Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie
Bad Reputation 1

Serie: Bad ReputationBad Reputation

bad_reputation_de_noorman_wetern_strips
€ 20,95

Specificaties

Serie: Bad ReputationBad Reputation
001
Nederlands
Hardcover
3 juni 2022
9789463739276
StripsDark Dragon Books

Omschrijving

Wie waren we nu echt, wij Daltons?” 1908. Oklahoma. Emmett Dalton is al lang geen crimineel meer. Hij heeft zijn schuld aan de samenleving afbetaald en is tevreden met een discreet bestaan. Soms gaat hij zelfs naar de kerk om te proberen te bidden! Dus wanneer een filmproducent hem aanbiedt een film over de wandaden van zijn legendarische broers en zussen te maken, is hij achterdochtig en weigert. Hij realiseert zich echter dat hem een kans wordt geboden om de mythe te ontvluchten en en de reputatie van zijn familie redden. De vier broers Dalton zijn niet als bandieten geboren. Integendeel! Ze namen allemaal de rol van maarschalk op zich aan het begin van hun carriare, en het leven van voortvluchtigen hebben ze later niet vrijwillig omarmd. Wie anders dan Emmett, de enige overlevende, kan deze pijnlijke herinneringen op graven en zonder hypocrisie het ware verhaal van de Daltons vertellen? Bad Reputation is een realistische, harde en melancholische western. Magnifiek gedragen door de tekening van Emmanuel Bazin duikt Antoine Ozanam diep in de psychologie van zijn personages en levert hij een subtiel en ontroerend verhaal af.

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden