De ouwe blauwe integraal

Bekijk in de webshop

De Ouwe Blauwe is een Belgische stripreeks getekend door François Walthéry en geschreven door Raoul Cauvin, uitgegeven bij Dupuis. De strip gaat over de rivaliteit tussen twee duivenmelkers. Een derde hoofdpersoon is de pastoor van het dorp. Het dorp is gemodelleerd naar Cheratte, waar Walthéry opgroeide en de strip speelt zich af tussen de twee wereldoorlogen. Walthéry kwam zelf uit een familie van duivenmelkers en de strip is genoemd naar een prijsduif van zijn vader. 

 

Chick bill integraal 14

Bekijk in de webshop

Deze integrale bundelt de laatste zes komische westernavonturen waarin we onder meer kennismaken met de verloofde van Chick Bill en Kid Ordinn meer te weten komt over zijn hooggeplaatste afkomst. En sheriff Dog Bull heeft last van hoogtevrees, maar volgens hem toch nog steeds meer van zijn adjunct sheriff Kid. Hierna verschijnt nog één enkele integrale, deel 0, met de allereerste avonturen toen de personages nog dieren waren.

 

De kleine paus pius 3,14

Bekijk in de webshop

Het conclaaf heeft zojuist een nieuwe paus gekozen in de persoon van Pius 3,14. De menigte gelovigen verzamelt zich en ontdekt een paus zo groot als drie appels, maar zeer kleurrijk! Hij is klein van gestalte, maar groot van hart. Zijne Heiligheid de paus wil van iedereen zijn, zonder uitzondering. Hij is zo nederig dat hij zijn pausmobiel heeft ingeruild voor een eenvoudige kinderwagen. En hij is zeven dagen per week bereikbaar op een gratis nummer! Vergezeld van Gontrand, zijn trouwe bisschop met een imposante lengte, beleeft Pius 3,14 enkele ongelooflijke avonturen, van plechtige audiënties tot fantasievolle zegeningen voor zombies, waaronder een onwaarschijnlijke redding van de wereld samen met Superhyperman. Deze kleine paus, Pius 3,14, zal zeker zijn stempel drukken! François Boucq, bekend van de western Bouncer, keert terug naar het satirische genre met deze korte verhalen over de kleinste paus in de geschiedenis.

 

Geboorte van een Walkure

Bekijk in de webshop

Elke legende heeft zijn waarheden. De legende van Alwilda komt uit de diepten van de Baltische Zee in Vikingtijden. Dit is het verhaal van een jong meisje dat in opstand komt tegen de Norglaw, een wet die haar verbiedt te erven of de koning op te volgen. Het is de eerste bekende daad van gewapende opstand door vrouwen in de geschiedenis. Alwilda wordt een walkure (vrije vrouw), gaat de zee op en kiest voor piraterij. Haar oorlogsepos zal eindigen in de legende van Alwilda. Nieuwe trilogie door de auteur van Vae Victis!, Kroniek der Barbaren, Ben Hur, Quetzalcoatl en andere favoriete historische reeksen.

 

De krant

Bekijk in de webshop

In 1781, tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog, verkoopt Nathan Prius kleine boodschappen in het leger van Washington waarin hij het nieuws aan het front vertelt. George Ellis stelt hem voor om zijn artikelen in zijn krant te publiceren, maar claimt al snel het auteurschap. Gekwetst door dit verraad besluit Nathan Prius zijn eigen krant te beginnen. Het levert de eerste pagina’s op van wat al snel een persimperium wordt, dat de decennia omspant en een bevoorrechte getuige van alle tijdperken wordt.

 

Nero en C de Hommages (box met 3 delen)

Bekijk in de webshop

Reeds 75 jaar prikkelen Nero en Marc Sleen de geesten van vele lezers, maar ook van andere creatievelingen. Vier auteurs kropen in hun pen en schreven en tekenden drie prachtige hommages aan het universum van Nero & Co: 

De zeven Vloeken – Kim Duchateau
De toet van Tut – Willy Linthout & Luc Cromheecke
De Hemeltergers – Kim Duchateau & Dirk Stallaert

Speciaal voor de 100ste verjaardag van Marc Sleen en de 75ste verjaardag van Nero verschijnen deze hommages in een mooie verzamelbox met een gesigneerde ex-libris van Dirk Stallaert.

Slechts beperkt leverbaar!

 

Robert en Bertrand integraal luxe 8

Bekijk in de webshop

Geïnspireerd op de hoofdpersonages uit een negentiende-eeuws toneelstuk start Willy Vandersteen in 1972 een nieuwe reeks op over twee lustige vagebonden, Robert en Bertrand. Aanvankelijk zijn de twee hoofdpersonages nog schelmen, maar al snel evolueren ze steeds meer tot voorvechters van recht, gelijkheid en vrijheid. Standaard Uitgeverij bundelt de eerste 65 verhalen nu in lijvige integrales in kleur mét een achtergronddossier. Deze integraal bevat volgende verhalen: De wraak van Zabor, Verschijningen, De eenhoorn, Het grote raadsel I, Het grote raadsel II, Vlucht naar Rochamps en Het spiegelbeeld.

 

Guillame Sorel collector pack

Bekijk in de webshop

De Dark Dragon Books Cluster Collector Packs bevatten een aantal complete verhalen in hetzelfde genre. Spreekt het ene boek je aan, dan is er een grote kans dat het andere verhaal ook jouw smaak is. Veel leesplezier! Drie albums, twee verhalen door Guillaume Sorel. Bluebells Wood & MacBeth, Koning van Schotland Guillaume Sorel Cluster Collector Pack Tekst & tekeningen: Guillaume Sorel

 

Marvel Action Spider-Man 1/2/3

Bekijk in de webshop

Beleef de avonturen van Spider-Man en zijn vrienden Miles Morales en Gwen Stacy! Peter Parker vecht tegen de grootste schurken, maar hoe overleeft hij het op school? Een nieuw begin voor de spectaculaire muurkruiper!