Ruim drie jaar moesten WE er op wachten maar WE hebben hem, HET BEEST deel twee en iets wat ik bijna niet voor mogelijk had gehouden. Deel twee is nog beter dan deel een. Voor de Tex Willer pockets verschijnt er een lege box eenmalige uitlevering enkel op voorbestelling. € 19,95. Wil je deze box? Laat het de Noorman dan weten.

tex willer

 

 

 

het beest marsupilami stripboeken manga

Het Beest 2

Bekijk in de webshop

Het slot van het tweeluik van Frank Pé en Zidrou over de Marsupilami, wilder en origineler dan ooit! België, jaren 50. Een vreemde gele aap met zwarte vlekken en een te grote staart ontsnapt uit een vrachtschip in Antwerpen en zet koers naar Brussel. Daar wordt het wilde beest eerst opgevangen door François, een jongen die ontzettend van dieren houdt, maar niet veel later wordt hij gevangengezet in een asiel. François is vastbesloten om zijn nieuwe vriend te bevrijden en hem mee te nemen naar het huis van zijn vader in Duitsland. Hij weet echter niet dat het fabelachtige beest ook wordt begeerd door professor Sneutvelmans, een expert in cryptozoölogie die ervan overtuigd is dat hij de legendarische Cola-Cola in handen heeft! In dit tweedelige stripverhaal brengen Frank Pé en Zidrou een prachtig eerbetoon aan het fabelachtige dier dat Franquin creëerde. Centraal in dit avontuur staat de buitengewone vriendschap die kan ontstaan tussen een kind en een dier.

 

Blake en Mortimer door 1 De kunst van het oorlogvoeren

Blake en Mortimer door - De kunst van het oorlogvoeren

Bekijk in de webshop

Het eerste avontuur van Blake en Mortimer in New York, getekend door een grootmeester van de klare lijn! In New York moet kapitein Francis Blake een toespraak houden voor de VN, ter ondersteuning van de wereldvrede. Tegelijkertijd vernielt een man in de afdeling Egyptische oudheden van het Metropolitan Museum de grafzuil van Horus, voordat hij door de politie wordt gearresteerd. Blake en Mortimer, die door de FBI op de hoogte zijn gebracht van het incident, kennen de man maar al te goed. Het is Olrik, maar hij bevindt zich in een catatonische toestand en heeft zijn geheugen verloren. Aan de vooravond van de opening van de vredesconferentie gaan Blake en Mortimer op onderzoek uit. De tijd dringt, want alles wijst op een ernstige bedreiging voor de VN. Als bewonderaar van Jacobs' universum combineert Floc'h in deze hommage zijn passie voor de klare lijn met zijn meesterschap wat betreft inkleuring. José-Louis Bocquet en Jean-Luc Fromental schreven voor hem een razend spannend scenario op maat.

 

Fortuin van de Winczlavs 3 - Danitza 1965

Danitza 1965
Fortuin van de Winczlavs 3 sc

Bekijk in de webshop

Nerio Winch kreeg eindelijk de olievelden in handen die Milan Winczlav ooit aan de Cherokees had afgestaan. De eerste stap naar een razendsnelle opkomst, waarmee hij het sarcasme over zijn kleine gestalte het zwijgen oplegt. Samen met Sid, zijn zwarte broer, deinst Nerio nergens voor terug, zelfs niet voor illegale praktijken. Ondertussen staan Jovan en Aliana Winczlav, jonge ouders die in Montenegro wonen, op het punt de toorn van maarschalk Tito's politie onder ogen te zien. Het spannende slot van de grote Winczlav saga, die een nieuw licht werpt op het personage van Largo Winch! Van Hamme schildert een fascinerend en compromisloos portret van Nerio Winch, Largo's toekomstige vader, die even hard en gewetenloos is als zijn zoon humanistisch. Berthet is zoals altijd onberispelijk elegant.

 

Fortuin van de Winczlavs 3 - Danitza 1965 stripboeken

Danitza 1965
Fortuin van de Winczlavs 3 hc

Bekijk in de webshop

 

 

De nieuwe avonturen van Roodbaard 3 stripboeken manga strips

Mami Wata
De nieuwe avonturen van Roodbaard 3 sc

Bekijk in de webshop

Het derde deel van Roodbaards grote comeback, tot in de perfectie uitgedacht door Carloni en Kraehn! Op het eiland Tortuga, dat nu onder Franse heerschappij valt, gaan Roodbaard en zijn zoon Erik, op zoek naar Morgans schat terwijl een orkaan nadert. Maar hun zoektocht wekt al snel de interesse van een onrustwekkend personage Wambu-Noula, een machtige voodootovenaar die alles zal doen om de schat te bemachtigen. Er waren maar liefst zeventig platen nodig om dit verhaal vol spannende plotwendingen te vertellen, vakkundig bedacht door Jean-Charles Kraehn en prachtig getekend door Stefano Carloni.

 

De nieuwe avonturen van Roodbaard 3 stripboeken manga strips

Mami Wata
De nieuwe avonturen van Roodbaard 3 hc

Bekijk in de webshop

 

 

Buck Danny - Integraal 14

Buck Danny - Integraal 14

Bekijk in de webshop

Buck Danny kan zich erop beroemen de oudste held in de geschiedenis van het Robbedoes-weekblad te zijn, afgezien van Robbedoes en Kwabbernoot zelf. Nog steeds actief sinds zijn ontstaan in 1947 en nog steeds in topvorm na 76 jaar aan avonturen en 59 albums waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht. Buck bevindt zich nog steeds op het scherpst van de snede! Buck Danny overnemen na Charlier en Hubinon, leek een aartsmoeilijke taak voor Francis Bergèse. Maar hij slaagde met glans en bracht de piloot in de moderne wereld. Deze integrale bevat de delen 49 tot en met 52, die tussen 2000 en 2008 werden gepubliceerd en de laatste van Bergèses hand zijn. Ze worden aangevuld met een rijk gedocumenteerd dossier, geschreven door Patrick Gaumer.

 

Shi 6 - The Great Stink stripboeken de noorman manga en comics

The Great Stink
Shi 6

Bekijk in de webshop

Londen, 1858. Terwijl Jay haar proces in de gevangenis afwacht en rouwt om de tragische gebeurtenissen op Trafalgar Square, en Kita en Sensei net als hun demonen zo goed mogelijk proberen te herstellen van hun wonden, overkomt Engeland en de hoofdstad van het Victoriaanse Rijk een nieuwe tragedie. Een enorme hittegolf laat de Theems opdrogen, teistert Londen en dreigt een cholera epidemie opnieuw te doen ontbranden. Dat weerhoudt de oprichters van de Angry Mothers er echter niet van nieuwe aanslagen te beramen waaronder de ontvoering van de zoon van koningin Victoria zelf! Ze strijden ook voor het einde van de kinderarbeid en zoeken naar Jay's dochter. Ondertussen blijft het SHI-teken zich verspreiden op de muren van de stad, om vrouwen en kinderen te verdedigen. Het enige wat ontbreekt is de incarnatie van de vierde demon om definitief wraak te nemen op het Rijk.

 

Robbedoes robbedoes en Blue Gorgon de noorman strips stripboeken manga

Robbedoes en Blue Gorgon

Bekijk in de webshop

Wanneer Ijzerlijm een reportage maakt over een ecoterroristische groep, ontdekt ze dat hun activiteiten worden gefinancierd door de graaf van Rommelgem, de goede vriend van Robbedoes en Kwabbernoot! Het beroemde duo, dat het onderzoek overneemt, raakt op een vliegdekschip onbedoeld verwikkeld in een hevige strijd tussen een miljardair die sterk vervuilende chemische meststoffen produceert en een volledig vrouwelijke organisatie die junkfood en oceaanvervuiling met originele middelen bestrijdt. Yann en Dany leveren een humoristisch Robbedoes avontuur.

 

oorlog Schemeravond de noorman stripboeken strips manga

Schemeravond 
Oorlog en liefde

Bekijk in de webshop

De laatste akte van deze grote historische saga! 1945. Het Rode Leger staat voor de poorten van Berlijn. Op 8 mei capituleert het Derde Rijk. Na zijn belevenissen in het oosten en zijn lange verblijf in Beelitz keert Martin terug naar zijn geboortestad, die net als de meeste Duitse steden een puinhoop is geworden. De bevolking leeft in erbarmelijke omstandigheden: gebrek aan voedsel en medicijnen, schrijnende sanitaire omstandigheden. Gewetenloze individuen profiteren ondertussen van de situatie. De saga Oorlog en Liefde, die in 1997 voor het eerst verscheen in het tijdschrift À suivre, werd geprezen door critici en publiek en won verschillende prestigieuze prijzen. Met deze negende aflevering leveren Beuriot en Richelle het langverwachte slot af van een van de meest invloedrijke series van de afgelopen twintig jaar.

 

stripboeken de noorman Bellatrix 1

Bellatrix 1

Bekijk in de webshop

Een nieuwe cyclus van De werelden van Aldebaran, die zich afspeelt op een gigantische ster in het sterrenbeeld Orion: Bellatrix! De interventievloot van het melkwegstelsel, met onder hen het geavanceerde buitenaardse volk de Avaranten, heeft een heel specifieke taak ingrijpen op planeten om zo tragedies, oorlogen of brute regressies te voorkomen die vooral minder geëvolueerde volkeren treffen. De inwoners van Bellatrix leven in omstandigheden die vergelijkbaar zijn met die op Aarde aan het begin van de 19e eeuw. Deze samenleving, diep verzwakt na een catastrofe, wordt bedreigd door een terugkeer naar het obscurantisme. Met de hulp van de Avaranten en een intergalactische coalitie worden Kim en Manon op missie gestuurd om de situatie te observeren en erover te rapporteren. Maar al gauw geraken ze verzeild in een netelig avontuur.

 

Lady S 16 - Zelfmoordoperaties de noorman stripboeken stripsLady S 16 - Zelfmoordoperaties

Zelfmoordoperaties
Lady S 16

Bekijk in de webshop

De beroemde spionagereeks keert terug, versterkt door de komst van Bollée (La Bombe) als scenarist! Hoe werd Lady S. een kaalgeschoren spion in Turkmenistan? Het begon allemaal acht jaar eerder toen Shanja na de dood van haar tante terugkeerde naar Mawali, om daar te werken en in de hoop Simon tegen het lijf te lopen. Haar vriend Conrad onderzoekt ondertussen een crash veroorzaakt door een terroristische aanslag. Twee verhaallijnen die elkaar misschien snel zullen ontmoeten. Dacht je Lady S te kennen? Noch jij noch haar vijanden konden vermoeden dat deze weergaloze vechtster op het punt stond haar leven en het genre avonturenstrips opnieuw uit te vinden dankzij de gecombineerde talenten van Bollée en Aymond! Lady S.? Een sterke vrouw. Een nieuwe vrouw. Voor ultramoderne, opwindende avonturen.

 

Clifton - Integraal 6 stripboekwinkel de noorman strips mangawinkel

Clifton - Integraal 6

Bekijk in de webshop

Hij is dan misschien het toonbeeld van flegma en goede Britse manieren, maar hij blijft ook een man van vlees en bloed. Bob de Groot (scenario) en Michel Rodrigue (tekeningen) nemen de reeks meesterlijk over en introduceren een charmant nieuw personage: Jade, de nieuwe collega van de kolonel-detective.

 

Barmhartigheid stripboeken de noorman manga arnhem

Barmhartigheid

Bekijk in de webshop

Zeven korte verhalen geschreven door Van Hamme en tot leven gebracht door zeven van de beste tekentalenten van dit moment! Een schrijver van detectiveverhalen wiens personages hem verraden. Een moordenaar op de vlucht in een parachutistenclub. Een scriptschrijver die zich het waanzinnige liefdesverhaal dat hemzelf overkomt, niet had kunnen voorstellen. Een handelaar in pillen die de tijd stilzetten. Of een koppelaarster uit de belle époque die voor haar grootste uitdaging staat. Dit zijn slechts enkele van de korte verhalen die de gevierde Jean Van Hamme voorstelde aan de crème de la crème van hedendaagse auteurs: Emmanuel Bazin, Dominique Bertail, Djief, Christian Durieux, Ricard Efa, José Luis Munuera en Aimée de Jongh. Het resultaat? Kleine verhalende traktaties die afwisselend teder, sluw, wreed of sprankelend zijn, maar altijd verrassend en meesterlijk geschreven. Er is geen genade: je zult dit album niet kunnen wegleggen tot je het uit hebt!

