Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie

Anne eerstejaars sc

Serie: AnneAnne

anne_eerstejaars_erotic_de_noorman
€ 8,95

Specificaties

Serie: AnneAnne
001
Nederlands
Softcover
27 augustus 2021
9789463067843
StripsSilvester

Omschrijving

Anne is een eerstejaarsstudente. De doodbrave meid trekt voor het eerst in haar leven naar de grote stad, met grote bedenkingen van vaderlief Louis. Die heeft er alle spaarcentjes voor over opdat zijn dochter de kansen krijgt, die hij nooit heeft gekregen of genomen. Terwijl Anne zich vergaapt aan deze nieuwe, jonge en losse wereld sukkelt ze ietwat onhandig in het ene na het andere onthullende avontuurtje. Op de achtergrond poogt vader Louis waar hij kan toch Anne en ander in het oog te houden. Maar uiteindelijk zien we Anne niet veel studieboeken open doen, andere zaken daarentegen gaan redelijk vlot... euh... open of uit, zo je wil, in deze licht-erotische parodie die bestaat uit 22 kortverhaaltjes die uiteindelijk Anne  verhaal vormen.

Meer uit deze serie

Anne eerstejaars AnneAnne
001
Hardcover
€ 17,95
+
In winkelwagen
Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden