De titels van Silvester (de eerste 3) komen as. vrijdag binnen.

 

stripboeken manga strips aRNHEM

Parijs - Normandie

Bekijk in de webshop

Jacques Gipar, ster-verslaggever van de France Enquêtes, stort zich steeds opnieuw in de hachelijkste situaties om een primeur voor zijn krant binnen te halen. Vergezeld door Petit-Breton, zijn sympathieke sidekick, die goed thuis is in de onderwereld, bereist hij het Frankrijk van de vijftig  en zestiger jaren, altijd aan het stuur van iconische automobielen, die vaak niet ongeschonden uit de strijd komen. Dit keer reizen Jacques Gipar en Petit-Breton naar Normandië, waar onze helden te maken krijgen met genadeloze misdadigers. En daarna terug naar Parijs, waar een mysterieuze verdwijning en een netwerk van Russische spionnen de gemoederen flink bezighouden. Twee spannende zaken (in drie delen) in het hart van de jaren ‘50!

 

stripboeken strips de noorman arnhem

The Rolling Stones, de stripbiografie

Bekijk in de webshop

In 1960 ontmoeten Mick Jagger en Keith Richards elkaar voor het eerst; niets wees er toen op dat de samenwerking hun leven zo'n ongelooflijke wending zou geven. Concerten in alle uithoeken van de wereld, meisjes die zich aan hun voeten werpen, een ongekende inname van drugs en alcohol, schandalen, drama's, rechtszaken etc. Van dat alles weten ze nog niets, want aan het begin van de Sixties willen ze alleen maar Rhythm & Blues spelen. In deze 192 pagina's tellende docustrip worden alle geheimen onthuld achter de ongelooflijke wapenfeiten van The Rolling Stones, zonder enige twijfel de grootste rock-'n-rollband van de wereld.

 

stripboeken strips de noorman arnhem

De blauwe vogel

Bekijk in de webshop

De kleine Anya, haar grootvader Vassili en hun trouwe hond Kozak wonen rustig in het hart van een bos dat zowel magisch als mysterieus is. De rust lijkt verstoord te worden wanneer hun ritje naar de stad niet volgens verwachting verloopt: Vassili slaagt er niet in om zijn lading speelgoed te verkopen, en Anya haalt zich ellende op de hals als ze vogels die zitten opgesloten vrijlaat uit hun kooi. Anya is een sprookjesachtige strip geschreven en getekend door Crisse (Atalante, Atalante - De Odyssee, Ishanti).

 

stripboeken strips de noorman arnhem

Justice League vs Suicide Squad 3 / 4

Bekijk in de webshop

De leden van de Justice League zijn de machtigste en beroemdste superhelden van de aarde maar ze zijn niet het enige team in de stad. De Suicide Squad slaat toe vanuit de schaduw en voert de klussen uit die te smerig zijn voor superhelden. Onder de ijzeren vuist van de leider, Amanda Waller hebben deze monsters en maniakken tot nu toe in totale geheimhouding geopereerd. Batman zit hen op de hielen en het bestaan van de Squad is niet iets dat hij of de Justice League kunnen tolereren. Het moet worden gestopt. Terwijl de helden en antihelden worden afgeleid terwijl ze met elkaar vechten, verzamelt het gestoorde meesterbrein Maxwell Lord een nachtmerrieachtig leger van DC’s dodelijkste schurken om beide teams uit te schakelen!

 

stripboeken marvel

Justice League vs Suicide Squad 4 / 4

Bekijk in de webshop

 

 

zero war marvel

Zero war 1/3

Bekijk in de webshop

Het marvel universum botst op Fortnite! De bewoners op het eiland zijn verwikkeld in wat lijkt op een eindeloze oorlog, en slechts één object heeft het potentieel om het tij te keren een gekristalliseerd fragment van het Zero Point dat in het Marvel universum werd geworpen.

 

zero war de noorman

Zero war 2/3

Bekijk in de webshop

 

 

Batman fortnite 3 marvel de noorman stripboeken

Batman fortnite 3

Bekijk in de webshop

Een scheur in de realiteit boven Gotham brengt Batman naar een vreemde en onbekende wereld. Hij weet niet meer wie hij is of waar hij vandaan komt maar wel dat hij hoe dan ook moet ontsnappen aan de eindeloze cyclus van geweld op Fortnite Island. Zijn Raider, Fishstick en Bandolette vrienden of vijanden? En wat zijn de geheimen van het mysterieuze Zero Point?

