De liefde volgens Kakhiel de noorman stripboekwinkel mangawinkel

De liefde volgens Kakhiel

Bekijk in de webshop

Een half miljoen mensen volgt Kakhiels werk op Instagram, honderdduizenden op Facebook en Twitter. Wie achter het pseudoniem zit, blijft niettemin een goed bewaard geheim. Achter het masker schuilt een meme-maestro die de perfecte verbintenis vond tussen stockfotografie en dolkomische tekstballonnen. Een weergaloos succes. In dit boek waagt Kakhiel zich aan het grootse der thema’s: De Liefde. Wat heeft het internetfenomeem te zeggen over het huwelijk, romantiek, dating, seks, trouw en ontrouw? 

 

stripboekhandel de noorman Delfts Grauw stripboekwinkel kinderboeken

Delfts Grauw

Bekijk in de webshop

In het Delft van de zeventiende eeuw zijn alle ware kleuren verdwenen en worden vervaardigde kleuren verkocht tegen hoge prijzen. Hierdoor zijn de kleuren alleen beschikbaar voor de mensen die het kunnen betalen en wordt de kloof tussen arm en rijk duidelijker zichtbaar dan ooit. Als getuige van wat deze kleurengekte met de samenleving doet, probeert de jonge Jacob de ware kleuren terug te brengen. Hierbij krijgt hij hulp uit onverwachte hoek. Delfts Grauw is de graphic novel van het verhaal dat in 2018 de Harland Awards gewonnen heeft. Getekend door Bibi van Leeuwen, bekend van de graphic novel Dwaallicht.

 

De Bondgenoten  Brecht Evens

De Bondgenoten  Brecht Evens

Bekijk in de webshop

Alles lijkt kalm aan de Bretonse kust, maar Arthur en zijn vader geloven dat ze op de frontlijn leven van de onverbiddelijke oorlog tussen Goed en Kwaad. Ze worden begluurd door vermomde vijanden en ontvangen boodschappen van mysterieuze medestanders. Ze bouwen hun huis om tot een versterkte bunker en vormen hun lichaam en geest in de vaardigheden van het ondergronds verzet. Wanneer zijn vader niet thuiskomt van een geheime vergadering, schiet de tienjarige Arthur in actie.

 

De titels van Silvester komen as vrijdag binnen.

arcana de noorman stripboekwinkel silvester strips

De kring van Patmos 
Arcana 2

Bekijk in de webshop

Stargate, een Amerikaanse geheime dienst, voert onmogelijke missies uit. De kans op succes is gering, maar hun agenten kunnen het toeval manipuleren met speciale kaarten: de arcana!  Dit verhaal speelt zich af in de tegenwoordige tijd. Stargate, een Amerikaanse geheime dienst, stuurt zijn agenten op onmogelijke missies uit. Het zijn missies waarop andere geheime diensten zijn stukgelopen. De kans op succes bij deze missies is gering de agenten lopen een groot risico om nooit meer terug te komen. Maar die agenten hebben een geheim wapen. Ze kunnen het toeval beïnvloeden of zelfs manipuleren met speciale kaarten. Die kaarten lijken op gewone tarotkaarten, maar ondertussen. De Arcana van Stargate verbergen nog veel andere geheimen. Walter Duncan is agent van Stargate. Zijn talent zit hem al heel lang dwars. Sterker nog, hij beschouwt zijn talent als een vloek. En niemand kan hem antwoord geven op zijn vragen. Miss Wood is ook agent van Stargate. Ze is de partner van Walter, en ze lijkt veel meer dan Walter te weten over de geheimen van Stargate. Miss Wood weet ook veel over Walter.In Megiddo, het noorden van Israël, ontdekt Mood datgene waarvoor ze al vreesde een oud, geheim genootschap bedreigt de veiligheid van de wereld. Het plot stamt uit het begin der tijden en staat op het punt werkelijkheid te worden. Ondertussen in New York krijgt Walter onverwachte hulp van Pandora. Vallen de laatste stukjes van de puzzel op hun plek?

