Binnenkort verschijnt er een nieuwe luxe titel van Duke deel 6. Deze uitgave verschijnt in een beperkte oplage van 160 stuks met gesigneerde prent van Hermann a € 79.95 Wil je deze titel? Laat het de Noorman dan weten ook is La bande dessinee de Drs. P weer leverbaar.

 

Idefix De romeinen bakken er niets van

Bekijk in de webshop

De avonturen van Idefix en de Onverzettelijken in strips zijn terug met een nieuw opus getiteld: De Romeinen bakken er niks van! In dit album 3 nieuwe complete stripverhalen (Het Romeinse ei, De zaak van het halssnoer, Het beeld van Labienus), geschreven door Hervé Benedetti, Michel Coulon, Simon Lecocq en Nicolas Robin, en getekend door Jean Bastide en Philippe Fenech. 48 pagina's humor en actie in de straten van Luteta, met cameo's van personages uit de Asterix-strips, een groot genot, bij Toutatis! 

 

De parasiet van Danakill
Roodhaar 7

Bekijk in de webshop

Roodhaar wordt ontvoerd naar Danakill om daar te dienen onder de vrouw die zich als een parasiet in de gemeenschappen van de Diepe Wereld werkt, om daar vervolgens dood en verderf te zaaien met haar Danakillers. Maar Roodhaar ziet een leven als een dienende onderdaan niet zitten en zet alles op alles om te ontsnappen en wraak te nemen. De kronieken van Roodhaar is de spectaculaire spin-off van Storm, die zich volledig afspeelt in de mysterieuze Diepe Wereld 

 

De parasiet van Danakill
Roodhaar 7 - hc

Bekijk in de webshop

 

 

In de geest van Omar Mukhtar
January Jones 12

Bekijk in de webshop

Eindelijk is het nieuwe test vliegtuig van DeHavilland vliegtuigfabrieken voor Miss Jones en haar mecanicien Rik ter beschikking gekomen. Met hun nieuwe DH88 Comet doet de Amerikaanse aviatrice eerst Amsterdam aan, waar Rik nog een bezoekje brengt aan de bankkluis waar belangrijke papieren worden bewaard die mee zullen bepalen wat het volgende reisdoel zal zijn. Onze beide luchtreizigers zullen het doel waarvoor hen de nieuwe Comet ter beschikking werd gesteld, namelijk het uitvoerig testen van nieuwe technieken in de luchtvaart, combineren met het ontdekken wat er in Nederlands-Indië op Rik ligt te wachten. Daarvoor vertrekken Rik en Miss Jones vanaf Schiphol in zuidelijke richting. Op de eerste tussen stop in Rome, waar onze vrienden zich tot echte toeristen ontpoppen, wordt hun reis onverwacht in een andere richting gestuwd. 

 

In de geest van Omar Mukhtar
January Jones 12 - hc

Bekijk in de webshop

 

 

La bande dessinee de Drs. P

Bekijk in de webshop

Een tiental fijne liederen van Drs. P schitterend verstript door de Beverwijkse stadsdichter, filmmaker, tekenaar en beeldend kunstenaar Frits Smid. Met onder meer de verstripping van Dodenrit, De Veerpont en Het Trapportaal.

 

Dating for geeks Apocalypse

Bekijk in de webshop

Dating. Als single who’s ready to mingle moet je wel. Maar wat als er een wereldwijde ramp gebeurt, en je ideale man zijn mancave niet meer uitdurft? Of als de vrouw van je dromen niet dichter dan anderhalve meter bij je mag komen? Dating for Geeks is een strip voor iedereen die op zoek is naar iemand om samen een ondergrondse bunker mee te bouwen, iedereen die al iemand gevonden heeft om de wastelands mee af te speuren naar voedsel en videogames en iedereen voor wie de apocalyps een eitje is, omdat ze in quarantaine thuiszitten eigenlijk al jaren deden. 

 

De verloren verhalen van

Bekijk in de webshop

In dit derde deel proberen Russ, Carp en LyAnn om het ontvoerde jongetje Kendra te bevrijden. Ze doen dit tijdens het oogstfestival en komen er al snel achter dat niets is zoals het lijkt in de verhalen van Lemuria. Dit zijn de verloren verhalen van Lemuria, over het ontstaan en de ondergang van een lang vergeten wereldrijk.

 

Appie Happie terug van weggeweest

Bekijk in de webshop

Appie Happie terug van weggeweest geeft een kijkje achter de schermen van de ontelbare personages uit de beroemde Appie Happie-strip. Wat is er geworden van het voetbalteam De Taaie Tijgers? Waar zit Simon S. Smakeloos nu? Wat doet Henri Buitenzorg tegenwoordig. Hoe gaat het met Kolonel B.D. Buitendienst? En met Sjakie Strijkijzer? En leeft de zinnenprikkelende Vampa nog? In een grote polonaise passeren deze en ontelbare andere personages de revue. 

 

Elsje superscout

Bekijk in de webshop

Geniet van Elsje, als je durft! Elsje is eigenwijs en pittig en gaat ervoor bij de Scouting! Samen met scout Gait-Jan kan ze elke uitdaging aan. Of het nu survival in het bos is, of ze knollen eet of fastfood.  Van plastic soup, een bezoek van beschermvrouwe Máxima, tot een jamboree van het heelal. Dit stripalbum is een must-have voor elke scout. 

 

Elsje superscout - hc

Bekijk in de webshop

 

 

Hot tabaaasco
Ekho 11

Bekijk in de webshop

Ekhö is een spiegelwereld van de bestaande aarde. Onze steden en onze landen zijn daar terug te vinden, maar net even anders er is geen elektriciteit, draken doen dienst als lijnvliegtuigen, metrowagons bevinden zich op de rug van vreemde duizendpoten. Maar het verbazingwekkendst zijn de preshaunen die eruitzien als knuffelbeestjes, maar die de teugels van deze wereld in handen lijken te hebben. Fourmille Gratule en Yuri Podrov zijn in Ekhö terechtgekomen en moeten daar hun plek vinden. Ondertussen wordt Fourmille regelmatig in bezit genomen door de persoonlijkheid van een recent overleden persoon. En dit keer lijdt de dode aan geheugenverlies! Dankzij de preshaunen brengen de aanwijzingen ze naar Mexico waar ze op een complot stuiten dat als doel heeft de herinneringen van complete bevolkingen te wissen. Een grappig en uniek fantasieverhaal dat draait om het beleid van een groot farmaceutisch concern. 

 

Hot tabaaasco
Ekho 11 - hc

Bekijk in de webshop

Christophe Arleston is al jaren onbetwist een van de beste en meest succesvolle scenaristen in Frankrijk. Hij is vooral bekend als bedenker van hoogst oorspronkelijke fantasy-werelden, onder meer de wereld van Troy - Lanfeust enTrollen van Troy. Zijn landgenoot en tekenaar Adrien Floch maakte eerder furore met het karakteristieke Slhoka. Op bol.com vind je alle boeken van Christophe Arleston, waaronder het nieuwste boek van Christophe Arleston. 

 

Fokke en Suke scheurkalender 2023

Bekijk in de webshop

 

 

Kappie het beste paard van stal

Bekijk in de webshop

 

 

Single Tiny house

Bekijk in de webshop

Vriendinnen Fatima, Stella en Nienke zijn op zoek naar de perfecte match. Fatima dacht het geluk te hebben gevonden met Dirk en zijn luxe appartement met walk-in closet, maar die roze wolk is jammerlijk uiteengespat. Nu moet ze niet alleen deze break-up verwerken, maar ook nog betaalbare woonruimte in de stad zien te vinden.