Tony Stark integraal 1 de noorman stripboeken strips manga arnhem 1.jpg

Tony Stark integraal 1

Bekijk in de webshop

Tony Stark is een avonturier die dicht bij de natuur staat. Twee grote auteurs van de Franco-Belgische strips, Jean Van Hamme en Edouard Aidans, creëerden de held in 1977. Zijn avonturen worden nu verrijkt met twee volledig nieuwe afleveringen in het Nederlands. Het Wolventribunaal, geschreven door Jean Van Hamme, en De Diamanten van Meneer D. zijn twee complete verhalen van elk 46 pagina's. BD Must publiceert de complete reeks in de vorm van twee integrales van elk 192 pagina's, waarin  alle afleveringen van Tony Stark te lezen zijn! Bevat de verhalen:

• De Jacht op de Koffer
• De Woestijn van de Angst (scenario door Van Hamme)
• De Poema die een Miljoen Waard Was (scenario door Van Hamme)
• Het Wolventribunaal (scenario door Van Hamme - voor het eerst in het Nederlands!)

 

Autobiorama Peter Pontiac de noorman stripsboekwinkel strips mangawinkel marvel

Autobiorama Peter Pontiac

Bekijk in de webshop

In deze bundeling autobioscopische strips legt Peter Pontiac zijn worstelingen met de wereld, de liefde, verslaving en maagdelijke pagina’s aan de dag. Om beeldverhalen hoeft niet alleen maar gelachen te worden, zo vond de tekenaar: naast comix zijn er ook tragix. Pontiac, een zelfbenoemd verlegen extravert, bracht zijn roemruchte zelfbespiegelingen op indringende wijze in beeld. “In mijn eigen tekeningen zie ik er zelden op mijn voordeligst uit,” zei hij in 1997. Als ik zoveel kritiek spui mag ik mezelf ook niet sparen.

 

Dog Man 11 - Alle honds aan dek de noorman.jpg

Dog Man 11 - Alle honds aan dek

Bekijk in de webshop

Ahoy, Dog Man! Pilkey-fans staan te springen om aan boord te gaan van dit splinternieuwe elfde verhaal. Superslechterik Biggie ontsnapt uit de gevangenis en krijgt ook nog eens een vliegende duikboot in handen. Kan hij hiermee al zijn gemene plannen uitvoeren? Of kunnen Dog Man en zijn vrienden deze crimineel met krulstaart op tijd tegenhouden? Je leest het in het sprankelende nieuwe deel in deze serie.