Robilar Beestenburcht boekwinkel

Beestenburcht
Robilar 3 sc

Bekijk in de webshop

Opstand op de boerderij! De boerderijdieren willen niet meer opgegeten worden! Om een einde te maken aan deze nieuwe crisis, kan de prins een beroep doen op een excellente diplomaat Robilar natuurlijk! De hele boerderij draait vierkant! De dieren namen de wapens op en hebben pater Riflon en zijn vrouw gevangengezet. De prins wordt gedwongen om vegetariër te worden en stuurt Robilar op onderzoek uit. Op de boerderij aangekomen leert Robilar dat de rebellen een einde eisen aan de consumptie van vlees. Onze geliefde kat staat klaar om het recht op vleesconsumptie met de wapens in de hand te verdedigen. De missie van Robilar verandert echter al snel in een onmogelijke opdracht. Robilar, de meesterlijke kat is hilarisch getekend drieluik van David Chauvel (Wollodrïn) en Sylvain Guinebaud (Detectives)!

 

Robilar Beestenburcht manga en comics

Beestenburcht
Robilar 3 hc

Bekijk in de webshop

 

 

Het zandvolk Allan Mac Bride 7 sc

Het zandvolk
Allan Mac Bride 7 sc

Bekijk in de webshop

Avonturen vol mysteries en historische verwijzingen voor archeoloog Allan Mac Bride die in de jaren dertig de wereld rondreist op een wervelende zoektocht naar sporen van verdwenen beschavingen. Dit album is een afgerond verhaal dat zich afspeelt in de Gobiwoestijn (tussen Mongolië en China). Tijdens archeologische opgravingen merkt Allan Mac Bride dat een van zijn collega’s zich vreemd gedraagt. Dan worden zij tweeën gevangengenomen door een lokale tiran. De collega, die denkt dat ze het niet gaan overleven, vertelt Allan de ware reden van zijn aanwezigheid in Mongolië hij is op zoek naar een vermaarde stad met gouden daken. Ze zullen moeten ontsnappen.

 

Het zandvolk Allan Mac Bride 7 sc

Het zandvolk
Allan Mac Bride 7 hc

Bekijk in de webshop

 

 

manga stripboeken

De laatste race
Atalante 13 

Bekijk in de webshop

Het is de laatste race voor Atalante. Maar blijft ze ongeslagen? Een op het eerste gezicht tragisch einde van de cyclus, maar wel boordevol verrassingen. Atalante neemt deel aan haar laatste race en belooft te trouwen met degene die haar kan verslaan. Maar ze laat een van de deelnemers, op wie ze verliefd is, winnen. Door te vissen in haar tempel ontketent het paar de woede van Aphrodite, die hen in leeuwen verandert. Voor iedereen, en vooral voor haar trouwe metgezel Pyros, is Atalante niet meer dezelfde.

 

Arcana 04

De kring van Patmos 1/2
Arcana 4

Bekijk in de webshop

De wereld staat in brand. New York, Jeruzalem en Rome worden tegelijkertijd geplaagd door een reeks uitzonderlijke moorden en brute aanslagen. Het lijkt erop dat er spelers betrokken zijn bij deze vreemde gebeurtenissen. Terwijl Stargate agent Walter op onderzoek uitgaat in New York en daar een deel van zijn verleden blootlegt, vertrekt Mood richting Jeruzalem. Arcana is een reeks van tien delen en speelt zich af in de wereld van De Verborgen Geschiedenis en Major Arcanum. Getekend door Bojan Kovacevic (Arctica).