmes

Bekijk in de webshop

De laatste confrontatie van twee legendes In Normandië zou een oude alchemist het geheim van de transformatie van lood in goud hebben ontdekt. Er is niet meer voor nodig om de hebzucht van Arsène Lupin aan te trekken. Maar wat de gentlemen inbreker even vergeten is, is dat Sherlock Holmes hem op het spoor is. De oevers van de Seine worden binnenkort getuige van de ultieme confrontatie tussen Holmes en Lupin. Deze keer wordt het een strijd op leven en dood.

 

De holle naald de noorman stripboeken strips

De holle naald  - sc

Bekijk in de webshop

Een paar uur voor zijn dood schreef Lodewijk XVI een gecodeerd bericht dat aan Marie-Antoinette het geheim zou onthullen dat de koningen van Frankrijk altijd van vader op zoon hebben doorgegeven. Een eeuw later krijgt Arsène Lupin het perkament in handen dat hij besluit te ontcijferen. Maar wat kan deze tekst over een holle naald verbergen? Ontdek het beroemde meesterwerk van het mysterieuze verhaal van Maurice Leblanc.

 

Miles Morales the ultimate Spider-man 4/4

Miles Morales the ultimate Spider-man 3/4

Bekijk in de webshop

Miles Morales trekt het pak van Spider-Man aan! Voordat Peter Parker stierf, stond de jonge Miles op het punt om op een nieuwe school aan het volgende hoofdstuk in zijn leven te beginnen. Vervolgens gaf een spinnenbeet ook deze tiener ongelooflijke spinachtige krachten. Nu is Miles in een wereld terechtgekomen die hij niet begrijpt, met alleen zijn instinct en een klein dingetje zoals verantwoordelijkheid als zijn gids. Kan hij Peters nalatenschap als Spider-Man waarmaken?

 

miles morales spiderman marvel stripboeken de noorman arnhem

Miles Morales the ultimate Spider-man 4/4

Bekijk in de webshop

 

 

stripboeken arnhem de noorman strips Furisio de andere wereld.jpg

De andere wereld
Furioso 1

Bekijk in de webshop

Geïnspireerd door het gedicht van Ariosto: Orlando Furioso (1516), is dit het verhaal van Roland die tot waanzin werd gedreven door een onmogelijke liefde en door zijn grootste vijand, Garalt, die terugkeerde uit de dood. Keizer Agramant maakt zich op om de stad Ys aan te vallen met de steun van de kwaadaardige Morgane, die de vernietiging van Koning Kaarl en zijn koninkrijk heeft gezworen. Dezelfde tovenares die Roland, de neef van de koning, afleidde van zijn amoureuze razernij en hem op het spoor zette van zijn gezworen vijand Garalt, die ooit beschouwd werd als de beste ridder ter wereld. Nadat hij door Roland in een duel werd gedood en weer tot leven werd gewekt door de oprechte en wederzijdse liefde van Morganes zus Alcyna, zal Garalt nu met de hulp van de tovenaar Myrddin de redenen voor zijn terugkeer uit de Andere Wereld ontdekken.  Compleet verhaal in 2 delen. 

 

FURIOSO DE TERUGKEER VAN GARALT

De terugkeer van Garalt
Furioso 2

Bekijk in de webshop

Garalt is teruggekeerd uit de dood, opgewekt door zijn geliefde, de fee Alcyna. Hij werd ooit beschouwd als de beste ridder ter wereld. Maar hij werd gedood door Roland, de neef van de koning. Garalt wordt geholpen door Sybil, een jonge ruiter die zich in zijn dienst stelt. Samen proberen ze Bradamante terug te vinden want zij schonk Garalt ooit een zoon. Maar hij zal eerst langs ​​Morgane moeten komen die jaloers is op de liefde die haar zus Alcyna voor de ridder heeft. En langs Roland die tot waanzin is gedreven door zijn gedwarsboomde liefde.

 

BATMAN BEYOND THE WHITE KNIGHT

Batman beyond white night 1/4

Bekijk in de webshop

In tien jaar tijd kan veel veranderen, zeker in Gotham! Bruce Wayne zit nog altijd in de gevangenis, maar intussen duikt er een nieuwe Batman op. Wie zit daarachter? Is het Derek Powers, de man die na de veroordeling van Bruce de macht greep, de misdaad uitroeide en nu een schrikbewind voert? Of is er meer aan de hand? En waarom hoort Bruce stemmen in zijn hoofd?

 

de noorman stripboeken BATMAN BEYOND THE WHITE KNIGHT.jpg

Batman beyond white night 2/4

Bekijk in de webshop

 

 

orwell de noorman stripboeken strips stripboekwinkel manga

Dierenboederij naar George orwell

Bekijk in de webshop

Op een kleine boerderij in Engeland rommelt opstand onder de dieren. Zij jagen op de man die hen uitbuitte en ze nemen de macht over. Ze willen een nieuwe orde vestigen waarin iedereen inspraak heeft in de beslissingen en waarbij alle dieren gelijk zouden zijn. Maar de varkens nemen de leiding van het nieuwe regime op zich en weldra bevinden de dieren zich onder het juk van een nog wredere leider. Compleet verhaal.

 

VERGEET NIET DAT JE ZULT STERVEN

Vergeet niet dat je zult sterven

Bekijk in de webshop

Meadow is een zwarte yankee uit het noorden. Blackwood is zijn vijand, een zuidelijke confederatiesoldaat, die in Kentucky vecht om te overleven, net na de beëindiging van de Amerikaanse Burgeroorlog. Tijdens een rampzalige reis zullen ze al hun kennis en kunde moeten bundelen om menselijke tegenspoed en de bijzonder vijandige natuur het hoofd te bieden. Tussen haat en verlatenheid zullen ze geen andere keuze hebben dan hun wrok te overwinnen om te overleven.

 

SOLO - INTEGRAAL - 1: KANNIBALENWERELD - INTEGRAAL - 1

Solo Kanibalenwereld integraal 1

Bekijk in de webshop

Geteisterd door nucleaire en chemische oorlogen wordt de Aarde bewoond door diersoorten die een grootte en intelligentie hebben ontwikkeld die vergelijkbaar is met die van de mens. Om het leven voor zijn familie gemakkelijker te maken, besluit de jonge rat Solo om op reis te gaan. In deze vijandige wereld van roofdieren, kannibalen, monsters en piraten zal Solo de beste krijger moeten worden om te overleven. Inclusief dossier.

 

DE JUFFROUW stripboekwinkel de noorman strips arnhem mangawinkel

De juffrouw integraal

Bekijk in de webshop

Bretagne, juni 1944. Ondanks de landing in Normandië, de bezetting en de lokale milities die op op joden en verzetsstrijders jagen, moet en zal het Marie lukken haar leerlingen te beschermen. Al haar leerlingen?

 

FRNK - 8: UITTOCHT

Uittocht
Frnk 8 

Bekijk in de webshop

Het zijn de jaren 70 (van de XXe eeuw). Cameron en Ryan Parker, twee langharige geeks, staan op het punt om een revolutie te ontketenen in de informatica wanneer een stel gerechtsdeurwaarders al hun materiaal in beslag neemt vanwege openstaande schulden. Net op dat moment komt Anoukis eraan, die zegt dat ze alles zal regelen. In ruil vraagt de jonge vrouw hun om een kleine dienst ze moeten zo snel mogelijk een smartphone uitvinden. Om hen te helpen, geeft ze hun de telefoon van Frank, het jonge weeskind uit de XXIe eeuw dat in de Prehistorie is beland en waarvan zij het toestel heeft gevonden.

 

SAINT SEIYA DE RIDDERS VAN DE ZODIAK TIME ODYSSEY

Time odyssey

Bekijk in de webshop

Sinds het begin der tijden bekampen de goden van de Olympos elkaar om de controle over de aarde. Tegenover hen staat de godin Athena, met haar Ridders aan haar zijde! Wanneer er een nieuwe vijand opduikt, is de toekomst van de Ridders zelf in gevaar. Slaagt Ikki, de bronzen Ridder van de Feniks, erin de draden van het lot te ontwarren? 

 

MEDICI'S SC ISABELLA VAN ZOEN TOT DOLKSTEEK

Van zoen tot dolksteek 
Medici's 5

Bekijk in de webshop

Een gewelddadig en passioneel fresco vol kunstgeschiedenis, oorlog, vriendschap, liefde en verraad: dit is de saga van de Medici. Hoewel de kinderen van Cosimo I Florence onder elkaar verdelen, kan alleen Francesco, de oudste, hertog worden. Nochtans is hij niet opgewassen tegen zo’n taak, in tegenstelling tot Isabella, zijn zus. Velen willen dat die briljante en vrijgevochten vrouw de toekomst van de Medici’s in handen neemt. Maar doordat ze de hele tijd in haar schaduw leven, haten haar broers haar. Hun jaloezie kan weleens een ommekeer betekenen in hun geschiedenis. Voor het eerst hebben de Medici’s geen vijanden, behalve zichzelf.

 

DWERGEN SVARA VAN HET SCHILD de noorman stripboekwinkel arnhem

Svara van het schild
Dwergen 20

Bekijk in de webshop

Nieuw deel over de orde van het Schild, de strijders van het Dwergenvolk  Dame Svara is de dochter van een voormalige generaal die blind is geworden, de vrouw van een krijger die is gestorven op het slagveld, de moeder van twee zonen die gesneuveld zijn in de strijd en van een derde die is verdwenen tijdens een missie op vijandelijk grondgebied. Het is het lot van een moeder van het Schild om te rouwen.

