Wie me raakt stripboekwinkel de Noorman boekenwinkel arnhem strips

Wie me raakt

Bekijk in de webshop

Een eigentijds verhaal over de dialoog tussen een veertigjarige vader en zijn dochtertje, en hoe die zijn hele kijk verandert op de realiteit die hem omringt. Vijf jaar geleden werd Elisa geboren. En op een avond, bij gebrek aan voorleesboek bij het slapengaan, verzint Fabien samen met haar een fantastisch verhaal. De volgende dagen werpen ogenschijnlijk toevallige gebeurtenissen hem terug middenin het avontuur dat ze samen hebben bedacht. Hoewel hij beseft dat het allemaal slechts een toevallige samenloop van omstandigheden is, ziet hij het als een teken dat hij zijn leven grondig moet veranderen. Wie me raakt is een eigentijds en intimistisch verhaal (van 224 pagina's) over de dialoog tussen een veertigjarige vader en zijn dochtertje, en hoe die zijn hele kijk verandert op de realiteit die hem omringt.

 

Texas Kid, mijn broer de noorman stripboeken boekwinkel arnhem

Texas Kid, mijn broer

Bekijk in de webshop

Een 224 pagina's dikke graphic novel over oorlog, agressie en geweld. En over een stripheld die onaangekondigd in het leven van de tekenaar verschijnt. Het is niet eenvoudig om een ​​stripheld te vermoorden. Dit is het verhaal van een vader en een zoon. Tomislav Brandt, de vader, beleeft een roerige jeugd vol oorlog, agressie en geweld. Na de oorlog bouwt hij een nieuw bestaan op als tekenaar van de stripheld Texas Kid. Het karakter is populair bij het volk en overleeft zijn maker. Jaren later beoefent zijn zoon Radovan hetzelfde beroep, maar als striptekenaar zal hij altijd in de schaduw van zijn vader blijven staan. Radovans leven verandert ingrijpend wanneer Texas Kid in levenden lijve bij hem voor de deur staat. Texas Kid, mijn broer is een 224 pagina's dikke graphic novel geschreven en getekend door Igor Kordey (De Verborgen Geschiedenis), gebaseerd op een verhaal van Darko Macan (Marshal Bass).

 

Saboteuses Muis de noorman stripboekwinkel boekwinkel

Saboteuses 3 Muis

Bekijk in de webshop

Londen, 1942. Hannah is een brave huismoeder die twee kinderen opvoedt in een stad die wordt geteisterd door bombardementen. Ze heeft een stoïcijns karakter maar weet niet goed meer wat ze daar eigenlijk zit te doen, wachtend op het einde van de oorlog, terwijl anderen zomaar verdwijnen of het land helpen te overleven. Uiteindelijk besluit ze zich te engageren, en aan te sluiten bij de S.O.E. Een paar maanden later in Normandië is Hannah Muis geworden en staat ze aan het hoofd van een verzetsnetwerk. De toestand wordt met de dag gespannener, door een mogelijke invasie is de Duitse bezetter meer dan ooit op zijn hoede en de opdrachten worden steeds gevaarlijker... Maar niets zal haar tegenhouden, want Muis is een... saboteuse!  wordt geschreven door Jean-Claude Van Rijckeghem en getekend door Thomas Du Caju Vleugels van hoop. Beide auteurs werkten eerder samen aan de reeks Betty & Dodge.