De Noorman is de eerste week van juli i.v.m. vakantie een weekje gesloten.

 

 

six stripboekwinkel de noorman stripboeken arnhem

Het bloedbad van Tanque Verde 
SIX 1 - sc

Bekijk in de webshop

Ze zijn met zes. Zes personages die door het lot worden samengebracht. Zes buitenbeentjes die elkaar toevallig ontmoeten tijdens hun omzwervingen en een uniek gezelschap vormen: een jonge wees met maar één oog, een zeventienjarige prostituee, een deserteur uit het leger, een afvallige native, een weggelopen slaaf en een non die uit haar ambt werd ontzet. Het is de jaren 1850 en het Amerikaanse Westen is een gebied met slecht afgebakende grenzen, waar geweld heerst en gebiedsuitbreiding wordt gedreven door geld en religie. Zes is geen western pur sang, want die bestaan niet. De western is geen historische werkelijkheid, maar eerder een opeenvolging van gebeurtenissen die door literatuur en film zijn uitvergroot. Maar Zes haalt de wetmatigheden van de western niet onderuit ze onderstreept net de gebreken van het genre waarin de indiaan wild, de zwarte man afwezig en de vrouw onzichtbaar is.

 

six stripboekwinkel de noorman stripboeken arnhem

Het bloedbad van Tanque Verde 
SIX 1 - hc

Bekijk in de webshop

 

 

thorgal grym stripboekwinkel arnhem de noorman

Grym
Thorgal, De jonge jaren van  - 11 -sc

Bekijk in de webshop

Thorgal is dood maar Hel zal hem nog niet opnemen in haar koninkrijk! Ayyur, de Berberse godin van de Maan, heeft hem onder haar bescherming genomen. Maar om terug te keren uit het voorgeborchte, zal er een prijs betaald moeten worden! Ondertussen wacht Aaricia op hem. Ze ontmoet de schaduwkinderen, een nyctalopenvolk dat door de plaatselijke Vikingen is onderworpen. Maar ook zij rekenen op de maan om wraak te nemen. En ook deze keer zal het eerbetoon worden betaald in bloed.

 

thorgal grym stripboekwinkel arnhem de noorman

Grym
Thorgal, De jonge jaren van  - 11 -hc

Bekijk in de webshop

 

 

stripboekwinkel arnhem amazonia integraal

Amazonia - Integraal

Bekijk in de webshop

Brazilië, 1949. Na een zware kanotocht langs een zijtak van de Amazonerivier, bereikt een fotograaf een Engels ziekenhuis. Voor hij sterft, vertrouwt hij de dominee van het ziekenhuis een aantal bizarre foto’s toe. De dominee brengt ze naar het Engelse consulaat in Manaus, de hoofdstad van Amazonia. Op een van de foto’s staat een wezen dat niets menselijks heeft. Meer is er niet nodig om MI6 en hun speciale agente, Kathy Austin, te alarmeren!

 

Suske en Wiske 369 - De boterhammenman

De boterhammenman
Suske en Wiske 369 

Bekijk in de webshop

Er breekt ergens ter wereld een oorlog uit die een diepe economische crisis veroorzaakt. Vele mensen hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen, wat pijnlijk duidelijk wordt in de nauwelijks gevulde brooddozen op school. Lambik zit hier erg mee in. Een bizarre figuur uit het oude Egypte merkt dat op en geeft in opdracht van zijn meester een graankorrel aan Lambik waarmee je een brood kan bakken dat nooit opraakt. Die hapt toe en besluit met dit eeuwige brood zoveel mogelijk mensen te voeden. Hij bombardeert zich tot Boterhammenman en trekt de straat op waar hij zijn heerlijke brood weggeeft aan iedereen die het hebben wil. Het wordt een ongelofelijk succes. Maar dat heeft zoals altijd ook een keerzijde. Lambik kreeg namelijk de opdracht niet ijdel te worden in zijn hoedanigheid als weldoener, want dan zou de wereld getroffen worden door een vreselijke vloek. Helaas is bescheiden blijven niet makkelijk als je Lambik heet en iedereen je staat toe te juichen.

 

vrije vlucht stripboekwinkel laat mijn hand niet los

Laat mijn hand niet los

Bekijk in de webshop

Een jong, gelukkig gezinnetje is op vakantie aan het turquoise water van het eiland Réunion. Dolce far niente, palmbomen, zon, strand. Een perfecte cocktail. De droom wordt echter snel een nachtmerrie. Wanneer de vrouw, Liane, plots wordt vermist, is haar man de ultieme verdachte. Ontredderd, niet wetend hoe hij zijn onschuld moet bewijzen, vlucht hij met hun zesjarige dochter het dichte woud in. Voor de politie lijkt dit een bekentenis de achtervolging, midden in de weelderige natuur van het eiland, is ingezet.

 

de Kiekeboes 7 - De wereld rond met de Kiekeboes

De wereld rond met de Kiekeboes 7

Bekijk in de webshop

Naar ondertussen goede jaarlijkse gewoonte verschijnt een dubbelalbum van de Kiekeboes. De wereld rond met de Kiekeboes bevat naast een reisdossier ook de albums: Een echte Vitalko en Tienduizend dagen.

 

katten stripboekwinkel arnhem

Katten 1

Bekijk in de webshop

Katten zijn zowat het populairste huisdier dat er bestaat. Ze kunnen uren liggen zonnen op een vensterbank, maar het zijn ook geduchte jagers. Ze zijn soms erg eigenzinnig en bovendien ontzettend fotogeniek! In dit album kom je alles over ze te weten en leer je in grappige gags wat hen zo bijzonder maakt. Natuurlijk steken ze af en toe kattenkwaad uit zo sneuvelt er al eens een meubelstuk, wanneer ze dit als krabpaal gebruiken. En commando’s zoalsAf, Zit en Pootje mag je vergeten. Maar wanneer zo’n zachte pluizenbol zich al spinnend op je schoot nestelt, neem je alle KATastrofes er met plezier bij!