Ook de zoek geraakt doos uit Belgie is binnen dus hierbij de nieuwe titels van deze week.

nobody de noorman stripboekwinkel manga en strips boekenwinkel

Nobody seizoen 1

Bekijk in de webshop

Psychologische misdaadthriller door de tekenaar van De Kleuren van de Brand, Tot Ziens Daarboven, Scarface en Shutter Island. 2007, Verenigde Staten. In Montana wordt een man 57 jaar oud, stevig, bebaard, met lang haar en tatoeages over zijn hele lichaam gearresteerd op de plaats van een misdaad waarvan hij zichzelf beschuldigt.Een jaar later wordt een jonge psycholoog door de rechter ingeschakeld om de man psychologisch te onderzoeken. Hij geeft zijn verklaring, maar sommige dingen kloppen niet. Geleidelijk aan ontstaat er een vertrouwensrelatie tussen hen en de man begint te vertellen over zijn leven vanaf de dag dat het op zijn kop werd gezet.

 

weeshuis

Het weeskind van peridode 2

Bekijk in de webshop

Zal Max, na een noodlanding op Gamma 10, erin slagen Perdide te bereiken en de kleine wees Claudi te redden voordat hij bezwijkt aan de vele gevaren van de planeet? Voordat hij op zoek gaat naar Belle, die het enige communicatiemiddel met Claudi heeft meegenomen, vertrouwt Max het schip toe aan Silbad en programmeert hij het automatisch opstijgen vierentwintig uur later. Zal hij genoeg tijd hebben om het subspace-communicatietoestel te vinden?

 

lAUWERT stripboekwinkel de noorman boekenwinkel

De schaduw van Hekate
Medea 1

Bekijk in de webshop

Start van de eerste cyclus in vier delen. Daarna verscheen in het Frans nog een tweede seizoen van de psychologische misdaadthriller die in drie delen was uitverteld. De auteur is Christian De Metter, van wie de voorbije jaren onder meer De Kleuren van de Brand, Tot Ziens Daarboven, Scarface en Shutter Island verschenen, allemaal romanbewerkingen. No Body heeft hij zelf geschreven. 2007, Verenigde Staten. In Montana wordt een man  57 jaar oud, stevig, bebaard, met lang haar en tatoeages over zijn hele lichaam  gearresteerd op de plaats van een misdaad waarvan hij zichzelf beschuldigt. Een jaar later wordt een jonge psycholoog door de rechter ingeschakeld om de man psychologisch te onderzoeken. Hij geeft zijn verklaring, maar sommige dingen kloppen niet. Geleidelijk aan ontstaat er een vertrouwensrelatie tussen hen en de man begint te vertellen over zijn leven vanaf de dag dat het op zijn kop werd gezet.

 

delgadito de noorman stripboeken manga en comics

Delgadito collectors pack

Bekijk in de webshop

Delgadito 1865, de Secessieoorlog is net afgelopen. In het Wilde Westen draagt een indiaan zijn wapens aan de riem, zoals de blanken. Ze noemen hem Delgadito , alias de snelle doder. Paul Teng beheerst een ontzettend knap, over indianenstammen gedocumenteerde intrige vol spanning, waarin hij historische gebeurtenissen van de Amerikaanse Far West opvoert.

 

ZEP HAPPY BOOKS SC - D04 HAPPY SEX 2

Happy seks 2

Bekijk in de webshop

Behalve de auteur van de gagreeks Titeuf voor kinderen en graphic novels voor volwassenen, heeft Zep ook al enkele gagalbums voor een volwassen publiek getekend. Eerder verschenen bij Daedalus Happy Girls en Happy Rock, respectievelijke heruitgaven van Meisjes met Pit en Harde Muziek en Doffe Ellende uit de al tijden opgedoekte collectie Vrolijke Vlucht van Dupuis. In 2010 kwam daar Happy Sex in vertaling bij. Tien jaar later kwam Zep met een tweede Happy Sex op de proppen. het verschijnt nu ook in het Nederlands. Daarnaast is er ook nog het onvertaalde Happy Parents oftewel wat het gevolg kan zijn van Happy Sex zonder voorbehoedsmiddelen. Voorbehouden voor volwassenen alledaagse momentjes in intieme situaties. Hilarische miscommunicatie, ongemakkelijke experimenten, expliciete voorkeuren en (a-)typische verwachtingen vs. realiteit. 

 

Kappie en de hoogvlieger stripboekwinkel boekwinkel manga arnhem

Kappie en de hoogvlieger

Bekijk in de webshop

Kappie krijgt te maken met een miljonair die zijn rijkdom wil benutten voor het bouwen van een raket die hem als eerste man op de maan moet brengen. Wie verzint er zoiets geks?