guust flater integraal

Guust Flater integraal

Bekijk in de webshop

Een integrale editie van ruim 900 pagina’s dik met daarin alle Guust-gags die enkele jaren geleden in een nieuwe chronologische en opnieuw ingekleurde editie zijn verschenen. 

 

sneeuw integraal de noorman stripboekwinkel manga arnhem

Sneeuw integraal 1

Bekijk in de webshop

Het is niet langer een hel als er hoop verschijnt, en die hoop wordt gedragen door Northman, de Twaalf... en het kind met de dode herinnering Sneeuw! De vijftiendelige post-apocalyptische reeks, die Christian Gine en Didier Convard voor het weekblad Kuifje creëerden, verschijnt in drie integrales met bonuspagina’s. De eerste integrale bundelt de verhalen De Verblindende Nevel, De Ravendood, De Rode Dageraad, Intermezzo en Il Diavolo. Met nooit eerder in album verschenen korte verhalen.

 

lasstir de noorman boek en stripboekwinkel manga

13.17 uur in het Leven van Jonathan Lassiter

Bekijk in de webshop

Jonathan Lassiter krijgt zijn ontslag bij een kleine verzekeringsmaatschappij in het sombere stadje Keanway, Nebraska, en wordt gedumpt door zijn vriendin. In een regenbui, net beroofd door een zakkenroller, zoekt hij zijn toevlucht in een kleine, half verlaten pub. Zijn ontmoeting met Edward, een voorname, beschaafde en cynische man die een merkwaardige verjaardag viert, is het begin van een krankzinnige reis van 13 uur en 17 minuten waaruit Jonathan uitgeput, leeggezogen, geschokt en getransformeerd tevoorschijn zal komen. Simon de magiër is helemaal in. Deze oude wijze, genezer, profeet en nobele sofist houdt de hele Romeinse aristocratie in zijn greep vanuit zijn discrete villa op het platteland, dankzij zijn zalven, voorspellingen en enorme kennis. Zijn feesten zijn befaamd, zijn advies kundig en zijn naaktdanseressen erg hitsig. Je hoeft alleen maar goed te luisteren en goed te betalen. Tijdens de orgie die volgt op het banket is de magiër in de ban van Messalina, die Silius net aan hem heeft voorgesteld, en wijst Claudius op het jonge meisje..

 

messalina stripboekwinkel stripboeken manga en comics

Het geslacht van het zwaard
Messalina 2

Bekijk in de webshop

Vervolg van de zesdelige erotische reeks. Alle albums verschijnen in 2024. Gelimiteerde oplage!

 

opera winter de noorman stripboeken strips arnhem

Winter in de Opera

Bekijk in de webshop

December 1896 in een afgeladen Opéra Garnier ziet heel Parijs tot zijn afschuw dat kolonel Tréveaux, belast met de beveiliging van president Faure, als Christus aan het kruis is opgehangen en het publiek met zijn bloed besproeit. Inspecteur Broyan, ontslagen bij de politie na de Baai van de Somme-zaak, is aanwezig op de plaats van het misdrijf en zet de achtervolging in op de moordenaar. Maar al snel bevindt hij zich te midden van een afschuwelijk onderzoek waar hij niet ongeschonden uit verzeild zal raken. Het gaat om seriemoorden, geheime genootschappen, spiritualisme en politieke samenzwering. Een nieuw mysterieus detectiveverhaal met de personages uit Herfst in de Baai van de Somme.

 

ninn saga stripboeken manga

De Vergetenen
Ninn 3

Bekijk in de webshop

Tijdens het schoonmaken van de fanal in de Grote Verte komen Ninn en haar papieren tijger een oude, vergeten boekentas tegen die aan de Trekjager heeft toebehoord. Tussen een wirwar van onbelangrijke dingen haalt Ninn er een oude, in leer gebonden dagboek uit. Het is gedateerd in 1924 en geschreven door een zekere Éponine, een luchtvaarster. Zal dit dagboek Ninn helpen om iets meer van haar familiegeschiedenis te achterhalen?