We hebben er lang op moeten wachten maar deel 5 van RIP Fanette is nu uit ook de delen 1 t/m 4 zijn weer leverbaar.

 

Rip promopakket de noormen stripboekenwinkel stripboekwinkel arnhem

RIP promopakket deel 1 t/m 3

Bekijk in de webshop

De ijzersterke thriller RIP is het werk van tekenaar Julien Monier en scenarist Gaet's. Ze voeren een brigade van zes lijkenopruimers op die allen worstelen met eigen problemen en drama's. Een paar van hen zitten of raken diep in de shit. Per deel wordt een ander personage gevolgd. De reeks zal uiteindelijk zes delen tellen. In 2020 eindigde deel 1 op plaats 25 in de top-50 van dat jaar, samengesteld door deelnemende lezers van de Stripspeciaalzaak. In Frankrijk is dit de revelatie van het jaar. Reeds meerdere herdrukken van deel 1 en ondertussen ook de prijs van beste thriller ontvangen op het festival van Vienne.

 

Rip promopakket de noormen stripboekenwinkel stripboekwinkel arnhem

Fanette niet lekker in andermans vel
RIP 5

Bekijk in de webshop

De twee slotdelen van de cynische misdaadreeks RIP verschijnen kort na elkaar. Ook de delen 1 tot 3 worden herdrukt. Vanaf het begin sloeg de reeks goed aan bij ons publiek, dat het vrijgevig opnam in hun toplijstjes met beste strips van het jaar. Tekenaar Julien Monier en scenarist Gaet's hebben maar liefst drie gezamenlijke projecten op stapel staan, waaronder twee romanbewerkingen. Lees er hier meer over. Deel 5 volgt het verhaal van Fanette, die niet tot de brigade van de lijkenopruimers hoort. Niemand hoefde er zijn vel bij in te schieten! Ons vel moet ervoor zorgen dat we niet oververhit raken, maar je moet je er wel goed in voelen. Ik heb me nooit goed in mijn vel gevoeld. Ik moet dan ook vaak in de huid van iemand anders kruipen. Het was niet mijn schuld! Verdomde kutzooi!

 

De kusten van Midaluss Outlaws 2 hc

De kusten van Midaluss
Outlaws 2 hc

Bekijk in de webshop

Confederaal gebied, jaar 2279. Kristina is een jonge clandestiene mens die gedwongen wordt te werken voor de galactische smokkelaars die haar illegaal hebben laten reizen. Ze zal moeten leren overleven op een onbekende planeet en haar plaats opeisen. Planeet Drenn. Midaluss, een enorme kuststad waar rijke buurten en buitenaardse sloppenwijken naast elkaar bestaan, niet zonder problemen. Geweld kan op elk moment uitbarsten, zonder waarschuwing. Het is hier dat Kristina en haar nieuwe metgezel, Zachary, besloten hebben om een carrière als dieven van luxevoertuigen te beginnen. De enige oplossing voor een ambitieuze en onafhankelijke jonge mens die probeert te overleven in de onderwereld van de Confederatie: de bloedige ladder van de buitenaardse maffia beklimmen naar de top  van de galactische onderwereld! 

 

 

De kusten van Midaluss Outlaws 2 hc

De kusten van Midaluss
Outlaws 2 sc

Bekijk in de webshop

 

 

hope one de noorman stripboekenwinkel stripboek arnhem lauwert

Hope one

Bekijk in de webshop

Start van een sf-tweeluik met een pyschologisch steekspel op het scherpst van de snee Megan Rausch herstelt slecht van haar lethargie misselijkheid, geheugenproblemen, paranoia. Ondanks de behandeling en de welwillendheid van haar partner aan boord, glijdt de jonge passagier steeds verder weg in waanzin. Er is geen teken van leven op de Aarde. Afgezien van zij twee is alles dood. Onvruchtbaar. Wat heeft het voor zin om de ramp te overleven als terugkeren naar de Aarde onmogelijk lijkt? In deze nieuwe reeks van Fane, een schril contrast met de energieke Streamliner, bevinden we ons in een beklemmende ruimtelijke thriller met slechts twee hoofdfiguren. Het verhaal ontvouwt zich geleidelijk en bouwt een intense, gespannen sfeer op die langzaam overgaat in een gevoel van paranoia. De lezer wordt, net als de hoofdpersoon, meegenomen in een web van twijfel, waarbij elk detail onder de loep genomen wordt. Een subtiele dreiging loopt door het verhaal, gedragen door een strakke vertelstijl die de spanning vasthoudt tot een verrassende plotwending aan het einde van het boek.