Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie

De dood steekt in hetzelfde vel

Serie: Boris VianBoris Vian

boris_vain_2_graphic_novell_de_noorman
€ 25,50

Specificaties

Serie: Boris VianBoris Vian
002
Nederlands
Hardcover
18 mei 2021
9789463942621
StripsDaedalus

Omschrijving

Ophefmakende boekenreeks geschreven door Boris Vian onder het pseudoniem ‘Vernon Sullivan’ Dan is een halfbloed. Met andere woorden, een zwarte man met een blanke huid. Hij is uitsmijter in een nachtclub in New York City, leeft alleen voor Sheila, zijn vrouw, en het kind dat hij met haar kreeg. Een kind dat de maatschappij zal aanvaarden omdat zijn huid blank is, in tegenstelling tot Dan, voor wie het geheim van zijn afkomst zweeft als een zwaard van Damocles. Wanneer hij plotseling verliefd wordt op een zwarte prostituee en de inval van zijn broer Richard alles dreigt te onthullen, komt Dan’s leven op zijn kop te staan. Hij die, niet zonder wroeging, zo graag een blanke heeft willen zijn, is hij diep van binnen een zwarte?

Meer uit deze serie

Ik zal spuwen op jullie graf Boris VianBoris Vian
001
Hardcover
€ 25,50
+
In winkelwagen
Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden