de vuurpijl luxe de noorman

De vuurpijl Luxe

Bekijk in de webshop

Luxe uitgave.  80 jaar na de verschijning van deel 1 van de U straal krijgen we een vervolg op scenario van Van Hamme.

 

vaillant de noorman strips

Het doelwit
Michel Vaillant 13 sc

Bekijk in de webshop

Terwijl Michel Vaillant, Jean-Michel, Patrick en Françoise eindelijk uit de gevangenis komen, kondigt senator Warson aan leden van de Democratische Partij aan dat hij na de presidentsverkiezingen de politiek zal verlaten om zich volledig aan de autosport te wijden. Maar de situatie is nog lang niet onder controle. Want als Steve weet dat samenzweerderige extremisten in de schaduw werken om van zijn dood een voorbeeld te maken voor hun zaak, dan weet hij niet dat er al een datum is vastgesteld voor dat laatste.

 

de noorman stripboeken arnhem

Het doelwit
Michel Vaillant 13 hc

Bekijk in de webshop

 

 

de noorman stripboekwinkel mangawinkel manga kopen

Hypericon

Bekijk in de webshop

1998. Teresa, een briljante studente archeologie, krijgt een beurs en een baan in Berlijn om een grote tentoonstelling over de ontdekking van de graftombe van Toetanchamon voor te bereiden. Het werk waarop ze het vaakst een beroep doet, is het dagboek van Howard Carter. Ze ontmoet er Ruben, een jonge Italiaan die even dromerig als onberekenbaar is. Hij is naar Berlijn gekomen om plezier te maken. Naast verscheidene crisissen van het koppel - als gevolg van de chronische slapeloosheid van de jonge vrouw - en intieme momenten van hartstochtelijke liefde, speelt hun verhaal zich af tussen de Vallei der Koningen en de Berlijnse waanzin aan het einde van de twintigste eeuw. Wat zal de toekomst voor hen brengen? De tijdelijkheid van de dingen ligt Manuele Fior na aan het hart. Hij vertelt via deze romance over twee tijdperken die met elkaar geconfronteerd worden, zich met elkaar verstrengelen en weer met elkaar verbonden worden door het motief van de hypericon, de bloem der duizend deugden.

 

buck danny

Buck Danny integraal 13

Bekijk in de webshop

Een nieuw tijdperk breekt aan voor Buck Danny. Francis Bergèse nam de serie in zijn eentje over na de dood van Jean-Michel Charlier. Jacques de Douhet vergezelde hem voor een album, voordat hij de fakkel doorgaf. Bergèse blies de vertrouwde elementen van de serie nieuw leven in, maar de moderniteit verplichtte Buck Danny, Tumbler en Tuckson hun avonturen voort te zetten op nieuwe terreinen, volgens de evolutie van het geopolitieke toneel, van de val van de Berlijnse muur tot het Servisch-Bosnische conflict.  Bevat de volgende verhalen: - Het geheim van de Zwarte Zee - Het spooksquadron  - Verboden gebied - Strijd boven de bergen - De Mascotte (compleet kortverhaal)

 

Rik Ringers - Integraal 7

Rik Ringers integraal 7

Bekijk in de webshop

Wie kent hem niet, de beroemde journalist-detective van de stripwereld Rik Ringers! Klassieke onderzoeken, sciencefiction, schijnbaar fantastische verhalen: doortastend en scherpzinnig baant de onstuimige verslaggever van De Wachter zich een weg langs alle gevaarlijke valstrikken op zijn pad.

 

Koolstofatomen en steroïden rommelgem

Koolstofatomen en steroiden 
Rommelgem 3 - sc

Bekijk in de webshop

Pancratius Edelhart Ladislas Philippus, graaf van Rommelgem: een eeuw van ontdekkingen, uitvindingen en avontuur! Herfst, 1951. Margaret Sanger, een ietwat excentrieke Amerikaanse, arriveert in het kasteel van Rommelgem. Deze pionier in geboortebeperking heeft gehoord over Pancrasius’ onderzoek naar anticonceptie. De graaf besluit haar te vergezellen naar Boston voor een ontmoeting met de hoofden van een laboratorium dat deze wonderpil kan ontwikkelen. Maar er staan de twee wetenschappelijke pioniers veel valkuilen te wachten. Een fascinerend historisch wetenschappelijk avontuur waarin de graaf van Rommelgem opnieuw bewijst dat hij op de een of andere manier betrokken was bij alle ontdekkingen en uitvindingen van de twintigste eeuw.

 

Koolstofatomen en steroïden rommelgem

Koolstofatomen en steroiden 
Rommelgem 3 - hc

Bekijk in de webshop

 

 

Zaroff 2 cde noorman manga en stripboek winkel

De wraak van Zaroff

Bekijk in de webshop

In de tien jaar dat hij er woont, bleven de Verenigde Staten flink onder Zaroffs verwachtingen. Een paar criminelen, zwervers klein wild dat 's werelds grootste jager onwaardig is. Maar Uncle Sam biedt hem een nieuw jachtgebied aan zijn geboorteland Rusland, waar de nazi’s net binnengevallen zijn. Daar moet Zaroff een fysicus vinden die verdwaald is te midden van deze roofdieren van het Derde Rijk. Hun wreedheid wordt alleen geëvenaard door die van Zaroff zelf. En hoe gevaarlijker het spel, hoe gevaarlijker Zaroff wordt.

 

scratch blijf hier de noorman stripboekwinkel arnhem

Ik blijf hier (trondheim - Chevilaard)

Bekijk in de webshop

Roland heeft een perfecte vakantie gepland voor Fabienne  alles is al georganiseerd, vooruitbetaald en nauwkeurig in een schrift genoteerd. Een heerlijke week aan de kust om hun toekomst samen te bespreken. Ze staan op het punt om hun koffers naar hun appartement te brengen. Maar plots is ze alleen. Verbijstering, ontkenning. Tegen alle verwachting in besluit ze te blijven. Een ontroerende kijk op leven en dood en de vele verschillende manieren waarop wij daar als mens mee omgaan.

 

ESTHER VERKEST - 17: ROEKELOOS ROOD

Roekeloos rood

Bekijk in de webshop

De nieuwe Esther Verkest 17 is een feestnummer want Esther mag 20 kaarsjes uitblazen! 

 

de dooie

De Dooie

Bekijk in de webshop

Als zijn lichaam niet door een priester wordt gezegend, gaat Joseph niet naar het paradijs!  Ach! Hij is er al, in het paradijs. Gezien de stank die hij hier verspreidt, moet hij daar al een tijdje zijn!