 

Zwart azuur XIII manga en comics marvel arnhem stripboeken

 Zwart azuur
Dertien Triology 1 - hc

Bekijk in de webshop

Een rebels verhaal over de Verenigde Staten en majoor Jones! Jones is in deze nieuwe spin-off nog een cadet van de Patuxent River Naval Academy. Daar moet ze slagen voor zware tests om verschillende soorten vliegtuigen te mogen besturen en leert ze close combat technieken, waarvan we weten dat ze er een expert in zal worden. Tegelijkertijd is haar broer Marcus ontsnapt uit een gevangenis, in het gezelschap van twee gevaarlijke Amerikaans indiaanse activisten. Hij vergezelt hen als ze het eiland Alcatraz overnemen en de Amerikaanse autoriteiten trotseren door meer burgerrechten te eisen. Ze gijzelen een honderdtal naïeve sympathisanten die hun zaak steunen en zijn klaar om een bloedbad aan te richten. Dat lokt een interventie uit van de Spads van generaal Ben Carrington toevallig de voogd van een zekere luitenant die voor de lezers van XIII niet onbekend is. Tussen de jeugd van Jones, verteld in Little Jones, en haar eerste wapenfeiten in de befaamde serie van Van Hamme en Vance, gapen er nog wat leegtes. Deze trilogie, door Yann en TaDuc, vult die op.

 

Zwart azuur Dertien Triology 1

Zwart azuur
Dertien Triology 1 - sc

Bekijk in de webshop

 

 

Trigië Integraal 7 - Het Keizerrijk

Trigië Integraal 7 - Het Keizerrijk

Bekijk in de webshop

In dit zevende deel van deze heruitgave van De opkomst en ondergang van het Keizerrijk Trigië krijgen Keizer Trigo en zijn familie te maken met een verborgen beschaving, een reis naar de toekomst, politieke onrust, onbetrouwbare bestuurders, de dreiging van nucleair afval, een terroristische aanslag en een Uri Geller- achtige illusionist, die zijn genezende gaven misbruikt voor zijn eigen gewin. Alle verhalen in dit album werden in de jaren zeventig voorgepubliceerd in de weekbladen Sjors en Eppo en voor deze complete heruitgave opnieuw vertaald vanaf de oorsponkelijke publicatie. Dit album bevat naast een uitgebreid ‘making of’ dossier, de verhalen De vloek van de Zonaanbidders, Het boze oog van Toth Zandu, De gelofte van Lukaz Rann, Het geheim van de Duivelsrots, De genezende gokker, De verzameling van Lipka, De groene plaag, De vergeten vallei en Het radioactieve gevaar. Tussen 1966 en 1973 maakten Michael Butterworth en Don Lawrence meer dan veertig verhalen voor het Britse tijdschrift Look and Learn, vrijwel zonder pauze of onderbreking. Toen besloot Don Lawrence dat het even genoeg was geweest en ging er een jaar tussenuit. In dat jaar werkte hij onder andere aan een erotische strip voor het mannenblad Mayfair en maakte hij twee korte verhalen voor het Nederlandse tijdschrift Baberiba. Toen hij verder ging met Trigië, was zijn stijl geëvolueerd en maakte hij samen met Butterworth een aantal van de beste verhalen van de serie. Daarna volgde er een definitieve breuk en nam Don Lawrence afscheid van een van de meest indrukwekkende reeksen uit de Britse stripgeschiedenis. Alle verhalen uit deze laatste periode zijn in dit deel gebundeld samen met een uitgebreid dossier waarin de gebeurtenissen achter de schermen van Trigië worden verteld. De pagina’s en illustraties werden gerepro- duceerd vanaf de originele pagina’s, drukfilms en publicaties uit de jaren 60-70.

 

Sigmund drieendertigste sessie

Sigmund drieendertigste sessie

Bekijk in de webshop

Dokter Sigmund laat in deze drieëndertigste sessie zijn praktijk isoleren om de stijgende energiekosten het hoofd te bieden. Helaas wordt zijn nachtrust met grote regelmaat verstoord door vliegtuiglawaai. Om de stress tegen te gaan luistert hij naar een meditatiepodcast voor psychiaters. En gelukkig brengt een update van de diagnosebijbel DSM een reeks gloednieuwe stoornissen om je als therapeut op te verheugen. In de tussentijd houdt onze kleine therapeut zich bezig met hoogsensitieve personen, ouderen met ADHD, sensitivity readers, Sinterklaas, transgenders, het einde der tijden, kinderen die gepest worden en meneer Baltus.

 

Asterix Volume 40 L'iris blanc

Asterix Volume 40 L'iris blanc (franstalig)

Bekijk in de webshop