Er hadden deze week nog een paar nieuwe titels moeten binnen komen maar vrees dat dat volgende week wordt,  ze zijn verdwenen. Een mooie zaak voor o.a. Rik Ringers om op te lossen :-)

 

marathon stripboekwinkel manga winkel arnhem

Marathon

Bekijk in de webshop

Het verhaal van een memorabele overwinning als sluitstuk van de Olympische Spelen in Amsterdam in 1928 Amsterdam, augustus 1928. Het publiek gaat uit zijn dak als ’s werelds steratleten aantreden aan de startlijn voor het bekronende evenement van de Olympische Spelen: de marathon. Weinigen merken de korte, tengere Algerijnse hardloper op  overdag een fabrieksarbeider  die de Franse trui draagt. Maar dat was voordat een sterke wind, krampen en 42.195 kilometer meedogenloze concurrentie samen een verbazingwekkende sensatie veroorzaakten.

 

Robert en Bertrand integraal 9 Luxe

Bekijk in de webshop

Geïnspireerd op de hoofdpersonages uit een negentiende eeuws toneelstuk start Willy Vandersteen in 1972 een nieuwe reeks op over twee lustige vagebonden, Robert en Bertrand. Aanvankelijk zijn de twee hoofdpersonages nog schelmen, maar al snel evolueren ze steeds meer tot voorvechters van recht, gelijkheid en vrijheid. Standaard Uitgeverij bundelt de eerste 65 verhalen nu in lijvige integrales in kleur mét een achtergronddossier. Deze integraal bevat volgende verhalen: De vloek van Hyavar, De magische handen, Gevaarlijke mummies, De Doodsbode, Offers voor Drosera I, Offers voor Drosera II en De Vondelinge.

 

Jan jans en de kinderen 70

Bekijk in de webshop

 

 

Donald Duck Pocket 338 - Een held als geen ander

Donald Duck een held als geen ander

Bekijk in de webshop

Een oude bekende ontsnapt uit de gevangenis en zint op wraak de superschurk Mad Ducktor! Terwijl SuperDonald hem weer achter tralies probeert te krijgen én zijn best doet om zijn identiteit geheim te houden, dreigt Mad Ducktor deze juist bekend te maken.

 

Donald Duck Pocket 337 - Junglekoorts

Donald Duck junglekoortst

Bekijk in de webshop

De familie Duck wil de jungle in! Kwik, Kwek en Kwak om de felbegeerde ontdekkersmedaille van de Jonge Woudlopers te verdienen, Donald om mee te doen aan het tv programma Junglekoorts en oom Dagobert is op zoek naar een oude tempel vol goud en de bron van de eeuwige jeugd. Maar de jungle is geen kinderspel.