Vorige week kondigde de Stripspeciaalzaak al aan dat niemand minder als Thomas Ducaju een hommage album gaat tekenen van  de Rode Ridder op scenario van Ronald Grossey.  Het album verschijnt in oktober en de mogelijkheid om in te schrijven voor deze luxes is tot eind juni.  De titel van dit album is De Mol en het is een nieuw verhaal. Meer zelfs, scenarist Grossey brengt daarin Johans schildknaap Koen terug uit de romans. Het album telt 40 pagina's en zal, naast de reguliere uitgave, uitgebracht worden in 2 luxe varianten. 

•    A4 formaat met binnenwerk in kleur plus 8 schetspagina's en een ex libris.  € 69,95
•   Formaat 260 x 340 met binnenwerk in zwartlijn en 16 pagina's schetsen plus twee ex librissen.  € 150,-


Wil je een van deze albums? Laat het de Noorman dan snel weten.
rode ridder luxe stripboekwinkel boekwinkel arnhem

 

rode ridder luxe stripboekwinkel boekwinkel arnhem

 

suske en wiske hippe hommels

De Hippe Hommels Suske en Wiske specials

Bekijk in de webshop

Onze vrienden komen als hippe hommels in actie wanneer Theofiel Boemerang iets te enthousiast reclame maakt voor Floraunakill. Alles wordt uit de kast gehaald om hem te stoppen. Al snel belanden Suske en Wiske in het jaar 1900 en zien ze hoe rijk de natuur toen nog was.

 

suske en wiske stripboekwinkel arnhem manga

Luke and Lucy The busy bumblebees

Bekijk in de webshop

 

 

Een laatste bom voor bommen berend de noorman stripboekwinkel

Een laatste bom voor bommen berend

Bekijk in de webshop

In het jaar 1672 wordt Nederland van alle kanten aangevallen door jaloerse buurlanden die uit zijn op de macht en rijkdom van ons land. In dit rampjaar wordt de stad Groningen belegerd door Bisschop van Münster Bernard van Galen, ook wel Bommen Berend genoemd. Als Jurre en Maartje met hun schoolklas een bezoek brengen aan het Museum aan de A belanden ze op mysterieuze wijze in het Groningen van 1672, waar ze hun voorouder helpen de stad te verdedigen. Maar zal het ze lukken om terug te komen naar hun eigen tijd? De strip Een laatste bom voor Bommen Berend is speciaal gemaakt voor de viering van 350 jaar Groningens Ontzet. IJsbrand Oost, striptekenaar, bekend van de reeks Max Miller, en Hans Lijklema, grafisch ontwerper en auteur van o.a. de succesvolle Free Font Index reeks, hebben de handen ineengeslagen om een avonturenstrip over deze historische gebeurtenis te maken. Voor beide auteurs, die nauw aan de stad Groningen verbonden zijn, was het een unieke kans om dit cruciale stukje vaderlandse geschiedenis voor een nieuwe generatie toegankelijk te maken.

 

Een laatste bom voor bommen berend de noorman stripboekwinkel

Een laatste bom voor bommen berend hc

Bekijk in de webshop

 

 

Asterix NL SPECIALE EDITIE 12 De Olympische Spelen

Asterix De Olympische Spelen 16 pagina's dossier

Bekijk in de webshop

Speciale edtie met nieuwe cover op beperkte oplage. In deze strip kregen de beide scheppers van Asterix weer een heel nieuw idee: Asterix wint de spelen zonder de toverdrank! Zoals in alle strips is ook hier een geniale inval het uitgangspunt voor een komisch avontuur. Picareske Romeinen en road-movies. Vanaf het begin van de serie vergezellen de lezers Asterix en zijn metgezellen op reizen die altijd weer een verrassing in petto hebben. In dit avontuur gaat het echter heel anders toe, hier rukt namelijk het hele dorp uit om medailles te gaan oogsten in Griekenland. Daardoor komen in dit verhaal karakters naar voren die tot nu toe een bijrol vervulden, zoals Nestorix, die hier volledig uit de band springt. En na de eerste aanzet van het rugby te hebben aanschouwd in Asterix en de Britten, zien we hier gestaafd door lachwekkende voorbeelden dat onsportieve praktijken ook in 52 v.Chr. reeds schering en inslag waren.

 

Het lied van de merel de noorman stripboeken manga arnhem

Het lied van de merel

Bekijk in de webshop

Er zijn bijna zeven decennia verstreken sinds de Tweede Wereldoorlog, maar de toekomst van de zeventienjarige Annick Vermeulen houdt waarschijnlijk verband met een geheim dat in die oorlog verloren is gegaan. Wanneer haar oma aan acute leukemie blijkt te lijden en een beenmergtransplantatie nodig heeft, blijkt geen van haar broers en zussen een match te zijn. Sterker nog, ze zijn niet eens verwant. Wanhopig op zoek naar een levende bloedverwant duikt Annick in het verleden, daarbij geholpen door een zestal koperetsen, het enige jeugdbezit van haar oma, en de naam van de maker ervan: Emma Bergsma. Annick komt er stukje bij beetje achter dat de achttienjarige verzetsstrijder Emma in 1944 hielp bij het redden van duizenden levens toen ze deelnam aan de grootste bankoverval in de Europese geschiedenis, vlak onder de neus van de Duitse bezetters. En dat zij ervoor heeft gezorgd dat Annicks oma als peuter de oorlog overleefde. Lukt het Annick om het oorlogsverleden van haar oma te ontrafelen en op tijd een donor te vinden?

 

 

Wonder Woman Historia 3 (van 3) de noorman stripboekwinkel boekwinkel marvel

Wonder Woman Historia 3/3 

Bekijk in de webshop

Duizenden jaren geleden ontstond er grote ontevredenheid onder koningin Hera en de godinnen van het Olympische pantheon ten opzichte van hun mannelijke tegenhangers. Ver van de goden bouwden zij een nieuwe samenleving waar zowel wonderbaarlijke als angstaanjagende daden plaatsvonden. Maar hun bestaan werd bekend toen de wanhopige Hippolyta het pad van de Amazones kruiste. Door verschillende gebeurtenissen ontstaat een allesomvattende oorlog in de hemel, en de geboorte van de machtigste beschermer van de aarde!

 

Pokemon - Avonturen in Stripvorm - De Ultieme Z-Move

Pokemon avonturen in stripvorm  De ultieme z-move

Bekijk in de webshop

In deze Pokémon graphic novel vind je 2 supercoole avonturen in stripvorm van Ash, Pikachu en de andere Pokémon. In Een gemaskerde strijd bundelt Ash de krachten met de Masked Royal voor een gevecht tegen de Wrekers! En in Kahuna gevecht reist Ash naar Ula'ula Eiland om de Eiland Kahuna Nanu uit te dagen voor een grote beproeving. Maar Nanu denkt dat Ash en zijn Pokémon daar nog niet klaar voor zijn. Kan Ash bewijzen hoeveel talent hij heeft en het gevecht winnen? Voor Pokémonfans vanaf 7 jaar!