Van Romain Hugault verschijnt er dit jaar (half maart) een jaarkalender (30x30cm)  met 12 vliegtuigen, de teksten op de kalender zijn in het Frans. Wil je deze kalender? Laat het de Noorman dan weten.

 

de noorman stripboeken

 

manga en stripboeken arnhem

 

de noorman strips manga arnhem

Vice & versa
In de huid van de Ander

Bekijk in de webshop

Plastische chirurgie zal zijn leven veranderen... en het gezicht van Hollywood. Wanneer de oorlog uitbreekt, wordt de New Yorkse componist Harvey piloot en ontmoet hij Jason, een plastisch chirurg die uit het medische register is geschrapt. Tijdens een missie wordt hun bommenwerper neergeschoten. Harvey redt Jason ternauwernood voordat het vliegtuig in vlammen opgaat, maar de explosie verminkt hem. Een jaar later, wanneer hij niet meer tegen de leren prothese kan die zijn halve gezicht afdekt, doet Jason hem een aanbod. In het naoorlogse Hollywood baart een nieuwe acteur opzien. In werkelijkheid zit achter de acteur Harvey die, dankzij Jasons werk, de filmwereld voor de gek kan houden. Maar onstabiel en aan de morfine, kan het bedrog verwoestend blijken voor de jonge acteur.

 

shelton manga en stripboeken arnhem

Het spook van de adriatic

Bekijk in de webshop

De reeks verschijnt voortaan bij Saga Uitgaven. Complete detectiveverhalen per album. Door de auteur van Wild West. Isaac Shelton, ooit bokser maar nu journalist, en Thomas Felter, een wat vreemde boekhandelaar, proberen samen een reeks geheimzinnige moorden op te lossen. In Het spook van de Adriatic moet de arme Felter naar de begrafenis van zijn zus in Engeland, aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Hij heeft geen andere keuze dan de boot te nemen. Hij heeft echter last van zeeziekte. Gelukkig biedt Shelton aan om met hem mee te gaan! Maar de reis zal verre van rustig verlopen, met een nieuw onderzoek in het verschiet voor het duo. In cabine B215 heeft een passagier zojuist zelfmoord gepleegd. Tenminste, dat is wat iedereen denkt totdat Felter, tussen de misselijkheid door, arriveert en enkele verontrustende details opmerkt.

 

hollywoord stripboekwinkel boekwinkel arnhem

Hollywoodland 2

Bekijk in de webshop

Het duo Zidrou en Éric Maltaite laat zien wat er aan de andere kant van de camera gebeurt. Deze keer staan acht iconische locaties van de Stad der Engelen centraal. Ze vormen de thuisbasis van een reeks personages die elkaars pad kruisen terwijl het verhaal zich ontvouwt. Elk verhaal, met een andere toon, beschrijft een kort intermezzo, een vluchtig moment in het leven van deze mensen in de schaduw, ver van de glitter en glamour.

 

bakelandt 13 integraal

Bakelandt integraal 13

Bekijk in de webshop

Saga Uitgaven bundelt alle verhalen in 18 integralen met per integraal een stevig achtergronddossier vol historische feiten, opgemerkte details en een overzicht van de rijkgevulde carrière van Hec Leemans. Het dossier focust op allerlei merchandising en hebbedingen van Bakelandt, een tweede hoofdstuk over liefde, lijf en lust in de tijd van Bakelandt en heel wat achtergrondweetjes per gebundeld verhaal.13 Met vele unieke bonuspagina's. Deze integraal bundelt de oorspronkelijke albums:
56. De wraak van de grote bende
57. Het zwarte goed
58. Mensenjacht
59. De erfenis van Casanova
60. De maskers van Venetië