 

Avengers All out 1 van 2

Bekijk in de webshop

Een buitenaardse aanval, een vervormde stad en Captain Marvel die met moordlustige bedoelingen naar de Avengers kijkt? De Avengers zijn gevangen en hun enige hoop ligt bij hun grootste held: Doctor Doom?! Een leger van Red Skulls dreigt hen te overweldigen, een groep bloeddorstige moordenaars zal hen opjagen en zelfs Spider-Man is op hen uit! Maar wie zit er achter deze waanzin die steeds opnieuw de werkelijkheid verandert?

 

Avengers All out 2 van 2

Bekijk in de webshop

 

 

stripboeken strips de noorman arnhem

De witte walvis van de dode zeeen - sc

Bekijk in de webshop

In een wereld die is veranderd in een woestijn komt de spookzee terug om de mensen te kwellen. Het vervallen Parijs trilt onder de schaduw van een witte walvis, en alleen de musici van het operagebouw slagen erin om de woede van de walvis te temperen door ervoor te spelen.

Tot de dag dat twee reizigers zich ermee bemoeien een vrouw die met kwallen danst en een man met een duister verleden. Staan zij aan de kant van de overlevende of die van de spectra?

 

Patriarchaat 2

Titel

Bekijk in de webshop

EUROPA 2077 Vijftig jaar na de eerste nucleaire wereldoorlog. Op de vlucht en ver van de veilige muren van de Thing krijgen Kahina, Tala en Ishta te maken met de harde werkelijkheid van hun conditie als vrouwen in een wereld waarin ze niet meer zijn dan voorwerpen. Vergezeld door Mylo hebben ze geen andere keus dan hun toevlucht te zoeken bij Groot Gelaat, een mysterieuze genezer die zich midden in de bossen heeft verborgen. Ondertussen moet Sigrid zich voor haar acties verantwoorden bij de Walkuren. Ze heeft hun vertrouwen verraden en haar gezag is in het gedrang gekomen. Zal ze de bewoners van de Thing nu nog wel kunnen beschermen tegen de op handen zijnde dreiging die de legers van het Protectoraat vormen?

 

 

stripboeken strips de noorman arnhem

Agatha Christie Zoek de moordenaar 12 - sc

Bekijk in de webshop

De detectiveschrijfster Ariadne Oliver moet voor een feest op een Engels landhuis een Jacht op de moordenaar organiseren. Ze vraagt Hercule Poirot of hij ook wil komen, zogenaamd als extra attractie, maar in werkelijkheid omdat Ariadne ervan overtuigd is dat er gevaar dreigt.

 

Pitcairn 2

Pitcairn 2

Bekijk in de webshop

Januari 1790. De muiters van de Bounty vinden eindelijk een verlaten en afgelegen eiland Pitcairn. Dit afgelegen stuk land aan het einde van de wereld biedt de ideale overlevingsomstandigheden voor de 27 mannen en vrouwen op zoek naar een vredig toevluchtsoord. Maar nu zullen de rebellen moeten leren samenleven.

 

lupin tegen

Arsene lupin tegen sherlock holmes 2

Bekijk in de webshop

De laatste confrontatie van twee legendes! Een oude alchemist in Normandië zou het geheim om lood in goud te veranderen hebben ontdekt. Meer is niet nodig om de aandacht van Arsène Lupin te trekken. Maar wat de gentleman inbreker niet weet, is dat Sherlock Holmes hem op het spoor is. De oevers van de Seine zullen binnenkort getuige zijn van de ultieme confrontatie tussen Holmes en Lupin. En dit keer wordt het een strijd op leven en dood.

 

Odysseus 2

Odysseus 2

Bekijk in de webshop

Dit tweede deel vertelt het fantastische reisverhaal van Odysseus naar het land van de Lotofagen, waar ze hallucinogene bloemen eten, en het eiland van de Cyclopen, die voor de sluwheid van de held bezwijken. Het beschrijft zijn vriendschap met Aeolus, de bewaker van de winden, zijn ontsnapping aan de kannibalistische Laestrygonen en zijn strijd de tovenares Circe.