Onderstaande titels van Silvester komen as vrijdag 24 november binnen.

 

war machines De slachter van Stonne

De slachter van Stonne

Bekijk in de webshop

Tijdens de Franse veldtocht van 1940 vormde de Franse tank B1bis een hoogst onaangename en te duchten verrassing voor de Duitse Panzerbemanningen, die eerder nog niet van haar bestaan op de hoogte waren. Zij moesten hun toevlucht nemen tot hun allerzwaarste kanonnen om deze tegenstander te verslaan, die onkwetsbaar bleek voor alle andere artillerie en antitankgeschut. In deze reeks wordt in ieder deel een andere tank en oorlog belicht. Inclusief stofomslag en dossier met achtergrondinformatie.
 

 

De lijfwacht van Massoud

De lijfwacht van Massoud

Bekijk in de webshop

Een biografisch verhaal dat je meeneemt naar Afghanistan, aan de zijde van een soldaat van het voormalige Sovjetleger. Wanneer de Afghanen hem gevangen nemen, verandert hij van kamp. En schopt het tot persoonlijke lijfwacht van commandant Massoud. Nikolaï Bystrov belandt op 19-jarige leeftijd in 1983 in Afghanistan, waar de oorlog met Sovjet-Rusland in volle hevigheid woedt. Als de moedjahedien hem te pakken krijgen, is Nikolaï zeker dat hij gaat sterven. Hij wint het vertrouwen van commandant Massoud, en wordt zelfs diens persoonlijke lijfwacht. In 1995 keert Bystrov terug naar Rusland. Hij zal het zichzelf nooit vergeven dat hij Massoud in de steek heeft gelaten: de commandant komt om bij een aanslag twee dagen voor 11 september 2001.

 

De dief met duizend gezichten

De dief met duizend gezichten
Moriarty

Bekijk in de webshop

Parijs 1900. Terwijl de Wereldtentoonstelling de goegemeente in vervoering brengt vindt op de Trocadero esplanade de finish van een wereldwijde ballonrace plaats. ‘s Avonds arresteren Holmes en Watson een dief die goed geboerd heeft in alle steden waar de race halt gehouden heeft. Bij zijn ondervraging door de politie blijkt de crimineel meerdere persoonlijkheden te hebben. Dokter Sigmund Freud wordt te hulp geroepen. Ieder deel van M.O.R.I.A.R.T.Y. is een compleet verhaal, geschreven door Fred Duval en Jean-Pierre Pécau (Wonderball, Uur U).

 

Vampire State Building

Vampire State Building

Bekijk in de webshop

Terry Fisher, een jonge soldaat die op het punt staat om op missie te vertrekken, spreekt met zijn vrienden af op de top van het Empire State Building voor een afscheidsfeestje. Vanuit het niets valt een zwerm vampiers de wolkenkrabber aan en begint iedereen af te slachten. De 102 etages van de wolkenkrabber zijn een dodelijke valstrik geworden. Terry ontdekt dat hij en z'n vrienden het moeten opnemen tegen U'tluntla, de verschrikkelijke vampiergod die eeuwenlang in het gebouw zat opgesloten. Verliezen betekent dat het leger gruwelijke monsters zich over de stad zal verspreiden.

 

Celestin de maneslikker

Celestin de maneslikker

Bekijk in de webshop

Celestin, klaploper en dromer, werd achtergelaten bij zijn geboorte maar is rotsvast overtuigd van zijn nobele afkomst, en vastbesloten zijn plekje in de hogere kringen te heroveren. Daarvoor ziet hij maar een manier: trouwen met een hooggeboren erfgename. Na verschillende kortstondige avontuurtjes met adellijke jongedames heeft hij er zijn buik van vol om steeds maar als vluchtige bedgenoot en nooit als toekomstige echtgenoot te worden aanzien, en richt hij zijn pijlen op niemand minder dan prinses Pimprinula, de dochter van de koning. Celestin de maneslikker is een dubbeldik verhaal geschreven door Wilfrid Lupano (Alim de leerlooier, Moordenaar op maat, De Engelsman die niet van vuurwapens houdt) en getekend door Yannick Corboz (Verhoeven Brigade, De rivieren van het verleden).

 

Rock & Stone

Rock & Stone

Bekijk in de webshop

Caldoria een planeet vol rotsen en zand, lichtjaren verwijderd van de Aarde. Onder leiding van de Iawhé, een kunstmatige intelligentie, kwamen de machines in opstand. De mensheid werd bijna volledig uitgeroeid. Een jaar na de opstand ontmoet Stan, een jonge overlevende die ver van de stad woont, een zelfstandig opererende robot met een mysterieus doel. Zal het duo erin slagen om de loop van de geschiedenis te veranderen?  Rock & Stone is een dubbeldik compleet verhaal.