Vind de titel die je zoekt

Titel
Maand
Jaar
Laatste kans

CoverSerieGevangen 1 - sc

Serie: GevangenGevangen

gevangen_de_noorman_stripboekwinkel_stripboek_kopen
€ 10,25

Specificaties

Serie: GevangenGevangen
001
Nederlands
Softcover
20 april 2022
9789463944243
StripsDaedalus

Omschrijving

Een atypische western waarin kolonisten het slachtoffer worden van plunderende indianenstammen, die voor een appel, een ei en wat brandewijn werken voor de Europese mogendheden. Het resultaat is een verhaal vol spanning maar vooral veel emotie. François Rivière (Victor Sackville, De PI van Hollywood en een nieuwe scenarist van Blake en Mortimer) schrijft een verhaal dat absoluut smaakt naar meer! In de Nieuwe Wereld houden kolonisten zich met moeite staande in een vijandige wereld. De oorlog tussen Fransen en Engelsen heeft de grote plas overgestoken en indianenstammen kunnen niet anders dan een kant kiezen. Uiteindelijk zijn het de hardwerkende kolonisten die de dupe worden van een machtsspel waarin een leven niet meer waard is dan een goedgevulde beurs.

Meer uit deze serie

Gevangen 1 GevangenGevangen
001
Hardcover
€ 22,50
+
In winkelwagen
Bezoek en volg ons
De Noorman Stripboekhandel
Koningstraat 43a
6811 DH  Arnhem
Webshop
Betrouwbare betaling met iDeal Verzending zo snel mogelijk Makkelijk en snel bestellen zonder account
Bestellen
Staat jouw titel er niet tussen of is de titel te mooi om waar te zijn? Bel of mail voor meer info. winkel@denoormanstrips.nl 
026 - 442 09 09
Disclaimer
Alle prijzen, acties, aanbiedingen en andere vermeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten. In geval van twijfel geldt te allen tijde het woord van Stripboekhandel de Noorman als bindend.
Algemene voorwaarden