Met o.a. Soda een van onze favorieten.

 

Soda 13 De bloeddorstige dominee de noorman stripboeken

De bloeddorstige dominee
Soda 14 sc

Bekijk in de webshop

Soda's magistrale terugkeer naar het mythische New York van de jaren 80! Na een woelige nacht vol nachtmerries ontdekt Soda ’s ochtends dat hij het kruisje op zijn revers kwijt is. Hij gaat naar de plaats delict van een moord. Het slachtoffer, een prostituee met een kalenderblad op haar voorhoofd geniet  en een kruisje in haar hand is niet dood en gilt als ze Soda ziet, omdat ze hem herkent als haar aanvaller. De misdaden stapelen zich op en de buurt vreest een nieuwe seriemoordenaar te hebben, met de bijnaam de bloeddorstige dominee’ Zullen Soda’s verplichte sessie bij de therapeut hem helpen herinneren wat hij 's nachts doet? Met dit nieuwe album hebben Bruno Gazzotti en Olivier Bocquet een grote ambitie terugkeren naar de essentie van de reeks en iedereen eraan herinneren dat ze briljant is.

 

Soda 13 De bloeddorstige dominee de noorman stripboeken

De bloeddorstige dominee
Soda 14 hc

Bekijk in de webshop

 

 

de noorman stripboeken arnhem Yoko Tsuno - Integraal 10 - Vleugels van gevaar

Vleugels van gevaar
Yoko Tsuno integraal 10

Bekijk in de webshop

In De Tempel der Onsterfelijken gaat Yoko de strijd aan met de listen van een eeuwenoude monnik die gelooft dat hij de reïncarnatie van Merlijn is. In Engeltjes en valken redt Yoko het leven van twee kinderen in het Schotland van de jaren 30 en neemt ze de stuurknuppel over van een Heracles om een gemummificeerde Egyptische prinses terug te brengen naar haar vaderland, niet wetende dat ze het slachtoffer is van een duivels complot. En in De tweeling van Saturnus gaat Yoko op een missie naar Saturnus en ontdekt ze Rya, een genetisch veranderd wezen dat haar diepe geheimen te vertellen heeft.

 

stripboekwinkel de noorman arnhem Buck Danny Classic 10 - Molotok 41 antwoordt niet meer

Molotok 41 antwoordt niet meer
Buck Danny Classic 10

Bekijk in de webshop

1958, Buck Danny zet de geheime operatie voort om Amerikaanse atoomgeleerden te redden die in 1951 door de USSR zijn ontvoerd. Niets verloopt echter volgens plan. De spectaculaire ontsnappingen via de lucht volgen elkaar in ijltempo op, en iedere hopeloze situatie wordt op het nippertje gekeerd. Buck en zijn vrienden moeten dus weer alles op alles zetten om uit de handen te blijven van de SMERSJ, de contraspionagedienst van het Rode Leger. Geïnspireerd door authentieke historische feiten is Molotok 41 het vervolg en slot van het tweeluik dat begon met De vlucht van de Rapier.

 

Harry Dickson 1 - Mysteras de noorman strips

Mysteras 
Harry Dickson sc

Bekijk in de webshop

Harry Dickson, de detective van mysterieuze zaken. Londen, Hammersmith-gevangenis. Baltimore Harmon, een ter dood veroordeelde, wordt geëxecuteerd met een vreemd prototype van een elektrische stoel. Het tafereel wordt door een telescoop discreet gadegeslagen door de romanschrijfster Delphina Cruyshank, vanuit een luxueuze toren die alleen voor haar toegankelijk is. Harmon zal ontsnappen na zijn executie. Cruyshank geraakt vermist. Mysterie, gesloten kamers en bovennatuurlijke gebeurtenissen. Harry Dickson krijgt een ingewikkelde zaak voorgeschoteld. 

 

Mysteras  Harry Dickson sc

Mysteras 
Harry Dickson hc

Bekijk in de webshop

 

 

stripbboek winkel de noorman strips China Li 4 - Hongkong - Parijs

Hongkong - Parijs

Bekijk in de webshop

Li gaat op zoek naar haar zoon, die ontvoerd werd door Mao's mannen. Li en Chou proberen Zhang te bereiken, maar de Nationalisten hebben zijn schuilplaats vernietigd. Ze vernemen dat hij zijn toevlucht heeft gezocht in de provincie Hubei, bij een krijgsheer. Zhang is erg ziek en vertelt aan Li dat haar zoon is verdwenen, ontvoerd door Mao's mannen. Hij zou in Nanking zijn. Li gaat onmiddellijk naar hem op zoek, maar Nanking valt in handen van de Japanners. Ze plunderen de stad en begaan vreselijke wreedheden. Li slaagt erin Hongkong te bereiken, op advies van haar vader. Ze besluit om te vechten en zo het leiderschap van de Groene Bende terug te winnen.

