En ze leefden nog lang en ongelukkig

Bekijk in de webshop

Ik haat sprookjesland, de nieuwe comic van New York Times bestsellerauteur en Eisner Award winnaar Skottie Young, is een sprookjesavontuur.  Eigenlijk is het een hilarisch gewelddadig sprookjesachtig avontuur, dat helemaal niet voor de allerkleinsten is bestemd Gertrude, een volwassene in het lichaam van een zesjarig meisje, probeert al een kleine dertig jaar te ontsnappen uit Sprookjesland. Tijdens haar queeste om de weg naar huis te vinden, moet ze het opnemen tegen de slakkenheren, paddenstoelen, zombie faunen, barbaren, haar aartsvijand, koningin Cloudia. Gelukkig hoeft ze die waanzinnige strijd niet alleen te voeren ze krijgt hulp van Larry, een vlieg en ze heeft een strijdbijl! 

 

De eerste die je zult doden
Durango 1 - sc (heruitgave)

Bekijk in de webshop

Texas, 1882. Een rondzwervende jongen is bij toeval getuige van de moord op drie cowboys, en weet zelf maar net te ontsnappen aan de moordenaar, een beroepskiller die gebruik maakt van een karabijn met daarop een soort verrekijker. De jongeman, die zich pas later Durango zal gaan noemen, wordt in dienst genomen door de grootste veehouder van de streek, voor wie de drie cowboys werkten, en ontdekt al snel dat hij daardoor betrokken raakt bij een bloedige oorlog tussen veefokkers.

 

De eerste die je zult doden
Durango 1 - hc 

Bekijk in de webshop

 

 

Kapitein Bligh
Arboris XL - sc

Bekijk in de webshop

Sir William Bligh is bekend geworden als de kapitein die te maken kreeg met de muiterij op het schip De Bounty. Of hij nu oorzaak of alleen slachtoffer van de muiterij was, hij wist dankzij zijn grote kennis van de zee te overleven en is daarmee de geschiedenis ingegaan. Fabrice LeHenanff brengt het ongelofelijke avontuur weergaloos knap in beeld. 

 

Kapitein Bligh
Arboris XL - hc

Bekijk in de webshop

 

 

Valstrik in Koh-e-shar
Code kimono 6 - sc

Bekijk in de webshop

Kimono is de code, de roepnaam, van de 11e Franse vloot en de hoofdpersonen van de in deze reeks beschreven avonturen zijn de marinepiloten die hun basis aanvankelijk op het vliegdekschip Clemenceau hadden, en later op de grond op vliegbasis Landivisiau. In dit album komt de nieuwe avonturencyclus, die in deel 5 begon, pas goed op stoom! Na een reeks aanslagen in Europa, gepleegd door extremistische Islamitische groeperingen, raakt Frankrijk betrokken bij de strijd tegen de terroristen als dankzij de inzet van de marinejets een lijnvliegtuig onderschept wordt met aan boord een aantal aanvoerders van de terroristische groep Al Mountaqimoun. De Clemenceau wordt naar het Midden Oosten gestuurd om als basis voor militaire acties te fungeren. Ook de Amerikaanse strijdkrachten zijn daar actief, maar hun acties zijn weinig succesvol en de komst van de Fransen zorgt voor de nodige wrijving.

 

Valstrik in Koh-e-shar
Code kimono 6 - hc

Bekijk in de webshop