Zojuist zijn de titels van Silvester binnen gekomen.

 

Dune, de officiële graphic novel van de film  de noorman stripboekwinkel stripboeken

Dune De officiele graphic novel van de film

Bekijk in de webshop

Dune is een mythische en emotioneel geladen heroïsche reis en is gebaseerd op de baanbrekende roman van Frank Herbert. Dune vertelt het verhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman met een lotsbestemming die hij zelf initieel niet kan doorgronden. Paul moet naar Arrakis, de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en zijn volk veilig te stellen. Ondertussen bevechten kwaadaardige krachten elkaar in een groot conflict over Spice, de kostbaarste grondstof ooit en enkel en alleen te vinden op Arrakis. Spice kan wellicht het grootste potentieel van de mensheid ontsluiten, maar enkel diegenen die hun angst kunnen overwinnen zullen overleven. Striplegende Bill Sienkiewicz, die in 1984 de originele Dune-strip voor Marvel tekende, keert terug naar het Dune universum en ontwierp de cover voor deze graphic novel. Het scenario werd bewerkt door schrijfster Lilah Sturges. Dit boek is getekend door Drew Johnson met inkleuring van Zid. Aanvullend is er artwork van de veelgeprezen Britse scifi- en striptekenaar John Ridgway (Doctor Who) en de legendarische Tim Sale (Batman: Long Halloween).

 

97Dune Huis Harkonnen 3 de noorman stripboekwinkel arnhem manga boekenwinkel

Dune Huis Harkonnen 3

Bekijk in de webshop

De tweede reeks van de officiële prequel van Frank Herberts baanbrekende Dune. Een graphic novel in 3 delen. De tweede reeks van de officiële prequel van het baanbrekende Dune. Een graphic novel in 3 delen. Atoomdreigingen en profetische visioenen, dodelijke vijanden, samenzweringen vol vernietiging en dood gekoppeld aan huwelijksaanzoeken en politieke spanningen. Een terroristisch aanslag verijdelt de plannen van Leto. Hij en anderen verkeren in groot gevaar en niet iedereen zal dat overleven! Noodlottige beslissingen en onvoorstelbare tragedies, ernstige beschuldigingen, moordplannen en een ongebruikelijke, maar toch trouwe familie. De Baron zal koste wat kost wraak nemen en Leto wacht een pijnlijk afscheid op het einde van deze succesvolle prequel.

 

De vergeten Bourgogne silvester de noorman stripboekwinkel

De vergeten Bourgogne 1

Bekijk in de webshop

Het verhaal van een bosrijke streek in Bourgondië en een mysterieuze fles die het gebied nieuw leven zou kunnen inblazen. De vergeten Bourgogne is een reeks van 3 complete verhalen. Het verhaal van een bosrijke streek in Bourgondië en een mysterieuze fles die het gebied nieuw leven zou kunnen inblazen. Manu, eigenaar van een perceel, is net als zijn vader vóór hem geobsedeerd door de wens om een superieure wijn te maken. Daarom huurt hij de wijngaard van Mollepierre, want hij is ervan overtuigd dat hier in de Mâconnais nabij Cruzille een groots wijnbouwgebied in vergetelheid is geraakt. Vervolgens neemt de droom van Manu vaste vormen aan, want de wijngaard is te koop. En dán vindt een vriend van Manu een partij oude flessen zonder etiket, naast een prachtige onbekende wijn uit 1959. Als Manu de wijn proeft, raakt hij zwaar geëmotioneerd; dit is namelijk de meest uitgelezen wijn die hij ooit heeft gedronken. Nu heeft Manu een bewijs, en meteen ook een obsessie hij móet terug naar de oorsprong van de wijn in die fles! De onderstokken die dit wonder mogelijk hebben gemaakt, wil hij opnieuw ter ere van zijn overleden vader planten in Mollepierre. Zo begint een onderzoek of, beter gezegd, een onvermijdelijke zoektocht. De vergeten Bourgogne is een reeks van 3 delen. Elk deel vormt een compleet verhaal.

 

BRZRKR stripboekwinkel noorman manga arnhem manga kopen

BRZRKR boek 1

Bekijk in de webshop

BRZRKR is het stripdebuut van Keanu Reeves, in samenwerking met Matt Kindt Ron Garney. BRZRKR is een bruut gewelddadig drieluik over het gevecht van een onsterfelijke krijger door de eeuwen heen. Een oorlog zonder einde. De man die enkel bekend staat als B. is half sterveling en half God, vervloekt en gedwongen tot geweld zelfs wanneer hij zijn geestelijke gezondheid hiervoor moet opofferen. Na eeuwenlang over de wereld te hebben rondgezworven, heeft de Berzerker misschien eindelijk een doel gevonden wanneer hij voor de Amerikaanse regering de strijd voert die voor iemand anders te gewelddadig en te gevaarlijk was. In ruil daarvoor krijgt B. het enige waar hij naar verlangt de waarheid over zijn eindeloze, met bloed doordrenkte bestaan en hoe hij daar een einde aan kan maken. BRZRKR is het stripdebuut van acteur Keanu Reeves (The Matrix, John Wick), in samenwerking met New York Times bestsellerauteur Matt Kindt en tekenaar Ron Garney. 

 

biggles integraal 4 luxe

Biggles integraal 4 luxe gelimiteerde oplage

Bekijk in de webshop

In 1965 start Willy Vandersteen, op vraag van Standaard Uitgeverij, een spannende avonturen- en spionagestrip op met majoor James Bigglesworth in de hoofdrol. Hij ontleent dit personage aan de jeugdboekenreeks van de Engelse schrijver-piloot W.E. Johns. Tijdens zijn opdrachten wordt de squadron leader en onkreukbare agent van de International Air Police bijgestaan door zijn vrienden Algy en Ginger. Standaard Uitgeverij bundelt alle 21 verhalen nu voor het eerst in lijvige integrales mét een achtergronddossier. Avonturen in dit deel: Mato grosso, Afrekening in Caïro, Oriënt Express, De terugkeer van Hawk en Het laatste konvooi.