Red greek shuffle stripboekwinkel arnhem de noorman manga en comics

Red greek shuffle

Bekijk in de webshop

Bruisende thriller met verrassende, komische elementen. Californië. Er is een reeks vreselijke moorden gepleegd in de omgeving van het stadje Red Creek. In een paar weken tijd worden er talloze gruwelijk verminkte lijken gevonden, volgens de plaatselijke politie overduidelijk zo toegetakeld door wilde dieren. Als detective Guiseppe Peccato  die liever Johnny wordt genoemd ter plaatse arriveert om de zaak te onderzoeken, heeft hij het gevoel dat sheriff Thompson de misdaden ongeveer even belangrijk vindt als een paar oude sokken, omdat de slachtoffers tot etnische minderheden behoren. Afgezien van hun families hecht niemand veel waarde aan het trieste lot van deze ongelukkige Mexicanen en zwarte en inheemse Amerikanen. Niemand wil tenslotte belastinggeld uitgeven aan een handjevol dode, tweederangs Amerikanen. In samenwerking met journaliste Jane Sinner neemt Johnny Peccato de zaak ter harte. Van valse aanwijzingen tot hallucinante ontdekkingen, niets blijft het duo bespaard voordat ze het mysterie rond Red Creek kunnen oplossen. “Red Creek Shuffle” is een afdaling naar de diepste krochten van het Amerika van de jaren 1950, waar de American Way of Life de dienst uitmaakt en zorgeloosheid, gelukzalig optimisme, kunstmatige vreugde en milkshakes troef zijn. Alleen geldt hier dat hypocrisie en leugens alle bloedvergieten niet kunnen voorkomen.

 

 Judee Sill stripboekwinkel arnhem de noorman manga en comics

Judee Sill

Bekijk in de webshop

Meeslepend, psychedelisch verteld drama over de quasi vergeten zangeres. Door de scenarist van Blacksad en Corto Maltese. Als kind, zittend aan de piano in de bar van mijn vader, beeldde ik me in dat ik een ster was die door iedereen werd bewonderd. Vandaag weet ik dat er geen plaats is aan het firmament voor zo’n dromerig klein meisje. Een opstandige tiener, een recidivistische delinquent, een drugsverslaafde en een prostituee Judee Sill was al deze dingen en nog veel erger. Maar bovenal was ze een begenadigde zangeres wier stem en persoonlijkheid een onuitwisbare indruk nalieten op al wie haar hoorde en kende. Juan Díaz Canales en Jesús Alonso Iglesias onthullen dit dramatische, romantische en muzikale lot in een briljant scenario met het ritme van een partituur, bediend door een tekenstijl die de hippiejaren prachtig oproept dankzij adembenemende psychedelische verbeelding.

 

Marengo Het meest verziekte en vergiftigde proces ooit

Marengo Het meest verziekte en vergiftigde proces ooit

Bekijk in de webshop

Zeventien verdachten, zes moorden, vier moordpogingen en drie moorden tijdens de rechtszaak. Marengo is een van de grootste en meest spraakmakende rechtszaken in de Nederlandse geschiedenis. Dit liquidatieproces duurde bijna zes jaar en 142 zittingsdagen. Marieke de Witte en Aloys Oosterwijk hebben al die tijd verslag gedaan van dit monsterproces rondom hoofdverdachte Ridouan Taghi. Dit resulteerde in een indringend beeldverslag over wat zich binnen en buiten de rechtbank afspeelde. De tekeningen van Oosterwijk vertellen gedetailleerd wat er gebeurde in De Bunker, de zwaarbeveiligde rechtbank in Amsterdam-Osdorp, maar schetsen ook een confronterend beeld van het onvoorstelbare geweld waarmee het proces doorspekt is. De Witte doet op pakkende wijze verslag van een zich voortslepende strafzaak en alle gruwelijkheden die ermee samenhangen, waaronder de schokkende moorden op de broer van de kroongetuige, advocaat Derk Wiersum en misdaadjournalist Peter R. de Vries. 

 

Helden van het Volk 2 Het Laatste Experiment manga en comics stripboekhandel Noorman

Helden van het Volk 2 Het Laatste Experiment

Bekijk in de webshop

Slot van het sf-tweeluik. Ze hebben gezworen hun krachten te bundelen en die te gebruiken om de gemeenschap te dienen. Zij zijn de Helden van het Volk. Terwijl professor Tsu door heel China reist op zoek naar leerlingen, duikt in Shanghai een oude misdaadorganisatie op. Ondertussen worden inspecteur Wan en speciaal agent Shao geconfronteerd met een vreemde zakkenroller en een moordenaar die al meer dan vijftig jaar dood zou moeten zijn. Het is slechts een kwestie van tijd voordat al deze personages, wier lot onlosmakelijk met elkaar is verbonden, elkaar zullen treffen in de uitlopers van de Himalaya.

 

Konvooi SC 17 Bittere kou stripboeken boekwinkel mangawinkel arnhem

Konvooi SC 17 Bittere kou

Bekijk in de webshop

Nävis komt maar niet los van haar verleden. Nadat ze heeft ontdekt dat ze een zoon heeft, krijgt ze nu het dwingende verzoek van de Magister om een geheime missie uit te voeren. Ze moet uit een museum op een in een burgeroorlog verwikkelde planeet een voorwerp stelen, en laat dat nu uitgerekend de planeet Trijj 768 zijn, waar ze Clement Vildieu, de vader van haar zoon, heeft leren kennen.

 

familie kleester 3 stripboekhandel stripboekwinkel manga comics

De familie Kleester 3

Bekijk in de webshop

De familie Kleester staat bol van klassiek avontuur, misdaad en exotisme. Na een soloavontuur onder de titel Marc Kleester spoorde scenarist Jacques Acar tekenaar Édouard Aidans aan om er een reeks van te maken met een rondreizend gezinnetje documentairemakers naar het voorbeeld van Albert Mahuzier. Deze avonturier reisde met zijn gezin in Afrika rond om er documentaires te maken en daar achteraf voordrachten over te geven. Als globetrotters reizen de Kleesters naar zowat alle continenten en ze zijn in zowel jungles als woestijnen terug te vinden waar ze te maken krijgen met onder meer handelaars in roofdieren die allesbehalve vreedzaam zijn. Tussendoor beleefde pater familias Marc nog een paar afzonderlijke avonturen.

 

de noorman stripboekwinkel boekwinkel manga kopen arnhem

Wynona portfolio

Bekijk in de webshop

Portfolio met 6 prenten. Elke prent is genummerd en gesigneerd door Vano (Hans Van Oudenaarden). Genummerde oplage van 250 ex, in een omslag met Franstalige opdruk.