De Saga titels komen as. zaterdag nog binnen.

 

minimensjes de noorman stripboekwinkel

De Minimensjes integraal 12

Bekijk in de webshop

De laatste integrale van De Minimensjes is in meerdere opzichten een must have voor wie volledigheid nastreeft. Dupuis stopte de vertaling namelijk na deel 41, het eerste van de vier gebundelde verhalen. De delen 42, 43 en 44 verschijnen dus voor het eerst in het Nederlands en dan tellen we uiteraard geen illegale uitgaven mee. Gedurende de drieënveertig jaar waarin Pierre Seron zijn personages tekende, leverde hij zijn lezers vierenveertig albums vol inventiviteit, humor en waanzin, die samen het formele laboratorium belichaamden dat het weekblad Robbedoes vormde. Tegelijk was hij een belangrijke speler in wat sommigen nu ‘het humoristische avontuur’ noemen, een heel bijzondere manier om realistische verhalen te vertellen die er zo niet uitzien. De Minimensjes is een reeks voor een auteur die groots dacht! 

 

eeuwig schaak de noorman strips

Eeuwig schaak

Bekijk in de webshop

U.S.A., East Harlem, New York. November 2005. Malcolm Malek Brown is zwart, arm en moslim. Hij komt net uit de gevangenis en probeert te overleven in een land dat vroeger zwarten al vijandig gezind was en nu ook moslims. Alexander Birke heeft de Shoah meegemaakt. Schaken is zijn passie. De twee mannen, die in niets op elkaar lijken, maken kennis in een kerk in Harlem. Malcolm maakt er schoon, Alexander komt er naar gospel luisteren.

 

Nicky Saxx SC 2 PSI - Onkruid manga winkel

PSI Onkruid

Bekijk in de webshop

Samen met haar vriendin, Elja, beleeft Nicky Saxx de meest uiteenlopende avonturen. Vanuit haar vuurtoren runt ze Kamer 666, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het oplossen van lastige zaken. In het eerste verhaal, “PSI”, krijgt onze heldin te maken met de verdwijning van Elja’s kleine nichtje, precies op de plek waar vijftien jaar eerder de jonge Timmy verdwenen is. Dit alles speelt zich af rondom een mysterieuze grot, waarin misschien wel een gruwelijk monster huist. In onkruid verloopt Nicky’s zeilvakantie heel wat minder rustig dan ze zich voorgesteld heeft. Ze wordt beschoten, belandt op een eiland waar criminelen de scepter zwaaien en heeft al haar moed en vindingrijkheid nodig om heelhuids te kunnen ontsnappen.

 

mangawinkel stripboekwinkle arnhem de noorman Een Engelse romance

Een engelse roman

Bekijk in de webshop

In Een Engelse romance biedt het Amerikaans-Franse duo Miles Hyman en Jean-Luc Fromental een frisse kijk op de smoezelige Profumo-affaire, die begin jaren 60 de Britse pers beheerste. De geschiedenis wordt verteld vanuit het gezichtspunt van Stephen Ward, de osteopaat die minister van Defensie John Profumo en callgirl Christine Keeler aan elkaar voorstelde en vervolgens de zondebok werd in een schandaal, waarin politiek, voyeurisme, afpersing, racisme en spionage zich vermengden tot een bruisende cocktail.

 

 de noorman stripboek winkel arnhem Bob evers 01. kabaal om een varkensleren koffer

Kabaal Om Een Varkensleren Koffer
Bob Evers

Bekijk in de webshop

Tijdens een wandelvakantie met Jan Prins is Arie Roos zo slim hun geld te vergeten. Dan vraagt een man in een open sportwagen hen of ze iets willen verdienen. In ruil voor dat geld moeten Arie en Jan een varkensleren koffer afleveren bij ene Buikmans in Pension Zeerust in Scheveningen. Maar voor ze de koffer kunnen overhandigen, worden ze overvallen door de geheimzinnige Groene Man, die er spoorslags met het ding vandoor gaat. Omdat de politie geen woord van hun verhaal gelooft, gaan Arie en Jan zelf op pad om het raadsel rond de varkensleren koffer en de Groene Man op te lossen. Ze krijgen te maken met autodieven, hazewind- en andere honden, nachtelijke achtervolgingen, een heuse zeeslag en vooral¿ met Buikmans!

 

noorman marvel strips manga winkel manga kopen arnhem

Chastity Blaze

Bekijk in de webshop

Chastity Blaze is een avonturenstrip die net zo spannend is als de outfits van de heldin kapitein Chastity P. Blaze van het United States Marine Corps. In een door de pulpbladen van de jaren vijftig geïnspireerd universum jaagt de mooie Chastity Blaze met dezelfde onpartijdige strengheid op ondeugende communisten, seksueel geobsedeerden, fanatieke nazi's die zowel pervers als dom zijn en alle vijanden van de American Way, maar dan in jarretellen.

 

asterix suske en wiske

Asterix bij de britten special katern

Bekijk in de webshop

Deze speciale editie van het achtste Asterix avontuur Asterix en de Britten heeft naast het reguliere verhaal een dossier van maar liefst 16 extra pagina's met schetsen, scenario's en leuke weetenswaardige achtergrondverhalen, waardoor het album 64 pagina's dik is, 

 

De vrouwen van de Nibelungen hild de noorman stripboekwinkel mangawinkel

De vrouwen van de Nibelungen
Hild

Bekijk in de webshop

Prinses Kriemhild groeit op in Bourgondië, onder het gezag van haar vader, koning Dankwart, en haar broers haar keuzes en levensweg worden door het koninkrijk bepaald. Na de dood van haar vader komt haar oudste broer Gunther op de troon. Als even later prins Siegfried van Santen op het Bourgondische hof arriveert, zijn de nieuwe koning en zijn broers diep onder de indruk van diens veelbezongen heldendaden, tot grote frustratie van Hagen, de belangrijkste diplomaat en raadsheer van het hof, die zo zijn eigen invloed op de koning ziet slinken. Koning Gunther heeft zijn zinnen gezet op een huwelijk met de meedogenloze koningin Brunhild in het verre Ysland en roept hierbij de hulp van Siegfried in. Als dank krijgt Siegfried de onwillige Kriemhild tot bruid. Wanneer Siegfrieds vijanden aan het hof tegen hem beginnen samen te spannen, ziet Kriemhild eindelijk haar kans om zich voorgoed van zijn gezag te kunnen bevrijden.

 

mangawinkel marvel strips de noorman stripboekhandel

Het geheim van de vijf vierkanten
Cliff Rendal

Bekijk in de webshop

Cliff Rendall 

- Het geheim van de vijf vierkanten

- Gevangenen van het Heelal

Bundel 1

Hardcover

 

de noorman

De banneling van nimmorac
Landce Barton

Bekijk in de webshop

 

 

olof noord mange stripboeken comics

Olaf Noord 1 Het uvuranavontuur

Bekijk in de webshop

Het geheim van de Jar-riris + Olaf Noord reist door de tijd 

 

olof noord mange stripboeken comics

Olaf Noord 2 het geheim van de jar tiris

Bekijk in de webshop

 

 

archie de man van staal manga en comics

Archie de man van staal 1

Bekijk in de webshop

Archie kreeg de naam pas laat in 1957. De strip begon in het weekblad Lion en werd simultaan gepubliceerd in Sjors van de Rebellenclub. Acht verhalen zijn nooit in boekvorm verschenen

 

archie man van staal

Archie de man van staal 2

Bekijk in de webshop

 

 

archie de noorman stripboekwinkel arnhem

Archie de man van staal 3

Bekijk in de webshop