Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie

Bedrog / vergiffenis

Serie: Nicky SaxxNicky Saxx

nicky_saxx_deel_1_3
€ 9,95

Specificaties

Serie: Nicky SaxxNicky Saxx
001
Nederlands
Softcover
13 september 2022
9789083265322
StripsReboot

Omschrijving

Samen met haar vriendin, Elja, beleeft Nicky Saxx de meest uiteenlopende avonturen.

Vanuit haar vuurtoren runt ze Kamer 666, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het oplossen van lastige zaken. Om lezers van zowel het eerste uur als de jongere generatie kennis te laten maken met een reboot van de stoere Nicky Saxx, heeft Reboot Comics de zwart-witte krantenstrip van Minck Oosterveer en Willem Ritstier volledig ingekleurd en van nieuwe lettering voorzien. In Bedrog  reist Nicky samen met Elja naar Bolivia, waar blijkt dat er een val voor haar is opgezet. Ook in  Vergiffenis zijn de nodige complicaties aanwezig, wanneer Elja’s tante onverwachts sterft. Het lijkt op een natuurlijke dood, maar niet iedereen gelooft daar in. Nicky en Elja gaan op onderzoek uit en stuiten op een heus familiegeheim.

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden