Er zijn nog enkele titels zoals baard en kale onderweg maar wel zojuist binnen gekomen  o.a. de nieuwe trigie integraal deel 6.

 

Trigië Integraal 6 - Het Keizerrijk Trigië

Trigië Integraal 6 - Het Keizerrijk Trigië

Bekijk in de webshop

In het zesde deel van de complete heruitgave van De opkomst en ondergang van het Keizerrijk Trigië krijgen Keizer Trigo en zijn familie te maken met een moordende mummie, een schurk met bovennatuurlijke gaven, een toekomstvoorspellende mangoorhoeder, monsters uit een microscopische wereld, een burcht vol geheimen, een machine voor look-a-likes, een planeet vol gevangenen, een terroristische aanslag en een aanval van een buitenaardse verstekeling. De opkomst en ondergang van het Keizerrijk Trigië is een avontuurlijke sciencefiction-reeks van Michael Butterworth en Don Lawrence, die tussen 1968 en 1977 werd voorgepubliceerd in de bladen Sjors en Eppo. In de jaren daarna verschenen er diverse albums waarin de verhalen al dan niet in hun oorspronkelijke volgorde werden herdrukt. Dit is het zesde deel van een nieuwe zevendelige integrale uitgave. Alle pagina’s werden gereproduceerd vanaf de originele strippagina’s, drukfilms en publicaties uit de jaren 60-70. Dit album bevat, naast een uitgebreid ‘making of’ dossier, de verhalen De gestolen formule, De vloek van de mummie, De voorspelling van Narri, De microscopische wereld, Het geheim van de Abandonburcht, De planeet der ballingen, Het complot en Het mysterie van de Tarron-maan. Daarnaast is er een geïllustreerd lexicon van de diersoorten van Elekton. Na jarenlang onopgemerkt te hebben gewerkt als broodtekenaar in de Britse stripindustrie, werd Don Lawrence in één klap wereldberoemd met De opkomst en ondergang van het Keizerrijk Trigië. Het was de eerste grote strip die hij in kleur schilderde en de opmaat naar de Nederlandse reeks Storm, die hij vanaf 1975 maakte voor het stripblad Eppo. Zijn gedetailleerde tekeningen, uitgevoerd in zijn eigen ongeëvenaarde stijl, spreken nog steeds tot de verbeelding. Zijn expressief kleurgebruik en groot gevoel voor sfeer en effect, maakte Don Lawrence tot een icoon binnen de stripwereld.

 

mangawinkel stripboekwinkel de noorman

Kogel voor een kruisridder

Bekijk in de webshop

Perris, 2323. Bijna 300 jaar na een wereldwijde kernoorlog heeft de mensheid de draad weer opgepikt. Zowat alles wat rest van de wereld heeft zich verzameld in megasteden die gebouwd zijn op de puinhopen van wat ooit Europa was. Rik De Ridder en Lynn Moon werken voor een ultrageheime overheidsorganisatie, die criminelen klist die zich proberen te verrijken door naar het verleden te reizen. Hun kinderen, de drieling Emily, Cleo en Alex, hebben geen flauw benul van het geheime leven van hun ouders. Tot Alex iets vreemds ontdekt.