We moesten er even op wachten maar gelukkig zijn zojuist toch nog de nieuwe titels binnen gekomen.

 

stripboek Carbeau Barones & Bolides - 04 de noorman stripboekwinkel boekwinkel

Lotus Evija 
Carbeau Barones & Bolides 4 - sc

Bekijk in de webshop

Berli deint mee op de groene golf. Ze geeft Logan de opdracht al haar klassieke auto’s te elektrificeren, waar hij zich stevig tegen verzet, omdat je daarmee historisch erfgoed geweld zou aandoen. Maar ja, zij is de baas. Gelukkig voor hem dringt een Formule 1-test voor op het prioriteitenlijstje, volledig klimaatneutraal nog wel. Plus een auto expositie in Venetië, waar ook de oldtimers uit de Carbeau Collectie hun opwachting maken. Over historisch erfgoed in nood gesproken: Venetië kampt met overstromingen en dreigt nu door terroristen voorgoed kopje onder te gaan.

 

stripboek Carbeau Barones & Bolides - 04 de noorman stripboekwinkel boekwinkel

Lotus Evija 
Carbeau Barones & Bolides 4 Hc

Bekijk in de webshop

 

 

dirkjan scheurkalender 2024 dirk jan de noorman stripboekwinkel strips

DirkJan scheurkalender 2024

Bekijk in de webshop

365 dagen lang grappen en grollen van onze antiheld DirkJan verzameld in een jaarlijks terugkerend evenement De DirkJan Scheurkalender. Speciaal voor deze kalender maakt Mark Retera jaarlijks nieuwe cartoons. Nu helemaal in kleur!

 

Fokke en Sukke Scheurkalender 2024

Fokke & Sukke scheurkalender 2024

Bekijk in de webshop

Fokke en Sukke Scheurkalender 2024 De kalender met de grappigste eend en kanarie van Nederland. Zeven dagen per week scheuren! 

 

barista stripboekwinkel boekwinkel mangawinkel de noorman arn hem

Barista

Bekijk in de webshop

Barista! De feelgoodstrip van het jaar. Of je nu een koffieliefhebber bent, houdt van romantische verhalen of gewoon op zoek bent naar een feelgoodstrip, Barista biedt een heerlijke mix van al deze elementen. Het is een strip die je keer op keer met een glimlach achterlaat en je laat verlangen naar een bezoek aan het eigenzinnige koffiehuis waar liefde altijd in de lucht hangt.

 

Dating for Geeks 15

Self-care
Dating for Geeks 15 

Bekijk in de webshop

Dating. Als single op zoek naar de yin bij jouw yang, moet je wel. Maar wat als blijkt dat jouw droomman liever op de bank Netflixt & Chillt, dan samen met jou relaxt in een warm bubbelbad? Of als de rustgevende massages van je ideale vrouw meer aanvoelen als een fatality in Mortal Kombat? Dating for Geeks is een strip voor iedereen die iemand zoekt om helemaal zen mee te worden, iedereen die al iemand gevonden heeft om samen een rustige oase mee onveilig te maken, en iedereen die liever alleen hun eigen haar uit het doucheputje haalt.

 

manga arnhem

De onverwinnelijke Armada (pack)

Bekijk in de webshop

Op het einde van de 16e eeuw, in de periode van de Spaanse overheersing op zee, neemt de jonge Cori deel aan een Hollandse zeevaartexpeditie naar Indië. Het talent van Bob De Moor spat van elke pagina. Zijn aangeboren gave om zowel de personages als de zeeslagen te tekenen met een doorgedreven documentatielust maakt van dit indrukwekkende maritieme fresco een referentie van het historische beeldverhaal.

 

de belegerden lauweret

De belegerden 

Bekijk in de webshop

Inventieve thriller over gangsters, jongeren, kunst en een te ontruimen flatgebouw De veertienjarige Cirù is een gangstertje zoals alleen Zuid-Italië ze kan maken. Zijn lot lijkt helemaal uitgestippeld: de cel of de doodskist. Die nacht komt hij bij toeval terecht in de Onpi, een gekraakt gebouw, net wanneer de politie het omsingelt en besluit de weinige bewoners die er nog wonen het huis uit te zetten. Cirù moet beslissen weggaan en zich overgeven aan de autoriteiten, of blijven en zich verzetten aan de zijde van wie er woont.

 

 

De adem van de duivel

De adem van de duivel

Bekijk in de webshop

Ken Broeders levert met De adem van de duivel opnieuw een meesterwerk af. De herberg van Madeleine wordt gevangen in een mysterieuze mist, die niet meer verdwijnt. De mist lijkt zelfs het hele land te hebben getroffen. Mensen worden ziek, dieren sterven en planten verwelken op het land. En toch is de mist niet het grootste gevaar waar Madeleine aan zal worden blootgesteld.   

 

ekho walkure de noorman stripboekwinkel  boekwinkel manga

De Walkure van de fjorden
Ekho De spiegelwereld 12 Hc

Bekijk in de webshop

Ekhö is een spiegelwereld van de bestaande aarde. Onze steden en onze landen zijn daar terug te vinden, maar net even anders: er is geen elektriciteit, draken doen dienst als lijnvliegtuigen, metrowagons bevinden zich op de rug van vreemde duizendpoten. Maar het verbazingwekkendst zijn de preshaunen die eruitzien als knuffelbeestjes, maar die de teugels van deze wereld in handen lijken te hebben. Fourmille Gratule en Yuri Podrov zijn in Ekhö terechtgekomen en moeten daar hun plek vinden. Ondertussen wordt Fourmille regelmatig in bezit genomen door de persoonlijkheid van een recent overleden persoon. Maar wat doe je als de dode een mythisch figuur is, een Walkure? Er volgt een missie van Kopenhagen tot aan IJsland om een vervloekte ring te vernietigen en de wereld te redden die bedreigd wordt door duistere krachten.Maar is dat wel zo? Een grappig en uniek fantasieverhaal dat leidt tot aan de poorten van Walhalla.

 

ekho walkure de noorman stripboekwinkel  boekwinkel manga

De Walkure van de fjorden
Ekho De spiegelwereld 12 Sc

Bekijk in de webshop

 

 

S1ngle Make-over

S1ngle Make-over

Bekijk in de webshop

Als Nienke verliefd wordt op Rutger, de ex van Floor, dan brengt dat heel wat teweeg. Helemaal als Rutger haar liefde volmondig beantwoordt. Maar een stemmetje in Nienke zegt dat ze eigenlijk te min voor deze geweldige man. Daarom besluit ze tot een ingrijpende make-over. Zelfs haar vriendinnen Stella en Fatima ruilt ze in. Dat kan nooit goed aflopen.

 

Elsje De gezonken jurk -hc

Elsje De gezonken jurk -hc

Bekijk in de webshop

We schrijven het jaar 1653. De Nederlanden zijn in oorlog met Engeland. Een schip met een groot geheim over het koningshuis zinkt bij het eiland Texel! Elsje ontdekt samen met Dakota Jansen de schokkende waarheid. In dit album gaan Elsje en geheim agent Dakota op vijf missies: De BazookaCamera, De Complotten Fabriek, De Zwarte Rijder, De KernbomBoei en De Gezonken Jurk. Missies met gegarandeerd succes door Elsjes motto Niet denken, maar doen!

 

Elsje De gezonken jurk -hc

Elsje De gezonken jurk - sc

Bekijk in de webshop

 

 

dutch de noorman western strips boekwinkel

Een cowboy in de Peel
Dutch 1

Bekijk in de webshop

Hij werd gezocht in de Verenigde Staten. Hij zocht een uitweg en vond zijn roots in Nederland Dutch is een outlaw. Hij vocht in de Verenigde Staten tijdens de burgeroorlog tot hij deserteerde en wegvluchtte naar het land van zijn voorouders Nederland. Na een lange reis arriveert hij in een klein nietszeggend dorpje in de Peel, waar de mensen in alle vrijheid zouden leven. In plaats daarvan vindt hij dezelfde uitbuiting en onderdrukking terug waarvoor hij de nieuwe wereld was ontvlucht. Ger Apeldoorn en Anco Dijkman bundelen hun talenten voor de eerste western die zich afspeelt in de lage landen. Over een cowboy in de Peel en wat het betekent om vrij te zijn.

 

ucc dolores mangawinkel manga stripboeken

Het rode kristal
UCC Dolores 3 Hc

Bekijk in de webshop

Na de rampzalige ontsnapping uit Fort Messaoud, neemt de U.C.C. Dolores Mony en Kash mee naar een mysterieuze bestemming. Het schip, geërfd van generaal McMonroe, ontsnapt ternauwernood aan een Rasseth-aanval en de reis eindigt voor een enorme poort die de doorgang verspert naar het labyrintische hart van een dode maan. Daar bevindt zich het beruchte rode kristal waarvoor menigeen bereid is te doden. Zelfs als daarmee alle wetten, van welke god dan ook, worden overtreden. U.C.C. dolores is de nieuwe reeks van didier tarquin waarmee hij buiten het universum van troy treedt en zelf stripgeschiedenis schrijft.

 

ucc dolores mangawinkel manga stripboeken

Het rode kristal
UCC Dolores 3 Hc

Bekijk in de webshop

 

 

Diabolik

Diabolik 4

Bekijk in de webshop

Diabolik is een geniale misdadiger die gebruik maakt van maskers en vermommingen om zijn doel te bereiken. voor zijn nachtelijke avonturen draagt hij een zwart pak waarin alleen zijn ogen dan zichtbaar zijn. Een uitvinder en wetenschapper die zijn gaves gebruikt om zich te verrijken en daarbij geen middel schuwt getrained tot olypisch niveau en een meester in velen vechttechnieken. Zijn favorieten wapen is zijn mes, geruisloos en dodelijk maar hij schrikt niet terug om gas en vergif te gebruiken zowel om te verdoven als te doden. Diabolik word geholpen door eva kant, zijn geliede. Intelligent met het uiterlijk van en supermodel. Evenals Diabolik is ze bedreven in vele vechttechnieken en maakt ze ook gebruik van vermommingen en maskers om misdaden te plegen. ze heeft menigmaal het leven van Diabolik gered. Diabolik wordt voortdurend achtervolgt door de onkreukbare inspecteur ginko die er zijn levenswerk van heeft gemaakt om diabolik achter de tralies te krijgen. een ander wapen van diabolik is zijn jaguar e-type die hem en Eva menigmaal uit de problemen heeft gehaald.