We hebben voor de "superluxe" Largo winch binnen gekregen maar we kunnen de e-mail voor deze bestelling niet meer terug  vinden. Dus geef een gil als deze titel voor jou is.

ghostship de noorman stripboeken arnhem

Ghostship

Bekijk in de webshop

Winslow, Arizona 1884 Vijftien jaar lang domineerde de ontdekking en exploitatie van een goudader in de berg Ghost Ship het leven van het stadje Winslow. Nu lijkt het een welvarende stad zonder problemen, maar alles verandert wanneer de arbeiders een oude pueblo ontdekken en vreemde, bovennatuurlijke gebeurtenissen plaatsvinden. De mijn van Ghost Ship verbergt duidelijk een mysterie. 

 

de noorman transvaal

Het goud van kruger
Transvaal 1

Bekijk in de webshop

Het begin van de 20e eeuw. Pit, een ex-officier van de Amerikaanse cavalerie en Ortzi, een Baskische anarchist, komen aan in Zuid-Afrika. De oude Paul Kruger, president in ballingschap van de republiek Transvaal die oorlog voert met de Britten, heeft hen een missie toevertrouwd: het vinden van een schat die verborgen werd tijdens het Britse offensief, met een gewicht van maar liefst 250 ton goud! Terwijl ze zich een weg banen over de Afrikaanse savanne met al zijn wilde dieren en gevaren, kruist hun pad dat van Marleen, de felle Boeren Amazone, en haar commando van guerrillastrijders. Ze ontmoeten ook historische figuren zoals de jonge oorlogscorrespondent Winston Churchill, en krijgen het aan de stok met gevaarlijke criminelen die hen op de hielen zitten. Volg de avonturen van deze twee sympathieke avonturiers die door het lot bij elkaar zijn gebracht en hun speurtocht naar een mythische schat tijdens de Tweede Boerenoorlog. Uitgestrekte vlakten, Zoeloe-magie, overvallen op gepantserde treinen en wilde achtervolgingen over een onbekend continent maken allemaal deel uit van deze atypische Zuid-Afrikaanse western!

 

transvaal 3 de noorman stripboeken.jpg

De mysterieuze stad offer
Transvaal 2

Bekijk in de webshop

 

 

agatha Christie 12 de noorman strips

Zoek de moordenaar
Agatha Christie

Bekijk in de webshop

Een moordspel, maar dan met een echt lijk. Een betoverende omgeving waarin familiegeheimen aan de orde zijn. De gastvrouw verdwijnt, een verrassende gast kondigt zich aan. In het hart van een geraffineerd complot wordt Hercule Poirot opnieuw geconfronteerd met het kwaad. Maar voor de Belgische detective is misdaad geen kwestie van spel met zijn grijze cellen op volle kracht zal hij er alles aan doen om de dader te ontmaskeren.

 

vrijmetselaars de noorman stripboekwinkel

Negen zusters en drie broers
Vrij metselaars 7

Bekijk in de webshop

In 1780, Versailles, de vrijmetselarij verspreidt ideeën van vrijheid, gelijkheid en broederschap, wat een bedreiging kan vormen voor de Bourbons en hun goddelijke recht. De koning besluit Ridder Artus de Senissone de belangrijke taak te geven om de leider van de Negen Zusters-loge te ontmaskeren en subversieve ideeën te dwarsbomen. De ridder vermomt zich als humanistische komiek en infiltreert de loge, maar ontdekt dat een koninklijk familielid betrokken is. Een onderzoek dat via de prachtige salons van Versailles naar de catacomben leidt.

 

Teleportation  de noorman stripboeken arnhem mangawinkel

De verloren planeet
Teleportation 

Bekijk in de webshop

Ongelukken gebeuren. Maar het gaat erom dat de technologie van teleportatie de fundamenten vormt van de toekomst. Dit is echter niet langer een eenvoudig technisch incident. Iemand is verloren geraakt tijdens de teleportatie. De opmaat voor een potentiële totale apocalyps! Voor Lubia en Trev verandert een triviaal onderzoek naar een teleportatie explosie al snel in een achtervolging door verschillende dimensies. Kortom, deze gewone dag op het werk verandert in een missie om het universum te redden!

 

avatar de noorman manga comics

Avatar in het voordeel 2/3

Bekijk in de webshop

Veertien jaar geleden werden de mensen door de Na’vi verjaagd van Pandora. Veertien jaar waarin achterblijver Jake Sully een nieuw bestaan heeft opgebouwd. Als stamhoofd en trotse vader geniet hij samen met Neytiri van de vrede op zijn nieuwe wereld. Maar in zijn achterhoofd weet hij de mensen komen terug. En deze keer geven ze zich niet zomaar gewonnen! Gebaseerd op een scenario van James Cameron dat oorspronkelijk was bedoeld als vervolg op Avatar!

 

stripboeken manga

Avatar in het voordeel 3/3

Bekijk in de webshop

 

 

catwoman

Batman Catwoman 1

Bekijk in de webshop

De paden van Batman en Catwoman kruisen elkaar in heden, verleden en toekomst. In het verleden groeien de twee dichter naar elkaar toe. In het heden gooit een oude liefde van Bruce Wayne roet in het eten. En in de toekomst komt alles samen wanneer Catwoman een rekening kan vereffenen die al jaren openstond. Maar het verhaal van Batman en Catwoman heeft één rode draad de levensgevaarlijke Joker.

 

batman

Batman Catwoman 2

Bekijk in de webshop

 

 

Justice League vs Suicide Squad 1

Justice League vs Suicide Squad 1

Bekijk in de webshop

De Justice League bestaat uit de machtigste helden op aarde maar het is niet het enige superteam. De Suicide Squad slaat toe vanuit de schaduw en voert onder leiding van Amanda Waller in het geheim missies uit. Nu is Batman ze op het spoor en hij en de League willen daar een stokje voor steken. Terwijl de twee teams het tegen elkaar opnemen, komt het echte gevaar ergens anders vandaan!

 

Justice League vs Suicide Squad 1

Justice League vs Suicide Squad 2

Bekijk in de webshop

 

 

De wapenbroeders van de bevrijding 6,

Hubert Germain
De wapenbroeders van de bevrijding 6, 

Bekijk in de webshop

Dit is het verhaal van de allerlaatste. Het verhaal van een jongeman die eerloosheid afwijst en niet wil berusten in overgave aan Hitler. Een man die in opstand komt tegen het verraad van alle vaders die zich na zo’n korte strijd overgaven. Een man die zoveel van zijn land houdt dat hij bereid is zijn leven ervoor op te offeren zonder iets terug te verwachten. Hubert Germain was erbij, in alle veldslagen van het Vrije Frankrijk, van Syrië tot Duitsland, via Bir Hakeim en Monte Cassino naar de landing in de Provence. Hubert Germain was de laatste Wapenbroeder van de Bevrijding, tot zijn dood in 2021.

 

CONAN mangawinkel manga arnhem

Het huis van de drie bandieten
Conan de avonturier 4 

Bekijk in de webshop

Een willekeurige stadstaat, ergens tussen Zamora en Corinthia. In de gevangenis snelt zijn reputatie als huurling Conan vooruit.  Hij wordt benaderd door Murilo, een invloedrijke aristocraat die de diensten van de Cimmeriër wil inhuren om van zijn politieke tegenstander af te komen: de rode priester Nabonidus. Conan slaagt erin te ontsnappen en infiltreert vervolgens het afgesloten huis van zijn doelwit. Maar daar ontdekt hij dat achter de machtsstrijd tussen Nabonidus en Murilo misschien iemand anders aan de touwtjes trekt.

 

largo winch luxe 23 de noorman stripboek winkel arnhem

Largo Wich Luxe De Karman Lijn

Bekijk in de webshop

De laatste dus beslis snel. Groot formaat  34 x 47 cm, 48 pagina’s, zwart/wit, met ex-libris, oplage 100 exemplaren

 

Kinky Zodiak Een artbook van Bruno Gilson Walthery.

Kinky Zodiak

Bekijk in de webshop

Kinky Zodiak Een artbook van Bruno Gilson i.s.m. Walthery.

 

de naam van de roos de noorman stripboeken manga

De naam van de roos

Bekijk in de webshop

De naam van de roos was een wereldwijde bestseller en is nog altijd een ongekend populaire roman. Met zijn unieke combinatie van thema’s en genres wist Umberto Eco een enorm publiek aan te spreken. Het is niet voor niets dat Le Monde het boek uitriep tot een van de honderd belangrijkste boeken van de twintigste eeuw. Ruim veertig jaar na de verschijning van De naam van de roos krijgen lezers opnieuw de kans zich te verliezen in de verhaalwereld van Umberto Eco. Niemand minder dan Milo Manara brengt de roman naar de wereld van de negende kunst. In deze graphic novel maakt Manara het werk van zijn landgenoot tot een geheel nieuwe beleving.