voor de incal luxe

Voor de incal

Bekijk in de webshop

Ultra limited edition met goudfoliestempel en gesigneerde leporelloprent, gelimiteerde oplage 35 stuks. De eerste avonturen van John Difool, een wervelende proloog die voorafgaat aan de incal, de absolute SF klassieker! In een verre toekomst zullen John Difool en de Incal het universum redden. Maar nu lees je ook wat eraan voorafging! In deze mega dikke bundel voor de incal kom je alles te weten over de verdorven putstad en hoe een schlemielige Difool een maffe betonvogel weet te redden (Deepo!) en opklimt tot privédetective. 

 

dany luxe

  Onuitgegeven werk van Dany

Bekijk in de webshop

Onuitgegeven werk van Dany bundelt op 120 pagina's elf korte verhalen die Dany tussen 1966 en 1968 voor het weekblad Kuifje tekende op scenario van onder meer Christian Godard, Hubuc en Greg voordat hij met de fantasyreeks Roze Bottel doorbrak. Nog eens acht korte verhalen volgden tussen 1977 en 2011 in Kuifje en daarbuiten, waaronder een parodie op Blake en Mortimer. De meeste ervan zijn nooit eerder in een album uitgegeven. Voor de reproductie van de negentien verhalen kon BD Must gebruikmaken van Dany's originelen en de oorspronkelijke inkleuringen die als basis dienen voor een kwalitatief onberispelijke en opnieuw ingekleurde uitgave.  De verhalen zijn afwisselend komisch en realistisch getekend. Het laatste verhaal is een kort verhaal van 13 pagina's en een cover uit 2011 die nooit eerder zijn gepubliceerd, ook niet in het Frans.

 

kerstverhalen Mittei

Kerstverhalen in KuifjeMittei

Bekijk in de webshop

Onder de titel Kerstverhalen Mittéï in Kuifje bundelt BD Must tien kerstverhalen, diverse covers, illustraties en geïllustreerde leesverhalen die tussen 1961 en 1970 in het weekblad Kuifje van de hand van Mittéï verschenen. Mittéï, het pseudoniem van Jean Mariette (1932-2001), was een van de vaste krachten van de weekbladen Kuifje en Robbedoes. Hij tekent onder meer Ton en Tinneke, Die onverbeterlijke Bas, De avonturen van de 3L en schreef verhalen voor reeksen als De Minimensjes, Sophie, Natasja en Tante Zenobie. 

 

Heartstopper 5

Heartstopper 5

Bekijk in de webshop

Nick en Charlie hebben veel meegemaakt in de tijd sinds hun ontmoeting. Een eerste crush, het ontdekken van hun seksualiteit en uiteindelijk het uit de kast komen bij familie en vrienden die niet altijd even begripvol reageren. Nu ze eindelijk die vier belangrijke woorden tegen elkaar gezegd hebben, probeert Charlie zijn moeder over te halen om hem bij Nick te laten slapen. Maar Nick gaat volgend jaar naar de universiteit, waardoor alles op het punt staat te veranderen. 

 

tex willer stripboeken arnhem de noorman

Tex Willer Pocket 132 Paniek in het theater

Bekijk in de webshop

In september 2023 is het vijfenzeventig jaar geleden dat de Italiaanse westernreeks Tex Willer voor het eerst verscheen. Tekenaar Aurelio Galleppini en scenarist Giovanni Luigi Bonelli maakten toen het eerste deeltje van de bekendste en langst lopende Italiaanse stripreeks waarvan maandelijks een nieuw deel verschijnt en ook tal van nevenreeksen kende.