 

OGON  ZUL KASSAi

Zul Kassai
Ogon 1

Bekijk in de webshop

Indrukwekkend openingsdeel van een cyclus over Ogon, een uitgestrekt gebied ten oosten van Arran Nadat hij is ontsnapt aan de ijzige kaken van de dood, vertrekt de jonge Ubu op een odyssee naar de afgelegen Karakennvulkaan, gedreven door een ongelooflijke vastberadenheid. Daar, in de legendarische stad Yress, zouden de Rode goden leven, de Zul Kassaï. Hij hoopt dat die goden naar hem zullen luisteren en dat zij zullen afrekenen met prins Aggor, de machtige Tog die zijn familie heeft afgeslacht.

 

HET VENIJN STRALENDE ZON stripboeken arnhem mangawinkel de noorman strips

Stralende zon

Bekijk in de webshop

Slotdeel. De wraaktocht van Emily loopt ten einde. Al jaren spoort ze de moordenaars van haar moeder op en vermoordt ze hen. Nadat ze haar verdriet heeft verwerkt om de dood van Stanley Whitman, de man van wie ze hield, beraamt ze een plan om haar laatste doelwit te bereiken en zo haar bloedige project te voltooien. Voor deze laatste stap, de meest ambitieuze en de gevaarlijkste van allemaal, gaat Emily wel heel ver. De man die ze wil neerschieten, is niemand minder dan de president van de Verenigde Staten.

 

BABYLONE DE ONTSNAPPING

De ontsnapping
Babylone 2

Bekijk in de webshop

Gloednieuwe uptempo thriller over een agency gespecialiseerd in het veilig terughalen van mensen uit hachelijke situaties Het was Max Ferlane bijna gelukt om Dieudonné Kalimba weg te halen uit Kivu, dat nu in handen is van de milities van zijn belangrijkste tegenstander. Maar de ex-dictator wil hem alleen volgen als Babylone erin slaagt zijn dochter te helpen ontsnappen uit de Maleisische gevangenis waar ze wordt vastgehouden. Anders geeft hij de geheimen van Françafrique prijs, met alle gevolgen van dien. Max Ferlane staat alleen tegenover zijn demonen, midden in de hel waarin hij zichzelf heeft gestort om een onschuldige vrouw te redden. 

 

stripboekhandel de noorman 24 UREN VAN LE MANS - 5: 1952-1957: DE TRIOMF VAN JAGUAR

24 Uren van Le Mans 1952-1957 de triomf van Jaguar

Bekijk in de webshop

24 uur van Le Mans, 1957. Na een ongelooflijke samenloop van omstandigheden behaalt Jaguar zijn vijfde zege in Le Mans, met vier van zijn befaamde D-Types aan de leiding. Na dat exploot spreekt een journalist met Lofty England, technisch en sportief directeur bij Jaguar. Ze hebben het over de geschiedenis van het merk van de naamsverandering van SS dat na de Tweede Wereldoorlog nogal misplaatst klinkt naar Jaguar tot de eerste deelname in de autosport en de eerste momenten van glorie. Zo wordt de XK120 C in 1951 de speerpunt van het merk uit Coventry. 

 

HET NARRENSCHIP DE KALKOENINVASIE de noorman stripboekwinkle stripboeken mangawinkel

De kalkoeninvasie
Het narrenschip 9

Bekijk in de webshop

De koningin is verdwenen! Wie heeft haar ontvoerd? De koning wil het weten, dus inspecteur Vos doet ondervragingen, huiszoekingen, opsluitingen, aanhalingen en dat soort dingen! Maar het onderzoek schiet niet op. Wat wel vaststaat, is dat iedereen, zonder uitzondering, verdacht is, zelfs de koning! Intussen dringen wilde reuzenkalkoenen de stad binnen, waar ze de heersende wanorde nog wat verder komen verstoren. Probeer als politieagent je hoofd maar eens boven Gekwater te houden!

 

KAHINA DE BERBERKONINGIN

Kahina de Berberkoningin

Bekijk in de webshop

Gloednieuwe minireeks over La Kahina, bijgenaamd de Berberse prinses. Aan het begin de VIIe eeuw dringen de Omajjadenlegers de Maghreb binnen. Dihya, la Kahina dat profetes betekent in het Berbers zal zich tegen hen verzetten. Zij verenigt de stammen tegen de indringer en zal de Arabische legers tien jaar lang bekampen. Tot op vandaag blijft zij een icoon voor de Berbers, die haar een bovennatuurlijke voorspellingsgave toedichten, die van haar een legende maakt.

 

NEGALYOD - 2: HET LAATSTE WOORD

Het laatste woord
Negaloyd

Bekijk in de webshop

Het eerste deel van Negalyod eindigde met de ondergang van een ultratechnologische wereld. Twintig jaar later is het evenwicht er verstoord door de stijgende waterspiegel. Jarri en Koriënze hebben twee dochters. Naneï is een expert in het gebruik van wapens, terwijl Iriana, die blind is van bij haar geboorte, over bovennatuurlijke gaven beschikt. Het gezin woont op Andamanis, een eiland dat bestaat uit een heleboel met elkaar verbonden boten. Daar proberen ze een nieuwe gemeenschap op te bouwen. Maar wanneer piraten het eiland te vuur en te zwaard verwoesten, besluit Koriënze haar gezin achter te laten en in het vijandige kamp te infiltreren. Haar wraak zal zoet zijn.

