Volgende week is er weer een stripinvasie met o.a. de nieuwe titels van Dupuis, Standaard en Dark Dragon books.

 

de schele hond louvre strips stripboek arnhem de noorman

De schele hond

Bekijk in de webshop

Fabien is suppoost in het Louvre. Sinds kort heeft hij een relatie met Mathilde. Haar familie wil Fabien per se een schilderij laten zien dat al decennialang op zolder staat te verstoffen, gemaakt door hun voorvader Gustave. Het blijkt een weinig imposant doek van een schele hond. Zou dat niet prachtig staan aan de muur van het Louvre? Fabien wil zijn schoonfamilie niet teleurstellen, maar hij ontdekt al snel dat hij dat beter wel had kunnen doen.

 

 

Kik loopt voorop

Kik loopt voorop

Bekijk in de webshop

Bundeling korte grappige strips op AVI M3 van één bladzijde per verhaaltje. Kik laat je lachen én lezen tegelijk. Leren lezen is altijd leuk met Kik.

 

Kappie en de Ti-Pische boot

Kappie en de Ti-Pische boot

Bekijk in de webshop

Kappie en zijn bemanning worden gedwongen een bijzondere sleep aan te nemen: het vervoeren van de Ti-Pische boot naar het zomerverblijf van vorst Ti-Pisch de Slimme. Maar er zijn twee problemen: het reisdoel is alleen te bereiken via de gevreesde Kolki-Kolki rivier, en de boot is van porselein. De meest overgehaalde opdracht die de Kraak ooit heeft moeten volbrengen, aldus de gezagvoerder. Maar goed betaald, dat wel.

 

Kappie en de waterzuil

Kappie en de waterzuil

Bekijk in de webshop

Met Okki als Hoofd Programmering, de Meester als Hoofd Technische Dienst en de Maat als omroeper helpt de Kraak het piratentelevisiestation H2O lanceren, de omroep die nooit droge programma's uitzendt. En dat allemaal dankzij de heer Sprenkel die bij toeval ontdekt dat hij via watergolven kan uitzenden. Kappie komt er echter al snel achter dat die 'sakkerse televisie' hem een bult kopzorgen bezorgt.