boekwinkel One shots Gone with the wind stripboeken arnhem

Gone with the wind 1/2

Bekijk in de webshop

Scarlett O’Hara, een jonge vrouw uit een gegoede familie in Atlanta in het zuiden van de Verenigde Staten, leidt een rustig en comfortabel leven. Ze heeft lef en weet wat ze wil. Wanneer de Burgeroorlog uitbreekt in 1861 zakt de grond onder haar voeten weg en moet ze plots zware verantwoordelijkheden dragen. Maar te midden van dood en verderf durft Scarlett nog van liefde te dromen de liefde voor Ashley Wilkes, die verloofd is met iemand anders, maar voor wie ze stiekem nog steeds een vurige liefde koestert. Wanneer de charmante outlaw Rhett Butler op het toneel verschijnt, gaan de kaarten weer helemaal anders liggen in haar zoektocht naar geluk. Met zijn bewerking van de beroemde roman van Margaret Mitchell en zijn prachtige afbeeldingen van deze cultpersonages, tilt Pierre Alary dit tijdloze werk naar een ander niveau.

 

de blauwbloezen stripboeken arnhem manga kopen Vuur en ijs

Vuur en ijs
Blauwbloezen, De 67 

Bekijk in de webshop

Sergeant Chesterfield en Kapitein Stark worden beide getroffen door posttraumatische stressstoornis. De behandeling? Geweld en lawaai vermijden. Ze worden onherroepelijk van het front weggehaald. De Blauwbloezen krijgen de opdracht van generaal Alexander om een zekere Jeremiah Clure, een cartograaf die de Indiaanse gebieden in kaart moet brengen, te begeleiden. Het probleem? Clure blijkt een trotse anarchist te zijn.

 

Lefranc 34  de noorman stripboeken manga arnhem stripboekhandel

De weg naar Los Angeles
Lefranc 34

Bekijk in de webshop

Actrice Margareth Morrison is een begrip in Los Angeles. De ster is bekender dan de grootste merken. Het is dus niet verwonderlijk dat Bob Garcia, een bevriende celebrity journalist van Lefranc, naar de Verenigde Staten trekt om een dubbelganger van de actrice te ontmoeten, in de hoop ook de echte te kunnen spreken. Maar wanneer Garcia plots verdwijnt in Los Angeles, reist Lefranc zelf naar Hollywood, met een dubbel doel zijn vriend vinden en onderzoeken wie Margareth Morrison kwaad wil doen.

 

One shots  Kuifje Hommage album de noorman stripboekwinkel boekwinkel manga arnhem

Kuifje Hommage-album

Bekijk in de webshop

In 2023 viert uitgeverij Le Lombard haar 77ste verjaardag. Ter gelegenheid van deze bijzondere verjaardag brengen ze een speciaal en eenmalig Kuifje-magazine uit. Deze prestigieuze uitgave telt 240 pagina’s korte verhalen die speciaal werden geschreven en getekend ter ere van het magazine dat een belangrijke stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van de strip. Talloze auteurs maakten een hommage aan de verschillende helden die generaties striplezers hebben doen dromen.

 

Fratres Furentes De weg van het zwaard 1 stripboeken stripboek arnhem de noorman

Fratres Furentes
De weg van het zwaard 1 - hc

Bekijk in de webshop

Lento de strateeg, Sutura de vurige. De fratres furiosa zijn beroemd en berucht in de arena’s. De toekomst lacht hen toe, want ze zijn geselecteerd voor de spelen in het Colosseum. Rome. Dé kans om naam te maken en om hier en daar een duit te verdienen buiten het legale circuit. Maar in de achterbuurten is geweld niet zomaar voor de show. Daar wordt gevochten op leven en dood. Het publiek wil koppen zien rollen.

 

Fratres Furentes De weg van het zwaard 1 stripboeken stripboek arnhem de noorman

Fratres Furentes
De weg van het zwaard 1 - sc

Bekijk in de webshop

 

 

Drager Het sporenseizoen de noorman stripboeken boekwinkel strips marvel en comics manga

Het sporenseizoen
De Drager 4 

Bekijk in de webshop

Minerva heeft haar geliefde terug, maar zijn geest behoort nog steeds toe aan de Koningin van de Dragers. En de voorraad van het serum dat hem zijn menselijkheid kan teruggeven, slinkt zienderogen. Minerva heeft geen keus meer voor haar zoon Iram was het te laat, maar als ze Kivan wil redden, moet ze het schip terugvinden en de Koningin doden. Tenminste, als de horde Dragers, de Natuur of haar mysterieuze achtervolger haar niet eerst doden.

 

tango De pijl van Magellaan de noorman stripboekwinkel stripboek strips

De pijl van Magellaan
Tango  7 hc

Bekijk in de webshop

Na een aantal lange maanden op zee meren Tango en Mario aan in Manilla. Mario wil een korte tussenstop houden alvorens het anker uit te gooien in een afgelegen baai, maar dat is buiten Tango gerekend. Die wil op schattenjacht. Hij gaat op zoek naar de helm van Magellaan en de pijlpunt die hem doorboorde. De reis van de grote zeevaarder eindigde in de Filippijnen, maar Tango zou wel eens hetzelfde lot beschoren kunnen zijn. De relikwieën bevinden zich immers op een eiland dat niet zo happig is op speurneuzen zoals hij.