 

stripboekwinkel de noorman MALEFOSSE HET AANDEEL VAN DE DUIVEL

Het aandeel van de duivel
Malefosse 12

Bekijk in de webshop

Voor het eerst in het Nederlands: deel 12 van het middeleeuwse epos Malefosse. Tegen het einde van de zomer van 1592 genieten onze Duitse huurlingen, Gunther en meester Pritz, allebei nog steeds in dienst van koning Hendrik van Navarra, van enkele welverdiende daagjes rust. Maar hun rust blijft niet duren. Ze ‘genieten’ het gezelschap van Don Pedro de Tavora, een Spanjaard die hen zou moeten helpen om hertog de Mercure voor hun zaak te winnen. De Spanjaard wordt echter vergiftigd door een broeder van de Manus Dei. Onze Duitse vrienden helpen hem om zeep, maar krijgen meteen ook de dorpelingen achter zich aan. Ze haasten zich naar Vannes, een stad onder katholiek bewind, maar Gunther en Pritz weten niks van alle complotten die worden beraamd in die stad. Bovendien duiken er oude bekenden op.

 

ORKS EN GOBLINS - 13: KOR’NYR

Kor'nyr
Orks en Goblins

Bekijk in de webshop

Sinds kort hebben de inwoners van het Land der Winden te lijden onder de raids van de Aggerskells, plunderaars uit het noorden van Ourann. Die te duchten strijders vallen de orkclans aan en zaaien dood en vernieling.

Kor’nyr, een voormalige khan die in de bloei van zijn leven het strijdgevoel achter zich heeft gelaten omdat hij niet langer voor mensen wilde vechten, roept verschillende clanhoofden samen. Zijn doel een leger vormen dat de Aggerskells kan verpletteren, en  op langere termijn  van de orks een verenigd volk maken dat over zijn eigen lot kan beslissen.

 

HOKA HEY GEORGES stripboekwinkel de noorman mangawinkel manga arnhem

Georges
Hoka Hey

Bekijk in de webshop

Sfeervolle western van Neyef, die zijn talent als verteller en tekenaar bewijst. In 1900 is de oorspronkelijke bevolking van Noord-Amerika zo goed als verdwenen. De meesten zijn gestorven aan nieuwe ziektes, die waren meegebracht door kolonisten, of bij door de staat gesteunde uitroeiingen en deportaties. Georges is een jonge Lakota, opgevoed door de dominee die aan het hoofd staat van zijn reservaat. De jongen is beetje bij beetje zijn roots vergeten en droomt van een toekomst die is geïnspireerd op het Amerikaanse model. Hij kruist het pad van Little Knife, een kille, gewelddadige indiaan die op zoek is naar de moordenaar van zijn moeder. Samen met twee gezellen zet hij Georges’ leven op zijn kop en neemt hem mee op zijn tocht. Tijdens hun reis raken de man en de jongen op elkaar gesteld, ze ontdekken wat voor hen belangrijk is: de ene geeft zijn cultuur door en vindt zo zijn kalmte terug, de andere herontdekt zijn identiteit en zijn afkomst.

 

HERAKLES DE APOTHEOSE VAN DE HALFGOD

Herakles de apotheose van de halfgod

Bekijk in de webshop

Door Kerberos te vangen, voltooit Herakles het twaalfde en laatste van zijn werken. Samen met de driekoppige hond brengt hij ook zijn neef Theseus mee uit de onderwereld. Hij heeft hem beloofd dat hij, Herakles, behoeder van Kalydon zal worden. Daarvoor moet hij trouwen met een van de zussen van Meleagros, de overleden zoon van de koning van de versterkte stad. Wanneer hij in de stad aankomt, verneemt hij van koning Oineus dat hij hem de hand zijn dochter, Deianeira, pas schenkt als Herakles de rivier-god, Acheloos, heeft verslagen. Wanneer hij het monster heeft geveld, mag Herakles aan de zijde leven van een vrouw, van wie hij  tot zijn verrassing  gaat houden. Maar zonder dat hij het beseft, nadert vanaf dat moment de dood met rasse schreden, want hij moet het opnemen tegen de lastigste vijand ooit: de verveling.

 

stripboeken arnhem

Titel

Bekijk in de webshop

Geïnspireerd op de hoofdpersonages uit een negentiende eeuws toneelstuk start Willy Vandersteen in 1972 een nieuwe reeks op over twee lustige vagebonden, Robert en Bertrand. Aanvankelijk zijn de twee hoofdpersonages nog schelmen, maar al snel evolueren ze steeds meer tot voorvechters van recht, gelijkheid en vrijheid. Standaard Uitgeverij bundelt alle verhalen in lijvige integrales in kleur mét een achtergronddossier. Deze integraal bevat volgende verhalen: Paniek in Saltshire, De hotelrat, De vleermuis, Jacht op nr 17, De apache en Madame Sarah.

 

 

Rik Ringers Luxe integraal 8

Bekijk in de webshop

De albums uit de legendarische beginjaren van de reeks van André-Paul Duchâteau, met tekeningen van Tibet, gebundeld in minstens zes prachtige integrale uitgaven met uitgebreid dossier.

 

MOVIE GHOSTS SUNSET EN VERDER stripboekwinkel de noorman strips mangawinkel arnhem manga

Sunset en verder
Movie ghost

Bekijk in de webshop

Gitzwarte misdaadthriller Jerry Fifth kent alle zonden van de City of Angels, van de prostituees van Sunset Boulevard tot de diva’s van Hollywood, van producers op het comebackpad tot jonge acteurs op weg naar het sterrendom. Hij wordt betaald om minnaars, onwettige kinderen, moordenaars en vermoorde personen te vinden. Maar Jerry heeft een probleem. Hij hoort de stemmen van de geesten van uitgedoofde sterren. Waarom heeft hij toegang tot deze stemmen, deze gezichten op zoek naar verloren waarheden? Te midden een eeuw cinema, van sjofele bioscopen tot de droommachines van de grote studio’s, ontdekt Jerry de ruïnes van een stad in een stad, van geheimen in geheimen. Voor deze gitzwarte misdaadthriller put scenarist Stephen Desberg uit het filmverleden van zijn vader. Deel 1 van tweeluik.

 

DE KONINKLIJKE ONDERKANT: DE VERBORGEN KANT VAN DE ZONNEKONING

De verborgen kant van de zonnekoning

Bekijk in de webshop

Komisch one-shot over de behandeling van de anale fistel van Lodewijk XIV gebaseerd op ware figuren en gebeurtenissen! Het jaar is 1686. De koning lijdt en niet zomaar ergens aan. Een fistel, even vervelend als misplaatst, kwelt hem al maanden. De operatie, die delicaat, ongezien en mogelijk fataal kan zijn, is de laatste optie voor Lodewijk de Veertiende. Het is een zeldzame kans om de zon van zijn verborgen kant te benaderen, op een moment dat de prinsen van Europa hun tanden laten zien, klaar om het koninkrijk Frankrijk te verscheuren, huilend naar de maan. De jonge Geoffroy daarentegen denkt groot, heel groot: barbier worden is een baan die de dames aanspreekt. Maar het moet gezegd dat ze niet massaal naar de slagerij van zijn vader komen. Zou het aan het uithangbord boven de winkeldeur liggen? Er staat op geschreven: Bij de gelukkige dwaas die zijn aanstaande in stukken verkocht. Ja, in de familie doet men de dingen niet half als het om liefde gaat.

 

CHICK BILL INTEGRAAL DEEL 0

Chick Bill integraal 0

Bekijk in de webshop

De laatste integrale met 40 extra pagina’s vol met illustraties, gags en korte verhalen. Tibet had drie idolen Gary Cooper, Laurel en Hardy. Uit deze ongewone combinatie vloeiden via zijn potlood cowboy Chick Bill, de sluwe en ondeugende indiaan Kleine Poedel, de opvliegende sheriff van Wood City Dog Bull en zijn adjudant Kid Ordinn wiens Kidordinneries zo bekend raakten dat het woord in het woordenboek verdient opgenomen te worden.

Sinds 1953 vertelde Tibet, die sneller tekende dan zijn schaduw, hun avonturen in zeventig albums. De in Marseille geboren Brusselaar gaf hierin zijn persoonlijke visie op de Far West. Deze integrale reeks presenteert deel na deel alle verhalen met onuitgegeven artikels, illustraties en foto’s als extraatjes.

 

DONALD DUCK POCKET  DE TWEE WREKERS

De twee wrekers

Bekijk in de webshop

Het is een koude, stormachtige nacht in Duckstad. De straten zijn stil en verlaten. op één figuur met een cape na! En deze figuur kruipt door het raam Donalds huis binnen, sluipt verder naar de slaapkamer en blijft vlak naast het bed staan waar Donald nog nietsvermoedend ligt te dromen.

 

DONALD DUCK POCKET (DERDE REEKS) DE SCHAT VAN DE SCHEDELBERG

De schat van de Scheldeberg

Bekijk in de webshop

Als Donald eindelijk in de zon op het strand van Tiki-Tok ligt te genieten van zijn langverwachte vakantie, trekt er een schaduw over zijn handdoek en vraagt een wel heel bekende stem of de plek naast hem nog vrij is.

 

DONALD DUCK - POCKET (DERDE REEKS) - 341: ALLE VERZAMELAARS VERZAMELEN!

Alle verzamelaars verzamelen

Bekijk in de webshop

Donald wil graag vakantie vieren in tropisch Tiki-Tok in plaats van werken in regenachtig Duckstad. Hij denkt slim te zijn en gaat vermomd aan het werk op oom Dagoberts cruiseschip richting Tiki-Tok. 

 

DONALD DUCK - THEMA POCKETS - 57: OP EEN ONBEWOOND EILAND

Op een onbewoond eiland

Bekijk in de webshop

Een gloednieuwe themapocket vol zonnige avonturen! Onze vrienden uit Duckstad hebben vakantie en genieten van de zon, de zee en het strand. Maar tussen het genieten door zijn er natuurlijk ook genoeg ergernissen, vakantieblunders én mysteries die opgelost moeten worden!

 

DONALD DUCK DUBBELPOCKET  HYPNOSE VOOR HEKSEN

Hypnose voor heksen

Bekijk in de webshop

Collega heks Aurora vindt dat Magica’s obsessie met het geluksdubbeltje van Dagobert Duck de spuigaten uitloopt! Ze hypnotiseert Magica, zodat zij alles rondom het geliefde muntje vergeet. De hypnose lijkt te werken, maar of dat nu echt een succes is?

 

DONALD DUCK  MACHT & MAGIE  DE NIEUWE WERELD

Macht en maggie

Bekijk in de webshop

In Donald Duck Premium Pocket vol superhelden en monsters, nemen SuperDonald en Darkwing Duck het op tegen de slechteriken van deze wereld – terwijl Mickey duistere mysteries oplost. Deze spectaculaire stripverhalen zijn nog nooit zo spannend geweest en zijn daarom geschikt voor de iets oudere lezer.

 

De witte gems

De witte gems

Bekijk in de webshop

 

 

SUSKE EN WISKE IN HET KORT 44 – KNOKKEN IN KNOSSOS

Knokken in Knossos

Bekijk in de webshop

 

 

de noorman stripboeken arnhem strips manga

Het verloren zwaard

Bekijk in de webshop

 

 

wereld van sofie stripboeken manga de noorman arnhem

Wereld van Sofie De filosofie vanaf Descartes tot vandaag Sofie

Bekijk in de webshop

Zabus en Nicoby maken meesterlijk gebruik van het medium strip om weer nieuwe lezersgroepen aan te spreken

 

stripboeken stripboek mangawinkel manga De Biddeloo jaren 14 rode ridder

De Biddeloo jaren 14

Bekijk in de webshop

Onvermoeibaar trekt Johan, de Rode Ridder, ten strijde tegen schurken, monsters, heksen, tovenaars, wrede tirannen en boosaardige machten. Een strijd die hij, ondanks de felle tegenstand, steeds met glans weet te winnen. Vanaf album 37, De wilde jacht, kreeg het team achter De Rode Ridder versterking van Karel Biddeloo. In 1969 nam hij definitief de reeks over en verzorgde hij zowel de scenario’s als de tekeningen. Deze integrale bevat Gilgamesj, Stille getuigen, Het verdronken land, De zwarte toren, De duinenabdij en Oniria.

 

stripboeken stripboekwinkel In het hoofd van Sherlock Holmes 2 De zaak van het schandelijke ticket

De zaak van het schandelijke ticket 2/2

Bekijk in de webshop

Sherlock Holmes en Dr. Watson zijn de Chinese goochelaar Wu-Jing op het spoor, maar intussen wordt de minister voor koloniale zaken bedreigd. Deze keer heeft men het gemunt op de hoogste regionen van de staat. Wat voor complot bekokstooft de duivelse magiër toch? De beroemde detective staat oog in oog met een geducht en mysterieus personage. Welke verrassingen staan hem nog te wachten? Er wacht je een nieuwe reis door de straten van Londen, maar ook door het hoofd van de grootste detective aller tijden. Let goed op de aanwijzingen en beleef het onderzoek alsof je er zelf bij bent!

 

Suske en Wiske 370 De krijtkampioen stripboeken stripboek arnhem de noorman manga

De krijtkampioen

Bekijk in de webshop

Dat de jonge Willy Vandersteen verhalen op de stoep tekende is algemeen bekend. Maar hij twijfelt nog aan zijn talent als verteller en dus fluistert zijn vriendinnetje Wanda hem ideetjes in. Helaas vertrekt het meisje onverwachts voorgoed naar Canada en blijft Willy boos achter. Wat moet hij zonder haar fantasie? Jaren later komt Wanda terug. Ze wil weten hoe het Willy vergaan is. Uit zijn succesrijke carrière leidt ze af dat hij ook zonder haar inspiratie verder kon. Maar heeft hij haar ook vergeven? Dat kunnen ze enkel te weten komen door de verhalen op de stoep weer tot leven te brengen.

 

stripboeken stripboek Het echte leven van Agatha Christie mangawinkel arnhem de noorman strips

Het echte leven van Agatha Christie

Bekijk in de webshop

Wist je dat Agatha Christie haar eigen verdwijning in scène heeft gezet om een ontrouwe man te straffen? Dat ze maar niet genoeg kreeg van vliegen en surfen? En dat ze reisde naar Irak en Egypte? Kortom, op haar vrijheid stond geen limiet. Iedereen kent Dame Agatha wel, ze wordt wereldwijd geroemd. Maar kennen we het ware gelaat van de Duchess of Death wel? Was ze wel de mollige, conservatieve kleinburgelijke vrouw voor wie men haar hield? De gevierde Engelse was vooral een moderne, complexe en mysterieuze vrouw, die veel meer geheimen had dan haar personages. Het echte leven van Agatha Christie laat ons kennismaken met de verschillende facetten van de Queen of Crime: de schaduwkant, haar geheime leefwereld en haar duizend-en-één fascinerende levens.

 

stripboeken manga Grote zeeslagen  Sandwich de noorman arnhem

Sandwich
Grote zeeslagen

Bekijk in de webshop

In 1215 barst in Engeland de Baronnenoorlog los. De Engelse adel is het misprijzen van de koning beu en komt in opstand. Koning Jan van Engeland, bijgenaamd Jan zonder Land, heeft dan ook geen scrupules. Hij komt zijn verplichtingen niet na en schuift de rekening voor zijn militaire tegenslagen doodleuk door naar zijn vazallen. De Franse Kroon, met de goedkeuring van een gluiperige en achterbakse paus, is er als de kippen bij om de opstand te steunen. In ruil zijn de opstandelingen bereid om de Engelse troon af te staan. De campagne onder leiding van prins Lodewijk, zoon van de Franse koning Filips II, is een succes. In Londen roept de prins zichzelf uit tot koning van Engeland, maar de dood van de paus en daarna die van Jan van Engeland gooit roet in het eten. De Heilige Stoel wil dat de vrede terugkeert en de Engelse adel legt de wapens neer aangezien de Engelse troonopvolger, Hendrik, wel luistert naar hun grieven. De macht van de Franse prins brokkelt af en deze laatste moet alles in het werk stellen om op tijd versterking te krijgen. De hulp zal uit Calais komen. Op 24 augustus 1217 varen de Franse schepen bij dageraad uit. Ze maken zich op voor de oversteek van Het Kanaal, overtuigd dat ze niet het minste risico lopen. Wat kunnen die paar Engelse schepen voor de kust immers doen tegen de indrukwekkende Franse vloot?

 

Robert en Bertrand Integrale 10 stripboekwinkel stripboeken arnhem de noorman manga en comics

Robert en Bertrand Integrale 10

Bekijk in de webshop

Geïnspireerd op de hoofdpersonages uit een negentiende eeuws toneelstuk start Willy Vandersteen in 1972 een nieuwe reeks op over twee lustige vagebonden, Robert en Bertrand. Aanvankelijk zijn de twee hoofdpersonages nog schelmen, maar al snel evolueren ze steeds meer tot voorvechters van recht, gelijkheid en vrijheid. Standaard Uitgeverij bundelt alle verhalen in lijvige integrales in kleur mét een achtergronddossier. Deze integraal bevat volgende verhalen: Paniek in Saltshire, De hotelrat, De vleermuis, Jacht op nr 17, De apache en Madame Sarah.

 

De speurneuzen special stripboekwinkel strips arnhem mangastore

De speurneuzen-special

Bekijk in de webshop

Er durven al eens mensen te verdwijnen bij de Kampioenen: of het nu Pol, oma Boma, Paulien of Neroke is, spanning is er altijd genoeg. Gelukkig zijn er voldoende speurneuzen om al die mysteries tot op het bot uit te pluizen en tot een goed einde te brengen! In deze special van F.C. De Kampioenen met tal van spelletjes lees je ook de volgende verhalen: De nies van de neus, Op zoek naar Neroke en De verdwijning van oma Boma.

 

de Kiekeboes 164 - Seizoensfinale

Seizoensfinale
de Kiekeboes 164 

Bekijk in de webshop

Is Moemoe nu al bezig met het regelen van haar begrafenis? Maakt Tomboy een carrièreswitch? Heeft Chichi werkelijk een toyboy? Gaat Marcel eindelijk zijn zolder verbouwen? Is Fanny terecht bezorgd om Jens? Vanwaar dat sterretje in de voorruit bij de Kiekeboes? Hoe reageert Van der Neffe op de diefstal van zijn cabrio? Sinds wanneer heeft Goegebuer een caravan? Hoe komt het dat Sapperdeboere zich depressief voelt? Zet Dédé een eerste stap richting een deugdzaam leven? En waarom gedraagt Dame Thea zich zo vreemd? Een heleboel vragen in een verhaal dat draait rond de opname van de seizoensfinale van Het geslacht Kinkel, de nog immer populaire soap. Met als bonus een blij weerzien met enkele vergeten figuren van vroeger.

