Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerie
De wraak van haak

Serie: Peter Pan integraalPeter Pan integraal

peter_pan_integraal_2_de_wraak_van_haak
€ 29,95

Specificaties

Serie: Peter Pan integraalPeter Pan integraal
002
Nederlands
Hardcover
14 juni 2022
9789034308993
StripsArboris

Omschrijving

Peter Pan wordt algemeen beschouwd als een meesterwerk van Régis Loisel. Het werd dan ook hoog tijd voor een integrale uitgave van deze stripreeks! De geweldige bewerking die Loisel maakte van het alom bekende boek van James Matthew Barrie maakt optimaal gebruik van de extra mogelijkheden die het medium stripverhaal biedt ten opzichte van een geschreven roman. In dit deel 2 vervolgt Loisel zijn verhaal over de avonturen van Peter Pan en zijn vrienden, dat zich deels in Londen en deels op het magische eiland afspeelt, waar het tot een confrontatie komt met kapitein Haak .De twee delen waaruit deze integrale uitgave bestaat, bevatten een uitgebreid dossier met veel schetsen, niet eerder verschenen tekeningen en informatie over de strip en zijn auteur.

Meer uit deze serie

Op weg naar het eiland Peter Pan integraalPeter Pan integraal
001
Hardcover
€ 29,95
+
In winkelwagen
Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden