Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerieBloedtaiga

Serie: WoestWoest

woerst_de_noorman_arnhem_stripboeken
€ 11,25

Specificaties

Serie: WoestWoest
001
Nederlands
Softcover
20 april 2022
9789463944304
StripsDaedalus

Omschrijving

Op het grondgebied van de Primorye Krai, in het Russische Verre Oosten, vlakbij de grens van China en Noord-Korea, wordt een door een stroper gewonde Siberische tijger gebruikt voor de klopjacht. Niet uit honger maar uit wraak schildert hij de Siberische taiga met het bloed van zijn slachtoffers. Noch de bosbrigades die worden gecontroleerd door de Chinees-Russische maffia, noch agenten van het Amur Tiger Center, noch milieugroeperingen zijn veilig wanneer Amba, de geest van de bossen, op jacht gaat.  Geïnspireerd door echte gebeurtenissen, fascineert Woest met zijn stiltes en desolate winterlandschappen. Een krachtig verhaal, bevolkt door sterke karakters en groter dan het leven waar bloedbad en horror op elk moment in gang kunnen worden gezet.
 

Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden