Zojuist zijn toch nog de nieuwe silvester titels binnen gekomen.

 

Angel Wings 08 Anything goes de noorman stripboekwinkel manga winkel arnhem

Anything goes
Angel wings 8

Bekijk in de webshop

Februari 1954. In Korea is na vier jaar bloedige strijd een broze wapenstilstand getekend. De oorlog staat even stil voor duizenden GI's, maar de situatie is gespannener dan ooit en er dreigt zelfs een nucleair conflict. Intussen gaat het er op de Amerikaanse bases levendig toe. Ook al omdat Marilyn Monroe, op huwelijksreis in Japan met haar nieuwe echtgenoot, de beroemde honkballer Joe DiMaggio, een ommetje maakt via het Land van de Ochtendrust voor een bezoekje aan enkele legerkazernes om er het moreel van de troepen wat op te krikken. En met groot succes! Tijdens concerten en ontmoetingen met het publiek straalt haar ster voor de verlustigde blikken van de soldaten. Maar zou Miss Monroe ook niet een ideaal doelwit vormen om het moreel van Amerika een slag toe te brengen? Dat is buiten de koelbloedigheid van Marilyn zelf gerekend, voor wie, ondanks alle risico’s, the show must go on! 

 

Hauteville house 20 de noorman stripboeken en manga arnhem

Marine terrace
Hauteville house 20 

Bekijk in de webshop

Parijs zit midden in de revolutie. De Republikeinen, die zich hebben verschanst in het Élysée-paleis, hebben barricades opgeworpen tegen de aanval van de keizerlijke troepen. De situatie lijkt gedoemd, maar dan kondigen Gavroche en Églantine aan dat ze misschien een oplossing hebben. Ze onthullen het geheim dat ze al sinds hun puberteit en ballingschap in Jersey bewaren: hun ontmoeting met de geest van Léopoldine, in een huis met de naam Marine Terrace. Dit is het begin van de vijfde cyclus.

 

orde drakenridders de noorman strips manga marvel comis

De heldendaden van de derde armada

Bekijk in de webshop

Een jonge miniem van de Orde van de Drakenridders vlucht na een vreselijk gevecht. Ze is gedeserteerd en ter dood veroordeeld. Ze ontdekt een complot dat de militaire, keizerlijke vloot bedreigt. Ze wordt in de gevangenis gegooid en sterft van de honger, maar grift in de muur de details en de naam van de verrader. Het lot van de beschaving zal afhangen van de identiteit en de moraal van de volgende gast van deze cel.

 

moriarty de noorman stripboekwinkel arnhem mangastore manga strips marvel

Mechanisch imperium

Bekijk in de webshop

Londen 1899, de beroemde detective Sherlock Holmes bewijst in de loop van één kaartspelletje dat de Eerwaarde Gibbs, een pokerspeler die nacht na nacht de Britse adel ruïneert, niets minder is dan een geprogrammeerde automaat. Holmes vermoedt dat een kwaadaardig genie achter dit technologisch hoogstandje zit professor Moriarty. Met de hulp van zijn vrienden, Doctor Watson en Winston Churchill, begint de bekendste bewoner van Baker Street aan een nieuw en dodelijk duel tegen zijn grootste vijand. Ieder deel van M.O.R.I.A.R.T.Y. is een compleet verhaal, geschreven door Fred Duval en Jean-Pierre Pécau (Wollodrïn, Uur U). Dit deel is getekend door Stevan Subic (Tarzan).