 

marschal bass de noorman

Hell Paso
Marshal Bass 10

Bekijk in de webshop

Deze rauwe western volgt het spoor van de eerste zwarte Amerikaanse marshal. De geschiedenis van River Bass, die zich afspeelt tijdens de woeligste jaren van het wilde westen, vertelt het verhaal van een erg eenzame held.

Nog steeds onderweg, komt marshal Bass te weten dat zijn baas, kolonel Helena, vastzit in een stad die is getroffen door een dodelijke epidemie. En die stad, gelegen op de oever van een woeste rivier, wordt tot overmaat van ramp belegerd door een Amerikaanse legereenheid met aan haar hoofd een man die dorst naar wraak op Helena. Alleen door samen te werken met zijn aanvankelijke vijanden, de Rangers, kan River Bass hopen levend weg te komen uit de hel van Hell Paso. Ieder deel van Marshal Bass is een afgerond verhaal.

 

uur u de noorman stripboekwinkel boekwinkel

De rode draak
Uur U - 24

Bekijk in de webshop

Uur U is een reeks verhalen waarin historische gebeurtenissen een andere draai krijgen. 1955. Na spanningen tussen de VS en China als gevolg van Amerikaanse interventie in Diên Bien Phu treffen anti-Chinese pogroms de Aziatisch-Amerikaanse gemeenschap. Niet lang daarna komt een jonge en rijke Chinese vrouw het kantoor van privédetective Lawrence S. Ivory binnen gestruind om hem te vragen haar vermiste vader te vinden.

 

tuskee ghost stripboekwinkel stripboeken arnhem manga

Tuskegee Ghost 2

Bekijk in de webshop

De Tuskegee Airmen, dat waren de zwarte Amerikaanse piloten die zich onderscheidden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Als gewezen held van de luchtmacht zou je de rest van je dagen een rustig leventje moeten kunnen leiden. Maar in 1969 geldt dat niet voor Robert Hoffman, een voormalige Tuskegee, die wordt belaagd door de spoken uit zijn verleden, in een zuidelijke staat waar de beruchte Ku Klux Klan het voor het zeggen heeft. Tuskegee Ghost is een compleet verhaal in twee delen, geschreven door Benjamin Von Eckartsberg (Gung Ho) en getekend door Olivier Dauger (Hemel in strijd).

 

wraak in hell de noorman stripboekwinkel arnhem mangawinkel

Bloedrood Parijs
Wraak in de hel 2

Bekijk in de webshop

Parijs, 1904. Inspecteur Gosselin is erachter gekomen wie er achter de gewelddadige aanvallen op enkele Parijse notabelen zit. In de kronkelende steegjes van Père-Lachaise zal hij ontdekken dat de bron van de haat van de belager dertig jaar eerder ontsprong, tijdens de laatste dagen van de Commune van Parijs, toen de Versaillais en de Federalen beiden de rijkdommen van de Bank van Frankrijk begeerden.  Wraak in de hel is een krachtig getekend misdaadverhaal in twee delen, geschreven door Philippe Pelaez en getekend door Tiburce Oger (Canoë Bay).

 

mobius de noorman boekwinkel arnhem stripboeken

De dromende stad
Mobius

Bekijk in de webshop

Sinds het begin der tijden is de dood slechts een overgang. Voor de Reizigers is de dood geen einde, maar een begin. De zigeuners weten dat al sinds mensenheugenis. Voor Berg is dit echter volledig nieuwe informatie. Samen met Lee, een speciaal agent die beweert dat ze vroeger z’n partner was, wordt hij naar een alternatieve Aarde getransporteerd. Berg herinnert zich echter niets van zijn verleden. Wat is waarheid en wat wordt hem voorgelogen? In de oneindige werelden die voorbij de dood liggen lijkt Berg alvast geen onbekende te zijn. Mobius is een buitengewoon fantastische trilogie, getekend door Igor Kordey (Marshal Bass).