Met de nieuwe titels van deze week begint 2023 nu pas goed voor de stripliefhebber.

Spider-man King in black 1/2

Bekijk in de webshop

Iedereen weet dat het zwarte pak dat Spider-Man kreeg tijdens de Geheime Oorlogen uiteindelijk de gevaarlijke schurk Venom werd, maar wat gebeurde er voordat Peter Parker de sinistere geheimen van de symbiont ontdekte? Dit is een van die avonturen uit de tijd dat Spider-Man zijn zwarte pak droeg en het samen met Black Knight opnam tegen een groot kwaad uit de toekomst. Wie is Knull en wat willen zijn duistere volgelingen?

 

Spider-man King in black 2/2

Bekijk in de webshop

 

 

Symbiote spider-man collector pack

Bekijk in de webshop

Bevat het complete verhaal van Symbiote Spider-Man in het zwart en Symbiote Spider-Man, Alien Reality

 

De monniken van Bourgogne

Bekijk in de webshop

In het jaar onzes Here 1120 wordt de jonge Simon te vondeling gelegd bij een cisterciënzerabdij (spreek het maar eens uit :-)in de Bourgogne. Hij gebruikt zijn gedegen kennis van de natuur om wijn te leren maken, een vakgebied waarin hij uitzonderlijk begaafd is. Volg de grote rol die een cisterciënzerabdij in Bourgondië speelde bij de ontwikkeling van de wijnbereidingstechnieken in de middeleeuwen. De wijnstok wordt verbouwd sinds het begin der tijden en is sindsdien omgeven door geheimen.

 

De amforen van Pompei

Bekijk in de webshop

Het is het jaar 79, Pompeï. Onder de dreigende schaduw van de Vesuvius organiseert Ursina uit Pompeï, regelmatig feesten waar de wijn rijkelijk vloeit. Onder haar gasten weigert Valerius, waarschijnlijk een van de beste wijnbouwers in de regio, het geheim van zijn amforen door te geven. Daarmee wekt hij de jaloezie van Caietanus op. Wie weet wat deze laatste zal doen om in de gunst te komen bij de mooie Ursina? Is er nog tijd voor rivaliteit als de vulkaan de eerste signalen geeft van de toekomstige ramp?

 

Gebroken dromen
Nachtbloem 1

Bekijk in de webshop

Een verboden liefdesverhaal in het hart van het fascistische Italië. Zomer 1933, Venetië. Een meisje en twee jongens. Hans en Jacopo behoren beiden tot de elite, maar hun liefde wordt tegengewerkt door de politieke kampen waartoe hun families behoren. Jacobo is joods. Hans een vertegenwoordiger van het nazisme in Italië. Hoe kan hun relatie de culturele, sociale en politieke veranderingen van die tijd overleven? Een duister, elegant tweeluik, Nachtbloem gaat over een van de donkerste periodes in de geschiedenis door de roze bril van verboden liefde. Een menselijke tragedie over de tegengestelde kanten van de ziel: verraad & trouw, vreemdelingenhaat & idealisme, zuiverheid & gemeenheid, jaloezie & zelfverloochening.

 

Dolende zielen
Nachtbloem 2

Bekijk in de webshop

 

 

Wilde dieren - sc

Bekijk in de webshop

Een origineel noir-verhaal dat zich afspeelt in het New York van de jaren 1920, waar een onwaarschijnlijk paar detectives een mysterieuze moordenaar achtervolgt.  Ex-detective John Lord, net teruggekeerd uit WOI, wordt ervan overtuigd om een speciaal onderzoeksbureau, bekend als de UPI, opnieuw leven in te blazen om de gruwelijke dood van de oprichter, professor Winkley, te onderzoeken. Hij heropent samen met Clara Summers, een eigenwijze psychologiestudent, de U.P.I., de Unlimited Private Investigators. We volgen het onwaarschijnlijke duo tijdens hun onzekere, gevaarlijke zoektocht naar een duister verleden vol geheimen. De jacht op de mysterieuze moordenaar is geopend tijdens een wilde rit van de Big Apple naar de Bayou van Louisiana. Een jacht op de mens in zijn meest extreme vorm.

 

Duistere zoektocht - sc

Bekijk in de webshop

 

 

Noodweer
Black Panther

Bekijk in de webshop

Volg de nieuwe avonturen voor alle leeftijden van de koning van Wakanda! T’Challa moet zijn volk beschermen tegen gevaren van buitenaf en van binnenuit. Daarbij krijgt hij hulp van zijn briljante zus Shuri. Wanneer Wakanda wordt bedreigd door extreem weer, moeten Shuri en Black Panther in actie komen voordat er doden vallen. Wie of wat zit hierachter?

 

Spider-Man - Deadpool pakket

Bekijk in de webshop

Het web-wonder en de humor-huurling werken samen voor hun eerste serie ooit! Het is actie, avontuur en slechts een heel klein beetje romantiek in dit epische epos met ’s werelds grrotse superheld en die andere. Dynamischer dan dit wordt het niet

 

 

Batman White Knight Curse of 1/2/3

Bekijk in de webshop

Joker is terug en het is tijd voor zijn grote finale! Terwijl Batman twijfelt of hij bekend moet maken dat hij Bruce Wayne is, wil zijn oude vijand een eeuwenoude waarheid over Gotham en de familie Wayne onthullen. Samen met de mysterieuze Azrael en gesteund door de rijke elite opent de criminele clown de frontale aanval. Het jachtseizoen is begonnen.

 

De geur van macht
De geschiedenis van huis Capella 1/2

Bekijk in de webshop

De familie Capella is een van de grote namen in de parfumerie. Het is gevestigd in Grasse en staat bekend om de kwaliteit van zijn neuzen, die de samenstellers zijn van de beroemdste parfums. Maar om te bepalen welke tak van de familie de controle over het bedrijf zal overnemen woedt een oorlog over de opvolging.

 

De geschiedenis van huis Capella 2/2

Bekijk in de webshop

Terwijl de champagne vloeit bij de lancering van het nieuwe parfum Capella, smeden Pauline en Christian achter de schermen plannen om de teugels van het familiebedrijf in handen te krijgen. Helaas wordt hun project verstoord door de terugkeer van Claude. Net uit coma wil de patriarch van het parfumhuis de controle over zijn bedrijf.

 

De drie geesten van Tesla 1/3

Bekijk in de webshop

New York 1942, Er is nog steeds geen nieuws over Nikola Tesla, de enige wetenschapper die nog kan voorkomen dat zijn uitvindingen de wereld vernietigen. Geruchten over de landing van Duitse onderzeeërs aan de oostkust. Mysterieuze verschijningen en verdwijningen aan de oevers van de East River. Onder toezicht plaatsing van Edisons laboratorium door de FBI. Verschrikkelijke experimenten en geheime wapentesten door de Japanse strijdkrachten in de Stille Oceaan. New York zal spoedig worden ondergedompeld in de orkaan van gebeurtenissen die de rest van de wereld al teisteren. En er is nog steeds geen nieuws over Nikola Tesla, waarschijnlijk de enige wetenschapper wiens originaliteit en briljante uitvindingen de beslissende slag kunnen laten slaan in deze vernietigende oorlog! 

 

Magda ikklepotts deel 3/3

Bekijk in de webshop

Officieel woont de 19-jarige Magda Ikklepotts in Parijs om haar studie af te maken en werk te zoeken maar onofficieel is ze op zoek naar een heks die haar inwijding zou kunnen voltooien. Om de kost te verdienen, begint ze haar kennis te gebruiken om antiquairs op te lichten die zich de goederen van tovenaars hebben toegeëigend en bepaalde zogenaamd magische voorwerpen tegen een hoge prijs doorverkopen. Maar deze manier van leven staat op het spel als ze wordt gedwongen samen te werken met de politie.