vakantie stripboekwinkel de noorman

 

lovely wheels de noorman stripboekwinkel arnhem

Lovely wheels - hc

Bekijk in de webshop

Op 23 juni publiceert Noir Dessin Production het 72 pagina's tellende artbook Lovely Wheels met een veertigtal illustraties van klassieke wagens waar François Walthéry en zijn collega's telkens sexy, knappe dames of hun eigen stripfiguren in of bij hebben getekend. Bij elke tekening is ook uitleg te lezen over de wagen, zijn geschiedenis en in welke films hij voorkwam.

 

herfst in de baai somme de noorman stripboekwinkel

Herfst in de baai van de Somme

Bekijk in de webshop

1896. Het lichaam van een rijke industrieel wordt ontdekt aan boord van een schoener die gestrand is in de baai van de Somme. Voor een zaak van dit belang wordt de beste politieman van Parijs, Amaury Broyan, gestuurd. Al snel verdenkt de inspecteur de weduwe, de erfgename van het immense imperium. Uit het onderzoek blijkt vervolgens dat de industrieel ook een minnares had, Axelle Valencourt, een model dat poseerde voor vele kunstenaars, waaronder Alfons Mucha.

 

nooit d-day de noorman stripboekwinkel mangawinkel

Nooit D-Day

Bekijk in de webshop

Troumesnil, Albastkust, Normandië. Madeleines huis staat op instorten. De burgemeester ook. Sinds hij probeerde het oudje te verdrijven, is zijn carrière naar de hel gegaan. De media hebben het verhaal overgenomen, Madeleine is een icoon geworden, de klif een bedevaartsoord. Toeristen trekken massaal naar de klif in weerwil van de veiligheidsvoorschriften. De oppositie is vastbesloten hiervan te profiteren. Wanneer een tragedie een eerste slachtoffer maakt, verandert de toekomst van Troumesnil. Maar een overblijfsel van het verleden blijft. Madeleine is 91 dit jaar.

 

suske en wiske het verborgen volk stripboeken arnhem

Het verborgen volk

Bekijk in de webshop

De reeks Suske en Wiske in het kort wil een groot aantal kortverhalen in één reeks bij elkaar brengen. Dikwijls bestaat er enkel een luxe-album van, of werden ze als promotiealbum uitgebracht.  Voor de eerste keer worden deze kortverhalen in één reeks gebundeld. In zowel 2019, 2020, 2021 als 2022 verschenen er reeds tien albums. Ook in 2023 zullen tien nieuwe albums gepubliceerd worden, opnieuw in beperkte oplage:

41. Het machtige Monopoly
42. Het verborgen volk
43. De macabere Macralles
44. Knokken in Knossos
45. Het verloren zwaard
46. De witte gems
47. Het vliegend hart
48. De stenen broden
49. De vergeten vallei
50. Hippus het zeeveulen

 

monopoly suske en wiske

Het machtige monopoly

Bekijk in de webshop

 

 

de noorman suske en wiske stripboeken arnhem

De macabere marcalles

Bekijk in de webshop

 


Voor de Star Trek liefhebbers we hebben een aantal collectors modellen binnen. Dit is een klein gedeelte.


star trek de noorman arnhem stripboeken funko