Zojuist zijn toch nog de nieuwe titels van Silvester binnengekomen. 

 

De inbreekster
De rivieren van het verleden 1

Bekijk in de webshop

De jonge Linn steelt een Egyptisch medaillon van onschatbare waarde en belandt plots in het middeleeuwse Parijs. Maar niet zoals wij die kennen. De jonge Linn steelt een Egyptisch medaillon van onschatbare waarde van de gewelddadige Argonovitch. Op het medaillon wordt de mysterieuze (en tot dusver onbekende) godheid Aton vernoemd. Terwijl Linn aan de woede van Argonovitch probeert te ontkomen belandt ze plots in het middeleeuwse Parijs. Maar er klopt iets niet. Hoewel de tijd en plaats juist zijn lijkt er zich een alternatieve geschiedenis af te spelen. De rivieren van het verleden is een compleet verhaal in 2 delen, geschreven door Stephen Desberg (De engelen van Auschwitz) en wonderschoon getekend door Yannick Corboz (Moordenaar op maat, De Verhoeven Brigade).

 

Sharp 
ISS Snipers 4 - hc

Bekijk in de webshop

Een eeuw cryoslaap voor het vernietigen van een planeet vol klootzakken is moeilijk te slikken voor I.S.S. Snipers. Maar we ondergaan de straf als soldaten en vertrekken daarna op onze volgende missie: een andere planeet van de Snipers in het gareel brengen waarvan nog nooit iemand is teruggekeerd. Ik hou van zelfmoordmissies, maar hier heb ik de indruk dat we verstoppertje gaan spelen in een slachthuis en dat wij het vlees zijn. Van de makers van conquest. Ieder deel is een compleet verhaal over een ander elite-team.

 

Sharp 
ISS Snipers 4 - sc

Bekijk in de webshop

 

 

Neïta
Conquests 8 - hc

Bekijk in de webshop

In de toekomst bestaat de mensheid uit vijf kolonies. Hun armada’s met ruimteschepen zetten koers naar tien exoplaneten. Deze werelden worden bevolkt door intelligente levensvormen. Wie wil overleven heeft maar één keuze: veroveren. Inquisiteur Evangelisti en zijn medekruisvaarders moeten halt houden op Neïta voor onderhoudswerken die wellicht een jaar zullen duren. Evangelisti had echter nooit verwacht dat hij zich daar zou moeten meten met God om het universum te redden.  De kruisvaarders, die onderweg zijn naar Jerusalem, stoppen op Neïta, waar een kolonie mijnwerkers woont. Inquisiteur Evangelisti ontdekt dat Nazareth Prime een spookstad geworden is. Hij begint een onderzoek dat hem naar het hart van de mijnen leidt, waar hij een wezen ontmoet dat zichzelf Jahwe noemt. Vervolgens duiken de kolonisten plots op in een catatonische staat. Het mysterie van Neïta verdiept zich. 

 

Neïta
Conquests 8 - sc

Bekijk in de webshop

 

 

Alex
De Verhoeven brigade 3

Bekijk in de webshop

Een detectivereeks gebaseerd op de succesvolle romans van Pierre Lemaître. Een verhaal met een bedrieglijke façade en merkwaardige wendingen. Wie kent Alex echt? Ze is mooi, opwindend werd ze daarom ontvoerd, geïsoleerd en overgeleverd aan een gruwelijk lot? Wanneer de politie uiteindelijk ontdekt waar ze werd gevangen gehouden is Alex echter al lang ontsnapt en opnieuw verdwenen. Alex is slimmer dan haar beul. Alex vergeet niemand en vergeeft niets. Ieder deel van De Verhoeven brigade is een afgeronde zaak. Vond de eerste 2 titels erg goed.

 

De drie geesten van Tesla 1/3

Bekijk in de webshop

New York, zomer 1942. Geruchten over de landing van Duitse onderzeeërs aan de oostkust. Mysterieuze verschijningen en verdwijningen aan de oevers van de East River. Onder toezicht plaatsing van Edison’s laboratorium door de FBI. Verschrikkelijke experimenten en geheime wapentesten door de Japanse strijdkrachten in de Stille Oceaan. New York zal spoedig worden ondergedompeld in de orkaan van gebeurtenissen die de rest van de wereld al teisteren. En er is nog steeds geen nieuws over Nikola Tesla, waarschijnlijk de enige wetenschapper wiens originaliteit en briljante uitvindingen de beslissende slag kunnen laten slaan in deze vernietigende oorlog! Een onderzoek door T.S.Billing, onze Daily Worker-verslaggever.