 

stripboeken mangawinkel manga Rik Ringers Integraal 8 Rik Ringers de noorman

Rik Ringers integraal 8

Bekijk in de webshop

Wie kent hem niet, de beroemde journalist detective van de stripwereld: Rik Ringers! Klassieke onderzoeken, sciencefiction, schijnbaar fantastische verhalen: doortastend en scherpzinnig baant de onstuimige verslaggever van De Wachter zich een weg langs alle gevaarlijke valstrikken op zijn pad.

 

de noorman strips Vesper 3 - Aurora Crux

Aurora Crux
Vesper 3

Bekijk in de webshop

Met de hulp van de Ridders van Nyx is Vesper erin geslaagd om Crimson, die levend werd gevild, terug te vinden en uit Valestiel te evacueren. Tot wanhoop gedreven doet ze een beroep op de kracht van haar innerlijke chimaera. Ze creëert een breuk tussen de dimensies en roept de Archimerist op - de meester en schepper van de Nocivus - met wie ze een pact sluit. In ruil voor zijn genezing is Vesper bereid te worden verminkt zoals Crimson. Op dat moment stelt de Archimerist vast dat de ziel van Crimson getooid is met de Kroon van Ether, wat aantoont dat de bastaardprins de nazaat is van de eerste koning van Sylvaestris. De Archimerist verbreekt het pact met Vesper en wil de ziel van Crimson voor hij zich terugtrekt in de breuk waaruit hij is gekomen. Kort daarna ontdekt Vesper ook nog eens het bestaan van haar halfzus Vanea. In een race tegen de klok moet Vesper Vanea vinden om het ware doel van de Archimerist te ontdekken en zo Crimsons ziel te redden. Een klopjacht die leidt naar de voorouderlijke tempel van de Aurora Crux, waar het gevaar wacht.

 

Team Rafale SC 12 - Valstrik in de Rode Zee

Valstrik in de rode zee
Team Rafale SC 12

Bekijk in de webshop

Een journalist die onderzoek doet naar een ontmoeting tussen een Russische wetenschapper en een jihadist ergens in een Afrikaanse haven, wordt doodgeschoten. Terwijl het vliegdekschip Charles de Gaulle op de Rode Zee vaart, breekt in een buurland een dodelijke epidemie uit. Het schip wordt omgeleid en een humanitaire missie wordt op verkenning gestuurd. Zo begint een nieuwe cyclus van avonturen voor onze helden van het mythische 12F-squadron aan boord van de Charles de Gaulle.

 

Team Rafale SC 12 - Valstrik in de Rode Zee stripboeken manga.jpg

Valstrik in de rode zee
Team Rafale SC 12 Hc

Bekijk in de webshop

 

 

game over de noorman stripboeken marvel strips manga

Game Over 22 - War*m? Dar*m!

Bekijk in de webshop

Red de prinses of niet. Wat het videospel Game Over precies inhoudt? Kleine Barbaar die niet altijd even slim is. moet een prinses redden die ook niet altijd even slim is. Vanuit deze duidelijke opzet orkestreren Midam, een humoristisch genie, en zijn hele team onverwachte en steeds gekkere situaties! De grensoverschrijdende humor, maar resoluut voor alle publieken bedoeld, wordt meer dan ooit geapprecieerd door de lezers van Kid Paddle, die in deze uitbreiding van het universum kunnen genieten van de opdringerigheid van de beroemde Blorks!

 

Het gevaarlijkste beroep ter wereld 1 - Ziad

Het gevaarlijkste beroep ter wereld 1 - Ziad

Bekijk in de webshop

In een futuristische wereld stort een meteoriet op aarde neer. Elk stukje van de meteoriet geeft iemand superkrachten. Het simpelweg aanraken van een van deze stenen is voldoende om een superkracht te krijgen... die je tot je dood behoudt. Dit weerhoudt Ziad er niet van om dit als een jongensdroom te koesteren, ook al is hij niet atletisch gebouwd of buitengewoon intelligent. Het ziet er dus niet naar uit dat hij zijn droom zal kunnen waarmaken, maar wat hij wel heeft is wilskracht. En hij is vastberaden om het pad van een superheld te bewandelen.

 

Het gevaarlijkste beroep ter wereld 1 - Louna

Het gevaarlijkste beroep ter wereld 1 - Louna

Bekijk in de webshop

In een futuristische wereld stort een meteoriet op aarde neer. Elk stukje van de meteoriet geeft iemand superkrachten. Het simpelweg aanraken van een van deze stenen is voldoende om een superkracht te krijgen... die je tot je dood behoudt. Maar dat weerhoudt de jonge Louna er niet van om superheldin te willen worden. Ondanks haar kleine gestalte heeft ze een ijzeren wil en een brandend verlangen om gerechtigheid te brengen. Nadat ze bokslessen heeft genomen, probeert ze zich aan te sluiten bij een groep superhelden. En dan beginnen de grote problemen.