 

tango

De pijl van Magellaan
Tango  7 hc

Bekijk in de webshop

 

 

adler

De laatste keuze
Adler de tweekoppige adelaar 5 sc 

Bekijk in de webshop

Nadat de Amerikanen in Normandië zijn geland, geeft Hans Raeder zijn nederlaag niet toe. Hij is niet langer geïnteresseerd in het lot van het Reich, maar in dat van zichzelf. Ook al hebben hij en James hun eigen lichamen teruggekregen, ze blijven op onverklaarbare wijze met elkaar verbonden. Als ze bij elkaar in de buurt zijn, wisselen ze onvrijwillig toch flitsen van emoties uit. Hans besluit deze kracht te gebruiken om James te vinden en te doden, zodat de Amerikaan nooit meer in hem kan wonen.

 

manga

De laatste keuze
Adler de tweekoppige adelaar 5 hc 

Bekijk in de webshop

 

 

Tweekoppige adelaar, De - Eagle - SC 5 - De laatste adelaar

De laatste adelaar
Eagle de tweekoppige adelaar 5 sc 

Bekijk in de webshop

Juni 1944, de landing in Normandië is in volle gang, de zweefvliegtuigen van het Amerikaanse leger hebben hun missie voltooid. James heeft voet gezet in Frankrijk, de eerste stap in zijn zoektocht naar Esther, zijn grote liefde die probeert te overleven in Duitsland. Zijn lot blijft verbonden met dat van zijn alter ego, de duivelse Hans, die zijn plannen opnieuw wil dwarsbomen. Een reis vol valkuilen, van België via Nederland naar München, waarna slechts een van de twee zal overwinnen.

 

Tweekoppige adelaar, De - Eagle - SC 5 - De laatste adelaar

De laatste adelaar
Eagle de tweekoppige adelaar 5 hc

Bekijk in de webshop

 

 

De ruiterlijke confessies van dragon Dragon  Belgie 1792-1793

De ruiterlijke confessies van dragon Dragon 2 - België, 1792-1793

Bekijk in de webshop

De Franse Republiek heeft net haar Belgische buren verlost van het Oostenrijkse juk. Danton en dragon Dragon zien hun kans schoon om de meest prestigieuze kunstwerken van de Lage Landen te stelen. Maar hoe maak je als eersteklas lafaard kans om fortuin te maken tussen de Belgen die in opstand komen en de Oostenrijkers die in de tegenaanval gaan? Hoe dan ook, hij mag zijn hoofd niet verliezen, in tegenstelling tot bepaalde Parijzenaars op datzelfde ogenblik.

 

Suske en Wiske Junior  Opgeruimd staat netjes de noorman

Suske en Wiske Junior 12 - Opgeruimd staat netjes

Bekijk in de webshop

Tekenaar Charel Cambré en scenarist Kim Duchateau duiken de kindertijd van Suske en Wiske in, en laten hen doldwaze grappen en grollen beleven. Vol verbazing kijken Suske en Wiske Junior samen de wereld in, en beleven ze korte maar krachtige komische avonturen. Wiske bekijkt de dingen op haar manier, Suske op de zijne. De ideale strip voor jonge lezers, van twee ervaren striprotten met een geweldig gevoel voor humor.

 

boekwinkel stripboekwinkel de noorman strips stripboeken manga arnhem

Vlucht naar het licht
Galaxa 5 

Bekijk in de webshop

Na de vernietiging van de stad Mardiavel keert Galaxa terug naar Raddish. Daar verslaat ze met het magische zwaard Tintor dat ze in Mardiavel heeft buitgemaakt de immense draak Kaloch. Maar het wapen heeft een keerzijde. Het is een gift van Bahaal die nu blinde gehoorzaamheid van haar eist. Galaxa weigert en ontdoet zich van Tintor, maar dat zet al snel een reeks vreselijke gebeurtenissen in gang die Galaxa zwaar treffen en onomkeerbaar blijken. Zo komt ze opnieuw in de problemen en lijkt het einde dit keer onafwendbaar. Gelukkig duiken er een aantal oude bekenden op die trachten Galaxa weer op het goede spoor te zetten. Maar daarvoor moeten eerst een aantal pittige hindernissen genomen worden.

 

boekwinkel stripboeken arnhem manga  De wereld rond met de Kiekeboes

 De wereld rond met de Kiekeboes

Bekijk in de webshop

Naar ondertussen goede jaarlijkse gewoonte verschijnt een dubbelalbum van de Kiekeboes. De wereld rond met de Kiekeboes bevat naast een reisdossier ook de albums: Black e-mail en De Himbagodin.

 

De Kampioenen 127 De geheimzinnige dief stripboekwinkel strips manga de noorman arnhem

F.C. De Kampioenen 127 - De geheimzinnige dief

Bekijk in de webshop

Tijdens een verjaardagsfeest voor Neroke duikt er plots op mysterieuze wijze een ring op in een Bomaworst. Hoe is die daarin terechtgekomen? Iedereen vraagt het zich af. Wanneer het nieuws bekend raakt, keldert de verkoop van Bomaworst. De ring blijkt bovendien verdwenen te zijn uit een juwelenkistje van Boma. Hoe is hij dan in de worst terechtgekomen? Markske heeft er een theorie over en denkt het raadsel te kunnen oplossen. Maar dan verdwijnen er nog meer juwelen en kostbaarheden. De zaak van de diefstallen blijkt niet zo eenvoudig als Mark het zich voorstelt. Er zou een ekster in het spel zijn, maar klopt dat wel? En wat doet de geheimzinnige orgelman met het aapje in de buurt van de Kampioenen?