Morgen (vrijdag 23 december) komen de nieuwe titels van Silvester binnen.

 

De vloek van de schaduw
Scurry 3

Bekijk in de webshop

Liefhebbers van lieve muisjes en van de Aristokatten, deze trilogie is niets voor jullie! Dit verhaal gaat over gewelddadige muizen, katten en andere dieren in een post-apocalyptisch tijdperk! 

 

Dune Verhalen uit Arrakeen

Bekijk in de webshop

Dit boek bundelt de verhalen Bloed van de Sardaukar en Dune: Het gefluister van de Zeeën van Caladan. Ontdek de verborgen verhalen van het gevecht om Arrakeen! Jopati Kolona is lid van de Sardaukar de militaire elite eenheid van de Keizer. De Sardaukar zijn onverslaanbaar, onbuigzaam in hun toewijding en worden gevreesd doorheen de hele melkweg. Jopati krijgt van zijn meester de opdracht om het bastion van Atreides op Dune omver te werpen. Hij zal gedwongen worden te kiezen tussen zijn plicht en vergiffenis. Terwijl Paul Atreides tijdens de strijd op zijn duistere lot stuit, moet Sergeant Vitt zijn familiegave van het vertellen van verhalen als Jongleur gebruiken om zijn mannen te transporteren van de dood naar hun thuiswereld Caladan. Kan Vitt hen mentaal terugvoeren naar de weelderigheid van Caladan en hen het geschenk van hoop in de duisternis geven? Dit boek bundelt de verhalen Dune: Bloed van de Sardaukar en Dune: Het gefluister van de Zeeën van Caladan 

 

De weg van de overwinning
Merlu 3

Bekijk in de webshop

Merlu is een driedelig Tweede Wereldoorlog-avontuur van de tekenaar van 14-18 en De avonturen van Betsy. 5 september 1944, Chalon is bevrijd. Een opluchting voor de bevolking, na vier jaar van onderdrukking. Nu slaat ook het uur van de vergelding en de wraak. Maar zijn de verzetsmannen die nu voor het voetlicht treden wel echt dezelfden die de voorbije maanden hun eigen leven riskeerden in de schaduw? Merlu is een driedelig Tweede Wereldoorlog avontuur van de tekenaar van 14-18 en De avonturen van Betsy. 

 

Kopje onder

Bekijk in de webshop

Een ontroerende graphic novel over ouder worden. Een verzorgingstehuis, angsten, liefde en rimpels! Met de laatste keer sluiten van de luiken van haar huis laat de 80-jarige Yvonne een leven van veertig jaar achter zich om in een verzorgingstehuis te gaan wonen. De verandering is zwaar voor deze onafhankelijke vrouw, temeer daar ze nog bij haar volle verstand is. Ze heeft moeite om te wennen aan dit nieuwe leven dat haar pijnlijk dicht bij de dood brengt. Gegrepen door de onvermijdelijke maalstroom van het leven besluit de tachtigjarige nog een laatste verrukkelijk escapade aan te gaan. Kopje onder is een ontroerend maar soms ook grappig verhaal over ouder worden, geschreven door Séverine Vidal en gevisualiseerd door Victor L. Pinel. 

 

Een stil geloof in engelen

Bekijk in de webshop

Graphic novel over een reeks wrede en complexe moorden in het kleine dorpje in Georgia in 1939. Gebaseerd op het inktzwarte verhaal van R.J. Ellory. Augusta Falls, een klein dorp in Georgia, 1939. Na het begin van de oorlog en de dood van zijn vader, schokken de onopgeloste en uiterst wrede moorden op jonge meisjes de kleine wereld van Joseph Vaughan. Op een dag vindt hij het verminkte lijk van een van z’n klasgenootjes. En dat is pas het begin. De ene moord volgt op de andere en stukje bij beetje wordt de bankschroef aangedraaid. De mensen van wie hij hield verdwijnen. Een onpeilbaar Kwaad is aan het werk. Jaren later, wanneer de zaak lijkt te zijn opgelost, vertrekt Joseph naar New York. Maar al gauw beginnen de macabere gebeurtenissen opnieuw. De jongeman gaat op zoek naar de moordenaar die hem al die tijd heeft achtervolgd Fabrice Colin en Richard Guérineau bewerken niet alleen op briljante wijze het boek van R.J. Ellory, maar vertalen ook zeer geraffineerd de complexe emoties die een rol spelen in dit inktzwarte verhaal.