We gaan niet naar de Provence maar een weekje naar Griekenland :-)

 

Vakantie de noorman stripboekwinkel

 

macguffin de noorman stripboeken

Summer of love

Bekijk in de webshop

De zomer van 1967 loopt ten einde. Amerikaanse jongeren in San Francisco zoeken vrede en liefde in psychedelische drugs, terwijl opstanden de ghetto's van de grote steden teisteren. De agenten MacGuffin en Alan Smithee gaan de confrontatie aan met een mysterieuze criminele organisatie die een nieuwe burgeroorlog probeert te ontketenen in een Amerika dat meer verdeeld is dan ooit.
 

 

stripboekwinkel arnhem De Provence

De Provence

Bekijk in de webshop

Lavendelvelden en wijngaarden, oude dorpjes en prachtige steden, de zee en de bergen. In de Provence is werkelijk alles aanwezig om een gelukkig mens te worden. Dat heeft cartoonist Marec goed begrepen. Hij maakte van de streek zijn tweede thuis en deelt nu met ons zijn adressenboekje. De Provence leidt ons langs alle plaatsen waar de schoonheid en de kunsten hoogtij vieren. Naast zijn bijzonder sfeervolle schetsen en cartoons bevat deze liefelijke gids ook foto’s en fantastische verhalen over alle grootheden die hier neerstreken, mythische figuren zoals Edith Piaf, Coco Chanel en Le Corbusier. Een heerlijk en zinnelijk boek, waarmee je de Provence in je woonkamer brengt, maar dat evengoed kan dienen als leidraad voor je eigen reis naar dit wonderlijke Franse paradijs.

 

tex willer de noorman stripboeken arnhem

De schaduw neemt wraak
Tex Willer 18

Bekijk in de webshop

Vreemde fetisjen, schaduwen die in het donker aan het moorden slaan. Op het spoor van de ongrijpbare gebroeders Fortune, een moordende tweeling, stuiten Tex en zijn maten op een boodschap van een vermiste waarzegster aan een dode man. Iets over schaduwen en geesten. Het brengt onze wetshandhavers bij het mysterieuze Indian Carnival, een rondreizend circus met bizarre artiesten van Indiaanse afkomst. Wat verbergen ze? Wat gebeurt er die zondagmiddag in oktober met de onschuldige toeschouwers tijdens hun show aan de voet van Ghost Hill?

 

code kimono

7. A.M.N.
Code Kimono 7 - hc

Bekijk in de webshop

De piloten van de Franse marine zijn nog steeds verwikkeld in de heftige strijd tegen AlMountaqimoun, die het vanuit hun machtsbasis in Arakistan op de westerse wereld voorzien hebben. Hun leider, de salafist Tarik Ben Kadar, heeft een speciale hekel aan de Fransen, omdat zij twee van de leiders van de terroristische organisatie hebben weten te arresteren. Hij plant dan ook een reeks van bloedige aanslagen, zowel op Franse militaire doelen in het buitenland als op kwetsbare plekken in Frankrijk!

 

code kimono de noorman strips

7. A.M.N.
Code Kimono 7 - sc

Bekijk in de webshop

 

 

basisboek manga de noorman marvel en comics mangawinkel arnhem

Basisboek Manga (tekenen)

Bekijk in de webshop

In Basisboek manga legt Gecko Keck de basisbeginselen uit het van het tekenen van mangafiguren. Met Basisboek manga van illustrator Gecko Keck heb je een praktisch handboek in huis om de Japanse stripstijl goed in de vingers te krijgen. Keck gaat in op diverse mangastijlen, zoals chibi, shojo en shonen. Je maakt kennis met onderwerpen als de weergave van gezichten en handen, verhoudingen en beweging. Maar ook met verschillende kledingstijlen, perspectieven, lichaamshouding en kleurgebruik: alles komt aan bod. Het boek geeft aanwijzingen hoe je manga creatief kunt benaderen, maar bovendien biedt het inspiratie voor tekenaars die zich verder willen ontwikkelen en dieper willen ingaan op de details van manga. Dankzij eindeloos veel voorbeelden en variaties is dit basisboek geschikt voor iedere tekenaar die geïnteresseerd is in manga.