 

Zusjes Duizendblad, De 4 - De gems en de komeet de noorman arnhem

De gems en de komeet

Bekijk in de webshop

Sarah, Cassiopeia en Lucy trekken naar de Franse Alpen, een wonderlijke plek in harmonie met de natuur. Ze zijn daar om hun vader te bezoeken, Philippe Duizendblad, een bijzonder gepassioneerd astronoom die daar zijn observatorium heeft. De hereniging met hun vader zal bij ieder van de zusjes een andere reactie uitlokken. Zal Philippe zijn dochters alle aandacht kunnen geven die ze verdienen? Ze arriveren net op het moment dat een bijzondere komeet voorbij zal komen, een fenomeen waar de wetenschapper al zo lang op wacht Di Gregorio en Barbucci introduceren voor het eerst de vader van de zusjes, een sleutelfiguur die een geheel nieuwe dimensie geeft aan de emotionele en poëtische kwaliteiten waarvan deze reeks doordrongen is.

 

smurfen arnhem strips

Het verboden woud

Bekijk in de webshop

De Smurfen hebben net het bestaan van een nieuwe Smurfengemeenschap ontdekt. Via nieuwe avonturen ontdekken ze de verrassende identiteit van hun nieuwe vrienden. De Smurfen zullen nog veel van hen leren, en alles ontdekken over het vreemde en fantastische universum waarin zij leven.

 

Keizerin Charlotte 3 - Adios, Carlota

Adios, Carlota
Keizerin Charlotte 3

Bekijk in de webshop

In afwezigheid van haar man en bijgestaan door kolonel Alfred van der Smissen, wiens charme haar niet onbewogen laat, heeft Charlotte van België het bestuur van het Mexicaanse keizerrijk in handen genomen. Helaas loopt het fout wanneer Maximiliaan terugkeert. Er komen steeds meer opstanden en, erger nog, het Franse leger staat op het punt om uit Mexico te vertrekken. Bovendien wil Maximiliaan uit alle macht een troonopvolger. Omdat hij syfilis heeft, wil Charlotte het bed niet met hem delen en moeten ze overgaan tot adoptie. Tenzij ze toegeeft aan de begeerte die ze voelt voor de knappe kolonel.

 

de noorman stripboekwinkel arnhem Camille de strip 1 - Niet te stoppen!

Niet te stoppen!

Bekijk in de webshop

Camille doet niets liever dan zingen! Ze barst van het talent - maar nog veel belangrijker  ze is bereid om keihard te werken voor de muziekcarrière waar ze altijd van gedroomd heeft. Ze deelt haar passie met haar familie, vrienden en haar allerliefste kat Moustache. Camille oefent voor haar toelatingsexamen bij de showbizzschool. De eerste stap om een succesvolle zangeres te worden. Er is alleen één klein probleem: ze is haar middelbareschooldiploma kwijt! Zonder dit bewijs kan ze zich niet inschrijven voor een auditie en valt haar droom in duigen. Volgens de schooldirecteur is er maar één oplossing, ze moet terug naar school om alle testen over te doen. Maar wat Camille niet weet, is dat de directeur een verborgen agenda heeft.

 

Het echte verhaal van de Far West - SC 4 - Little Bighorn stripboeken arnhem strips ,manga winkel

Little Bighorn 
Het echte verhaal van de Far West 4 -sc

Bekijk in de webshop

Nadat in de Black Hills, de heilige grond van de Sioux, goud werd gevonden, barst in de lente van 1876 de oorlog los. Chief Sitting Bull kondigt een heilig verbond af en neemt de leiding van een indrukwekkende coalitie van Sioux en Cheyennes. Aan het hoofd van het zevende cavalerieregiment, het paradepaardje van het Amerikaanse leger, staat luitenant-kolonel George Armstrong Custer. Deze laatste is vast van plan zijn mannen geschiedenis te laten schrijven en de overwinning te behalen op de indianen. Op zondag 25 juni, onder de loden zon van Montana, komt hij zijn tegenstanders op het spoor. Custer is zeker van de overwinning en treft meteen voorbereidingen om de indianen aan te vallen. Maar die noodlottige middag staat hij, aan de oever van de Little Bighorn, tegenover de grootste indiaanse coalitie ooit.

 

far west

Little Bighorn 
Het echte verhaal van de Far West 4 -hc

Bekijk in de webshop

 

 

stripboekwinkel Biggles 1 - Biggles Integraal 2 arnhem strips mangawinkel manga kopen

Biggles Integraal 2

Bekijk in de webshop

In 1965 start Willy Vandersteen, op vraag van Standaard Uitgeverij, een spannende avonturen- en spionagestrip op met majoor James Bigglesworth in de hoofdrol. Hij ontleent dit personage aan de jeugdboekenreeks van de Engelse schrijver piloot W.E. Johns. Tijdens zijn opdrachten wordt de squadron leader en onkreukbare agent van de International Air Police bijgestaan door zijn vrienden Algy en Ginger. Standaard Uitgeverij bundelt alle 21 verhalen nu voor het eerst in lijvige integrales mét een achtergronddossier. Avonturen in dit deel: Ontvoering in Thailand, Operatie spacefighter, In Tibet, Basis op Kwan-tia en De valschermspringers.

 

rode riddder 279

De Poort van angst
Rode Ridder

Bekijk in de webshop

Na zijn aanval op de neef van de Engelse koning, waarbij deze zwaargewond werd en zijn compagnon ridder Egil zelfs het leven liet, vlucht Johan naar het Europese vasteland. Tot zijn grote verrassing is Merlijn hem ogenblikkelijk achterna gereisd met slecht nieuws. Koning Eduard veroordeelde Johan tot de galg. Maar anderzijds beseft de Engelse vorst dat de dodelijke uitval van de Rode Ridder veroorzaakt werd door een trauma uit diens verre verleden. Hij besluit Johan nog een kans te geven indien hij ogenblikkelijk weer naar Engeland keert en berouw toont. Maar dat vindt Johan geen goed idee. Hij wil eerst uitzoeken welke gebeurtenis uit zijn verleden hem dat trauma bezorgd heeft. Pas dan kan hij het verwerken. Merlijn gaat akkoord en wil Johan onderwerpen aan een speciale behandeling waarbij de ridder moet afdalen in zijn eigen geheugen. Die taak is weggelegd voor Azra, een vrouwelijke fakir uit het Midden-Oosten. Maar Bahaal heeft gezworen de ridder te zien hangen en slaat toe waar niemand hem verwacht.

 

nachtwacht mangawinkel

De nachtmerriemonsters
Nachtwacht 14

Bekijk in de webshop

In de nachtmerries van Sacha, Helena, Cooper en de andere inwoners van Schemermeer duiken afgrijselijke wezens op. De Nachtmerriemonsters slagen erin om uit de dromen van de inwoners te ontsnappen en komen in Schemermeer terecht. Vlad, Wilko en Keelin moeten deze schepsels bestrijden om hun vrienden te beschermen. Maar een ad inferos heeft geen effect op hen. Hoe kan de Nachtwacht deze gevaarlijke droomwezens dan uitschakelen? Hopelijk weet Vega raad.

 

 

De Kampioenen 126 Carmen stelt orde op zaken

Carmen stelt orde op zaken

Bekijk in de webshop

De vrouwen van planeet Xaverius zijn het gedrag van hun mannen, die allemaal op Xavier Waterslaeghers lijken, grondig beu. Luieren, slapen en in de kroeg hangen om te drinken is het enige dat ze doen. Ze besluiten de hulp in te roepen van Carmen, om hun onwillige mannen een lesje te leren. Een groepje vrouwen vliegt met een vliegende schotel naar de aarde om Carmen op te halen. Eenmaal op de planeet Xaverius, krijgt Carmen te horen wat haar opdracht is. Dat ziet ze wel zitten. De epigonen van Xavier in de pas leren lopen ligt haar wel. Maar intussen, op aarde, stellen Xavier en zijn vrienden vast dat Carmen spoorloos verdwenen is. Ook Neroke is weg. Ze beginnen een wanhopige zoektocht, maar die levert niks op.