vakantie

 

stripboekwinkel de noorman bass

Titel

Bekijk in de webshop

Niemand weet waarom Mindy Maguire Skunk Bernhardt heeft vermoord voor ze naar het indianengebied vluchtte, en het kan niemand iets schelen ook. Behalve de mannen van Dryheave, die haar genadeloos achternazitten zolang de drank maar rijkelijk blijft vloeien. Mindy's enige overlevingskans is dat Marshal Bass haar als eerste vindt.

 

stripboekwinkel de noorman

Dossier Karadine

Bekijk in de webshop

Undercover verhalen in de wereld van De Verborgen Geschiedenis. Stargate, een Amerikaanse geheime dienst, voert onmogelijke missies uit. De kans op succes is gering, maar hun agenten kunnen het toeval manipuleren met speciale kaarten de arcana!

 

stripboekwinkel de noorman

Vanikoro

Bekijk in de webshop

In de stijl van Iroquois en Pawnee schetst Patrick Prugne weer een historisch avontuur in een exotische wildernis. Tussen menselijke lotgevallen en de botsing van beschavingen geeft hij ons zijn eigen visie op een van de grootste mysteries van de maritieme geschiedenis.

 

stripboekwinkel de noorman

Iroquois

Bekijk in de webshop

Samuel de Champlain, gezant van de Franse koning, moet vrede en orde handhaven in het stroombekken van de Saint-Laurent, ten behoeve van de bonthandel met de verschillende lokale stammen, die constant wordt bedreigd door invallen van de Irokezen

 

aeropastale

Cap Juby
Aeropastale 7

Bekijk in de webshop

Aeropostale, de Franse luchtpost, was begin twintigste eeuw een begrip. Zij hadden de beste piloten in dienst. Mannen die er alles voor over hadden om post tot in de gevaarlijkste plekken ter wereld te bezorgen.

 

tarzan stripboeken arnhem de noorman

Naar het middelpunt der aarde
Tarzan

Bekijk in de webshop

Tarzan vertrekt op expeditie naar de legendarische stad Opar en zijn schatten en beleeft een van zijn spannendste avonturen, dat hem aan boord van een zeppelin naar Pellucidar zal voeren, de holle aarde...

 

geschiedenis de noorman

De 7 torens van de duivel
Verborgen geschiedenis 36

Bekijk in de webshop

Ontdek de geheime kant van de verborgen geschiedenis. Wie zijn de buitenaardse goden, de scheppers van de Magistraten?  Het is heel goed mogelijk dat de 7 torens van de duivel een manier zijn voor de briljanten om terug te keren naar de aarde. De Magistraten gaan naar hen op zoek om dit plan te doen mislukken.

 

uur u

De leeuw van Egypte
Uur U 23

Bekijk in de webshop

Ieder deel een compleet verhaal. 1503, Na de val van Constantinopel wordt de oninneembaar geachte citadel van het Ottomaanse rijk van Smyrna veroverd door de Mamelukken. Nog vreemder is dat die laatsten gebruik maakten van spectaculaire en zeer ongebruikelijke oorlogsmachines. Zou da Vinci zijn uitvindingen verkocht hebben aan de hoogste bieder?

 

cori de scheepsjongen stripboekwinkel de noorman arhem

Collectors pack 5 delen - Cori de scheepsjongen

Bekijk in de webshop

Op het einde van de XVIe eeuw, in de periode vande Spaanse overheersing op zee, neemt de jonge Cori deel aan een Hollandse zeevaartexpeditie naar Indië. Het talent van Bob De Moor spat van elke pagina. Zijn aangeboren gave om zowel de personages als de zeeslagen te tekenen met een doorgedreven documentatielust maakt van dit indrukwekkende maritieme fresco een referentie van het historische beeldverhaal. Het vierde album van Cori, De Gedoemde Reis, ontving in 1988 de prijs voor het beste jeugdalbum op het Internationale Stripfestival van Angoulême.

 

stripgids 13

Stripgids 13

Bekijk in de webshop

Het literaire tijdschrift Stripgids heeft de ambitie om met elk nummer telkens weer opnieuw zijn naam waar te maken. Dat betekent de lezer gidsen en inzicht te bieden in de veelzijdige en wondere stripwereld uit binnen en buitenland. In dit dertiende nummer zoomen we met een dossier in op een van de aloude paradepaardjes van de strip in Vlaanderen, de reeks Suske en Wiske. Net geen tachtig, wat zowel een vloek als een zegen blijkt. Hoe staat het er vandaag mee? Ook bekijken we Willy Vandersteens nucleaire optie het probleem Jerom. Tot slot van dit dossier is er een gidsbeurt door Vincent Bal, gereputeerd filmmaker en co scenarist van Suske en Wiske.

 

gelukkig worden de noorman

Gelukkig worden in 8 1/2 stapen

Bekijk in de webshop

Morris wordt geboren. Morris leeft. Morris sterft. In 8 ½ hoofdstukken vertellen Willy Linthout en Ann Smet het leven van Morris, die, net als iedereen, op zoek is naar het ware geluk. Hoe doet hij dat? Wat leert hij onderweg over leven en dood? En welke lessen trekt Morris uit zijn bestaan? Gelukkig worden in 8 ½ stappen vertelt op soms vrolijke, dan weer ernstige of aandoenlijke wijze het verhaal van onze dikwijls surrealistische en zelfs therapeutische zoektocht naar het geluk en de zin van het leven  mochten die al bestaan.

 

pokemon

Pokemon het grote avontuur 3

Bekijk in de webshop

Dit stripverhaal is gebaseerd op de Pokémon games en begint bij het allereerste begin: een jonge hoofdrolspeler Red gaat eropuit in een wereld die wordt bevolkt door wonderlijke wezens, Pokémon! Je ziet hoe Red nieuwe vrienden maakt die hem tijdens zijn avonturen zullen helpen: Professor Oak, de Gym Leiders Brock en Misty. Je bent erbij als hij voor het eerst Pikachu ontmoet en veel andere, unieke Pokémon die hem vergezellen op zijn reis. En hij kruist het pad van een geheimzinnige groepering met kwade plannen: Team Rocket.